- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Aynen yaparızBende istiyorum askinda iyi bir diyetisyene gitneyi ama evdeb zor cikiyorum bebekle , duzene girsin bende degisme olmazsa gidicem bende ,
Ayyy bize kalsa hergun yag olcumu yapariz
Çok sağol canım 2017 haziranda oğluma hamile kaldım çok şükür sağlıkla dünyaya geldi :)Canim benim buyuk gecmis olsun , Rabbim saglikla kucagina bir bebek versin imsallah ,
Sağol canım :) rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı şimdi bi oğlum var ama içimdeki boşluk orda kalacak o apayrı bişeyBaşınsağolsun canım.
Ayyy kiyamam benn onaa , nasil sevindim anlatamam , saglikla buyusun insallah nazar boncugun annesiÇok sağol canım 2017 haziranda oğluma hamile kaldım çok şükür sağlıkla dünyaya geldi :)
O boşluğu sen bana sor, bende çok iyi biliyorum malesef. 4 ay önce bende 7 aylık bebeğimi, kuzumu karnımda kaybettim.Sağol canım :) rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı şimdi bi oğlum var ama içimdeki boşluk orda kalacak o apayrı bişey
Aaaaaa çok üzüldüm gerçektenO boşluğu sen bana sor, bende çok iyi biliyorum malesef. 4 ay önce bende 7 aylık bebeğimi, kuzumu karnımda kaybettim.
Amin canım amin Allahım onu bana yolladı mükemmel bi bebek anne olmak çok güzel inşallah bütün kadınlar bu duyguyu tadarlar :)Ayyy kiyamam benn onaa , nasil sevindim anlatamam , saglikla buyusun insallah nazar boncugun annesit 4
Çok nadir bir görülen bir sebepmiş, plesantayla alakalı. Tam olarak ne olduğunu bile bilmiyorum. Doktorların da ilk defa duyduğu bi sebep. Nasip olmayınca olmuyormuş. Bende bu yılın bir an önce bitmesini istiyorum.Aaaaaa çok üzüldüm gerçekten;( başın sağolsun sebebi neydi ?
Çok üzüldüm gerçekten malesef oluyor öyle şeyler benimde dünyam yıkılmıştı şimdi oğlum var hep dua et hiç isyan etme İnan herşeyi zamanında veriyor rabbim bu da bizim imtihanımızmış demekki ben bebek görünce hep ağlıyordum dayanamıyordumÇok nadir bir görülen bir sebepmiş, plesantayla alakalı. Tam olarak ne olduğunu bile bilmiyorum. Doktorların da ilk defa duyduğu bi sebep. Nasip olmayınca olmuyormuş. Bende bu yılın bir an önce bitmesini istiyorum.
Büyük geçmiş olsun canım, Allah oğluna hayırlı uzun ömür versinSağol canım :) rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı şimdi bi oğlum var ama içimdeki boşluk orda kalacak o apayrı bişey
Çok üzüldüm canım, başın sağolsunO boşluğu sen bana sor, bende çok iyi biliyorum malesef. 4 ay önce bende 7 aylık bebeğimi, kuzumu karnımda kaybettim.
Benimde kimsem yok var da yok. Annem gezer eğlenir ama ihtiyacım olduğunda gelmez. 2 hamileliğimde kanamalı sorunluydu hiç gelmedi. Ama hep gezdi çok rahattır. Ben kızım bu halde olsa asla tek bırakmam.büyük 10 ikizler 7:)
bebekler küçükken tek bakıcım vardı maddi durum buna el veriyordu daha doğrusu ev odemesi vs biraz erken başlamışız nasıl olsa sonradan ev de olurdu araba da. hep keşke dedim bir bakıcı veya temşzlşkçi daha olsaydı diye çünkü yakınımda en ufa bir yardım edecek hiç bir akrabam yoktu. ders çıkardım o günlerden ve ilk okul 1. sınıfta 'ela lale al 'travması yaşamamak için çocukları etüde gönderdim. yani ayn anda okuma yazma öğretmek ikisi ile uğtasırken bir de abinin günde 3 yaprak 4. sınıf testlerini kontrol etmek çok zordu.imkanınız varsa bu döndemlerde destek alın derim.
Evet bende ayakkabıyla yapıyordum daha rahat oluyor.iyi gidiyor..
Kk da konuyla ilgili bir topic vardı , oradan biraz okudum da yapanlar spor ayakkabısız yapmayın diyorlardı, ondan sonra ayakkabı ile yapmaya başladım.ayak tabanı da desteklenince doğal olarak daha rahat yapmaya başladım..
Maşallah, Allah bağışlasınEki Görüntüle 2212696
Amin canım amin Allahım onu bana yolladı mükemmel bi bebek anne olmak çok güzel inşallah bütün kadınlar bu duyguyu tadarlar :)
Amin canım sağolBüyük geçmiş olsun canım, Allah oğluna hayırlı uzun ömür versin
Ben hep hayırlıysa kucağımıza aldır diye dua ettim bütün hamileliğim boyunca. Vardır bilmediğimiz bir hayır. Allahım isteyen herkese nasip etsin. İsteyen herkesin kucağı çiçek açsınÇok üzüldüm gerçekten malesef oluyor öyle şeyler benimde dünyam yıkılmıştı şimdi oğlum var hep dua et hiç isyan etme İnan herşeyi zamanında veriyor rabbim bu da bizim imtihanımızmış demekki ben bebek görünce hep ağlıyordum dayanamıyordumhayatımın o yılı nasıl bitti ben ne yaptım neyle zaman geçirdim bilmiyorum... Şubat ayında oğlum dünyaya geldi bu kez de zaman nasıl geçti onu anlamadım Allahım en kısa zamanda sanada yaşatsın bu duyguyu inşallah ..
her sey bizim icin bir imtihan vesilesi.sabırlar diliyorum..2016 hayatımın en berbat yılıydı kendimi kulüpten değil hayattan diskalife etmeyi bile düşünüyordum 3 aylık hamileliğim kan pıhtılaşması yüzünden sonlandı ve bebeğimi kaybetmenin acısı o yıl hayatımı söndürmüştü kadınlar kulübü aklıma bile gelmemişti
çok üzüldümO boşluğu sen bana sor, bende çok iyi biliyorum malesef. 4 ay önce bende 7 aylık bebeğimi, kuzumu karnımda kaybettim.
Olmazsa diye bir korkum yok açıkçası. Yaşadıklarımdan sonra herşeye şükretmeyi öğrendim diyebilirim. Tabii ki çoğu kadın gibi bende isterim bi evladım olsun ama nasip bakalım birkaç aya çalışmalara başlıcazher sey bizim icin bir imtihan vesilesi.sabırlar diliyorum..
çok üzüldümbir taneyi veren Allah ikinciyide verir insallah.kalbinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?