- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Nerelerdesin kıss gözler arıyor seni yoğundun herhalde,nasılsın yasocumBebeğini kaybeden arkadaşlara rabbim sabır versin öteki dünyada seffatci olsunlar .hepinizi tek tek alintiliyamadin kusura bakmayin.
sara_28 canim umarım iyisindir ?ev isleri hafta sonu bitecek ıns.
.
Ben şimdi bir mevlüde gidecem arkadaşın işi olmassa o gidecek ameliyata yoksa ben gelince görüşürüz.
Sabah diyetisyene gittim geldim öğleden sonrA ameliyat olan bir arkidişe geçmiş olsuna . Şimdide mutfaga girdim yarın bi başsağlıgı var oraya götürmeye elmalı kurabe yapacamm. Aaa aylinim senin tarif nerdeydi yaYasemin bugün çok yoğun herhalde.Sen nasılsın canım
Ne mutlu gülücük attırdıysam güzel yüzünüzdeHiç gülesim yoktu aebenim,akşam akşam güldürdün yine beni.Allahda seni güldürsün emi
Bebeğini kaybeden arkadaşlara rabbim sabır versin öteki dünyada seffatci olsunlar .hepinizi tek tek alintiliyamadin kusura bakmayin.
sara_28 canim umarım iyisindir ?ev isleri hafta sonu bitecek ıns.
.
Memnun oldukinşallah.
Burda ne kilolar verildi
Yeni gelen kuzulara kendimizi tanıtalım
Grubumuz genelde 40 yaş üstü
Gezegen , moni , yasom, aylin , antepli ,Saram, özlem , fulya , ben kırkyaş üstüyüz divinity 39,5
Başka varmı unuttugum gırklı
Ben yaklaşık 10 yıldır buralardayım, takımın demir başlarındanım.
, diyet tecrübem çok, hayatımız diyet yani .
Menülere yorum yapmaya çalışıyorum beni etiketlerseniz bakmaya çalışırım
3 evladım var en büyüğü 23 küçüğü 17 yaşında . Ev hanımıyım ama evde durmayan cinsinden
Cevrem geniştir , sohbettir kurstur bata sosyal biriyim o yüzden hep dışarda yemelere gün sofralarına madur kalıyorum
Bu maduriyete rahmen kilo korumaya çalışıyorum yani.
İşte böyle yane
Apla diyebilirsiniz ama gezegene sakın abla demeyin
Sarammm nasıl gidiyor ev yeleştirmeay sklıma gelince ne seviniyorum inşallah rahatlatır seni taşınma
Ooo çorbalarına kavuşmuş dün menun gugüz canım afiyet olsun kolay gelsin ise gitmedinmi
Bugün çok yedim ortimKarabatak divi ne gülüyon yaz bakim bugun ne yedin
kuzum başın sağolsunO boşluğu sen bana sor, bende çok iyi biliyorum malesef. 4 ay önce bende 7 aylık bebeğimi, kuzumu karnımda kaybettim.
hedef56 ben çörekotu yağını zayıflamak için kullanıyordum bidaha hamile kalacağımdan ümidi kesmiştim oğlum büyük sürpriz taptı yumurtayı erken çatlatıyormuş dikkatli kullan :)
teşekkur ederim motive etmesine sevindimMenunn super , bugun bende iyice azimlendim listelere bakincaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?