Aylinim senin kilon durur sonra fos diye inersin yasemin gibi hiç üzülme
Maşallah rabbım esirgesin.Eki Görüntüle 2212696
Amin canım amin Allahım onu bana yolladı mükemmel bi bebek anne olmak çok güzel inşallah bütün kadınlar bu duyguyu tadarlar :)
He ya hele biri var adı lazım değil baş harfi G hiçç yanaşmıyorAkıllıcaListeye girmeye hiç niyetleri yok
Benim baskül kabaca yapıyor hatta benim kilo ve menü dökümlere bakınca diyetisyen hergün tartılmıyoruz dedi . Dedim benim alışkanlık bünyemin neye cevap verdiğini görürüm hiç sıkıntı olmaz bana dedimBende istiyorum askinda iyi bir diyetisyene gitneyi ama evdeb zor cikiyorum bebekle , duzene girsin bende degisme olmazsa gidicem bende ,
Ayyy bize kalsa hergun yag olcumu yapariz
inşallahİnşallah @aeben banada öyle geliyo çok kararlıyım 68 e düştüğümü hep birlikte görelim gerisi kolay gibi geliyor :)
Gene acil ameliyat vardi aebenin geç geldim eve yemek yedim simdi bugün hiç su icemedim cok yogunduk oglen yemegini bile zor yedimYasemin nirdesin ?
Fulyaa kayıpmısın gene ?
inşallah.
Burda ne kilolar verildi
Yeni gelen kuzulara kendimizi tanıtalım
Grubumuz genelde 40 yaş üstü
Gezegen , moni , yasom, aylin , antepli ,Saram, özlem , fulya , ben kırkyaş üstüyüz divinity 39,5
Başka varmı unuttugum gırklı
Ben yaklaşık 10 yıldır buralardayım, takımın demir başlarındanım.
, diyet tecrübem çok, hayatımız diyet yani .
Menülere yorum yapmaya çalışıyorum beni etiketlerseniz bakmaya çalışırım
3 evladım var en büyüğü 23 küçüğü 17 yaşında . Ev hanımıyım ama evde durmayan cinsinden
Cevrem geniştir , sohbettir kurstur bata sosyal biriyim o yüzden hep dışarda yemelere gün sofralarına madur kalıyorum
Bu maduriyete rahmen kilo korumaya çalışıyorum yani.
İşte böyle yane
Apla diyebilirsiniz ama gezegene sakın abla demeyin
O boşluğu sen bana sor, bende çok iyi biliyorum malesef. 4 ay önce bende 7 aylık bebeğimi, kuzumu karnımda kaybettim.
İnşallah aebenim üzülmüyorum kine hep öyle oluyor zaten.2 hafta sabit geldiğim bile olmuştu.Aylinim senin kilon durur sonra fos diye inersin yasemin gibi hiç üzülme
Kilona göre menün çok az geliyor bana.Ama ben kuşhanı bilmiyorum hiç yapmadım.Doyuyor musun pekiKuşhan 4. Gun
Menü veriyorum
Sabah
1 dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Öğle
1dlm tam buğday ekmeği
Yoğurt
Akşam
Pirzola
Salata
Şu 2 lt civarında
divinity
gezegenfeza
Yasemin bugün çok yoğun herhalde.Sen nasılsın canımYasemin nirdesin ?
Fulyaa kayıpmısın gene ?
Evet hemde hiiçç yanaşmıyor bacımHe ya hele biri var adı lazım değil baş harfi G hiçç yanaşmıyor
Sorma aylin millet coştu kış geldi herkesin köy işi bitti şimdi hastanelere akin ediyolar saat 9 'da bir vaka daha alacağızYasemin bugün çok yoğun herhalde.Sen nasılsın canım
Kilona göre menün çok az geliyor bana.Ama ben kuşhanı bilmiyorum hiç yapmadım.Doyuyor musun peki
inşallah.
Burda ne kilolar verildi
Yeni gelen kuzulara kendimizi tanıtalım
Grubumuz genelde 40 yaş üstü
Gezegen , moni , yasom, aylin , antepli ,Saram, özlem , fulya , ben kırkyaş üstüyüz divinity 39,5
Başka varmı unuttugum gırklı
Ben yaklaşık 10 yıldır buralardayım, takımın demir başlarındanım.
, diyet tecrübem çok, hayatımız diyet yani .
Menülere yorum yapmaya çalışıyorum beni etiketlerseniz bakmaya çalışırım
3 evladım var en büyüğü 23 küçüğü 17 yaşında . Ev hanımıyım ama evde durmayan cinsinden
Cevrem geniştir , sohbettir kurstur bata sosyal biriyim o yüzden hep dışarda yemelere gün sofralarına madur kalıyorum
Bu maduriyete rahmen kilo korumaya çalışıyorum yani.
İşte böyle yane
Apla diyebilirsiniz ama gezegene sakın abla demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?