Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aaaaaa çok üzüldüm gerçekten ;( başın sağolsun sebebi neydi ?
Çok nadir bir görülen bir sebepmiş, plesantayla alakalı. Tam olarak ne olduğunu bile bilmiyorum. Doktorların da ilk defa duyduğu bi sebep. Nasip olmayınca olmuyormuş. Bende bu yılın bir an önce bitmesini istiyorum.

Çok üzüldüm gerçekten malesef oluyor öyle şeyler benimde dünyam yıkılmıştı şimdi oğlum var hep dua et hiç isyan etme İnan herşeyi zamanında veriyor rabbim bu da bizim imtihanımızmış demekki ben bebek görünce hep ağlıyordum dayanamıyordum hayatımın o yılı nasıl bitti ben ne yaptım neyle zaman geçirdim bilmiyorum... Şubat ayında oğlum dünyaya geldi bu kez de zaman nasıl geçti onu anlamadım Allahım en kısa zamanda sanada yaşatsın bu duyguyu inşallah ..

Benimde kimsem yok var da yok. Annem gezer eğlenir ama ihtiyacım olduğunda gelmez. 2 hamileliğimde kanamalı sorunluydu hiç gelmedi. Ama hep gezdi çok rahattır. Ben kızım bu halde olsa asla tek bırakmam.
Sonra da arayıp bana telefon al şunu al bunu al diyip durur. Bebeği 1 ayda 1 kere aradı. Neyse canı sağolsun.
Eşim yardımcı oluyor Allah’tan.
Evet bende ayakkabıyla yapıyordum daha rahat oluyor.

Ben hep hayırlıysa kucağımıza aldır diye dua ettim bütün hamileliğim boyunca. Vardır bilmediğimiz bir hayır. Allahım isteyen herkese nasip etsin. İsteyen herkesin kucağı çiçek açsın Oğluna da hayırlı, sağlıklı ömür nasip etsin

her sey bizim icin bir imtihan vesilesi.sabırlar diliyorum..

O boşluğu sen bana sor, bende çok iyi biliyorum malesef. 4 ay önce bende 7 aylık bebeğimi, kuzumu karnımda kaybettim.
çok üzüldüm bir taneyi veren Allah ikinciyide verir insallah.kalbinizi ferah tutun

her sey bizim icin bir imtihan vesilesi.sabırlar diliyorum..

çok üzüldüm bir taneyi veren Allah ikinciyide verir insallah.kalbinizi ferah tutun
Olmazsa diye bir korkum yok açıkçası. Yaşadıklarımdan sonra herşeye şükretmeyi öğrendim diyebilirim. Tabii ki çoğu kadın gibi bende isterim bi evladım olsun ama nasip bakalım birkaç aya çalışmalara başlıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…