Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bebeğini kaybeden arkadaşlara rabbim sabır versin öteki dünyada seffatci olsunlar .hepinizi tek tek alintiliyamadin kusura bakmayin.
sara_28 canim umarım iyisindir ?ev isleri hafta sonu bitecek ıns.

.
Nerelerdesin kıss gözler arıyor seni yoğundun herhalde,nasılsın yasocum

Yasemin bugün çok yoğun herhalde.Sen nasılsın canım
Sabah diyetisyene gittim geldim öğleden sonrA ameliyat olan bir arkidişe geçmiş olsuna . Şimdide mutfaga girdim yarın bi başsağlıgı var oraya götürmeye elmalı kurabe yapacamm. Aaa aylinim senin tarif nerdeydi ya
Zahmet olurmu hamuru malzemelerini tekrar yazsam

Memnun olduk) ben dJa genc zannediyordum

Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz

Bir kase ezo gelin çorbası

Öğlen
Bir porsiyon köfte
Salata
Ayran
Bir dilim ekmek (çok açtım ve yorgundum dayanamadım yedim)

Akşam
Henüz bişey yemedim ya bir kase çorba içerim yasa bir bardak zerdeçallı süt içerim

Su 1.5 litre spor ev yerleştirme

aeben yasom7272 gezegenfeza Antepia27

Perşembe menüm
Sabah : 1 bardak chia tohumlu su

Öğle : 1 kase ayran çorbası
4-5 yaprak sarma
1 incik - 5 kaşık nohutlu pilav
1 tabak salata

Ara yarım lt ısırgan çayı

Yatana kadar yeşil çay ve su icecem
Su şimdilik 1 lt oldu

Spor : 1 saat tempolu yürüyüş
Jillian 30 dk + 25 mekik

obezzto mekiği senden ilham aldım ..nasıl yapıyon sen maşallah ben çok zorlandim

hedef56 ben çörekotu yağını zayıflamak için kullanıyordum bidaha hamile kalacağımdan ümidi kesmiştim oğlum büyük sürpriz taptı yumurtayı erken çatlatıyormuş dikkatli kullan :)
yok canım çooook dikkatliyim o konularda bi daha ikiz doğurup 5 çocuk anası olmayı düşünmüyorum

MENÜM

Ççörekotu yağı+alıç sirkesi

SABAH
1,5 haşlanmış yumurta+1 dilim tulum peyniri+2 biber+8 yeşil zeytin+1 dilim çavdar ekmeği

ÖĞLEN
1 kase mercimek çorba+6-7 yk kıymalı kereviz+1 bardak kefir

İKİNDİ
1 yeşil elma+1/4 avakado+1 minik yer elması

AKŞAM
3 yk tatlı patates+2 dilim hellim peyniri+6 yk kıymalı kereviz+yarım bardak kefir

GÜN BOYU
1 türk kahvesi+1 maden suyu+1 yeşil çay

SPOR
60 dk yürüyüş
30dk jillian michael

veeeeee bu kış montumun içine sığamadığım için biraz yaşlı işi kaşe manto giymek zorunda kalıyordum, inceldim ve montumu bugün giydim. 46 bedenden 44 bedene düştüm

@gezegenfeza
, aeben , divinity

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…