- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Geçmiş olsun cnm.İnşallah ilaçların faydasını görürsün de rahatlarsınevet geçmişi bitirdim
selam kızçeler, bugün doktor randevum vardı. önce dahiliyeye gittim, romatizmal birkaç test isteyip ortopediye yönlendirdi.
ortopedi de muayene edip ilaçlarımı verdi. 15 gün sonra test sonuçlarımla birlikte, her ikisi ile de kontrolüm var.
bende durum böyle.
Geçmiş olsun cnmCoook tesekkur ederimm tum gun agladi , birazdan acile gidicez esimi bekliyorum ilac vermeme ragmen gecmedi huzursuzlugu emmeyide reddediyor
Isal durumuda var
Hadi inşallah cnmAynen kaptanim artık verelim koruyalım çok yoruldum gerçekten
İnşallah 97 geldiğimde 20 yildir görmediğim kilo olacak
Dünkü menümü yazayım gideyim işler beni bekler
Sabah
Bir kase paça çorbası
Öğle
Köfte
Salata
Ayran
Akşam
Bir kase ezo gelin çorbası
Bir tabak et sote
Salata
Ayran
Su 1 litre var yok
Spor ev yerleştirme
@aeben @yasom7272gezegenfeza Antepia27
@hedef56 ben çörekotu yağını zayıflamak için kullanıyordum bidaha hamile kalacağımdan ümidi kesmiştim oğlum büyük sürpriz taptı yumurtayı erken çatlatıyormuş dikkatli kullan :)
Obezi hani hindi fümen nerdeBugünkü menüm
Sabah 11
Omlet, peynir, zeytin, turp, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Ara: bir ayva
Akşam 18.30
Bir kepçe çorba, etli bezelye, yoğurt
Su:1.5 litre
Spor: 10 dk.leslie+25 dk jillian+50 mekik
utancak bişi yok kuzumUtandım şu an
büyük geçmiş olsun kuzum, geçmiş bitmiş inş. önümüze bakıcaz artık. sen azimli ol, buradan ayrılma bol paylaşımda bulun ve kilo ver. gerisi hallolur bi şekilde.2016 hayatımın en berbat yılıydı kendimi kulüpten değil hayattan diskalife etmeyi bile düşünüyordum 3 aylık hamileliğim kan pıhtılaşması yüzünden sonlandı ve bebeğimi kaybetmenin acısı o yıl hayatımı söndürmüştü kadınlar kulübü aklıma bile gelmemişti
moni işte öyle canım ..
inşallah canım sağolasınGeçmiş olsun cnm.İnşallah ilaçların faydasını görürsün de rahatlarsın
Teşekkür ederim canım :)utancak bişi yok kuzum
büyük geçmiş olsun kuzum, geçmiş bitmiş inş. önümüze bakıcaz artık. sen azimli ol, buradan ayrılma bol paylaşımda bulun ve kilo ver. gerisi hallolur bi şekilde.
Ayy kizlar isimlere alismam lazim acilen , yanlis kisiye yanlis mesaj yaziyorumm sildim ama gorunmez olmak istiyorum suan
Evinde güle güle otur saramGünaydın kızlar
Çok yoğunum o yüzden gelemiyorum dün gece menümü yazıp uyuyacaktım ama telefon elimde uyumuşum evimi yerleştirmeye çalışıyorum çok işim var ana diyetimi aksatmıyorum adede tek sıkıntım bu kadar işin arasında su içmeyi unutuyorum dün bir litre ya içtim ya içmedim buda ödem yapıyor hemen yasocum sen beni anlarsın ödem konusunda birkaç gün böyle yoğun olurum çok sık gelemem menümü yazmaya çalışacam yazamasamda kusuruma bakmayın artık sizleri çok seviyorum ve çok özledim görüşmek üzere mutlu kalın
Canim benim buyuk gecmis olsun , Rabbim saglikla kucagina bir bebek versin imsallah ,2016 hayatımın en berbat yılıydı kendimi kulüpten değil hayattan diskalife etmeyi bile düşünüyordum 3 aylık hamileliğim kan pıhtılaşması yüzünden sonlandı ve bebeğimi kaybetmenin acısı o yıl hayatımı söndürmüştü kadınlar kulübü aklıma bile gelmemişti
Bende aynı şeyi düşündüm aebenim çok kararlı başladı maşallahEsmahan tekrar hoşgeldin içimden bi ses takımda kalıcısın ve şu kilolarından kararlılıkla kurtulacaksın diyo
Çok nefis görünüyor afiyet olsun cnmKizlar gunaydinnn ,
Super bi gun diliyorumm hepimizee
Birazdan yorumlari okuyup cevaplamaya calisicam
Ben geceden beri 1,5 litre su ictim bas ucumda hep
Sabah erkenden 1 portakal yedim
Sonra
Kahvaltiya 3 kasik yulaf 3 kasik amarant badem sutu.. badem , karisik meyva
Hepsini karistirdim .
Fotografini da koydum .. ara olarak salatalik yerim daha sonra
Başınsağolsun canım.2016 hayatımın en berbat yılıydı kendimi kulüpten değil hayattan diskalife etmeyi bile düşünüyordum 3 aylık hamileliğim kan pıhtılaşması yüzünden sonlandı ve bebeğimi kaybetmenin acısı o yıl hayatımı söndürmüştü kadınlar kulübü aklıma bile gelmemişti
AkıllıcaYoğ altın kızları listeye taşıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?