Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Esmahan38 kuzum sen 2016 da takım kurallarına uymadığın için diskalifiye olmuşsun. tekrar yarışabilmen için diğer takımların onay vermesi gerekiyor. şöyleki deneme süren sonunda eğer listeye girebilirsen o zaman onay alırız.
sen bol paylaşım yapmaya gayret et, menü spor mutlaka bildir.

Dukan birasımı içiyorsun
evet canım :) o zaman renk :)

Menunn super , bugun bende iyice azimlendim listelere bakincaa

Utandım şu an

Geçen haftaya göre onun tartısında -1.3 . Ama yağ ölçümü ayda bir oluyormuş haftaya cumaya yağ ölçümü yapacak bakalım .
Bende istiyorum askinda iyi bir diyetisyene gitneyi ama evdeb zor cikiyorum bebekle , duzene girsin bende degisme olmazsa gidicem bende ,
Ayyy bize kalsa hergun yag olcumu yapariz

2016 hayatımın en berbat yılıydı kendimi kulüpten değil hayattan diskalife etmeyi bile düşünüyordum 3 aylık hamileliğim kan pıhtılaşması yüzünden sonlandı ve bebeğimi kaybetmenin acısı o yıl hayatımı söndürmüştü kadınlar kulübü aklıma bile gelmemişti

Hadi bakalım bu hafta senden ve saradan müthiş haberler geldi aylin zati çantada keklik
Derece gelir inşallah özledik 1. Likleri

Diğer hanımlar ne alemde ecep listede olanlar ?
Aebenim bu hafta hep sabittim.Hatta p.tesi +200 düm sadece o gitmiş.O da wc den kaynaklıydı.Çok üzgünüm haftaya inşallah
aeben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…