Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Pestilin çıkmıştır , erimiş gitmiştir ekmek
Evet su içmeyi unutmulsun
Daha iyi olacak kuzum şu işlerin bi bitsin

Kizlar menum :

Sabah musli ve meyva
Ara : salatalik
Oglen kabak yemegi

Ara ; 2 ceviz
Aksam : 2 kasik makRna ve firinda ispanakli mantar

4 litre su ictim ve 40 dk plates yaptim
Kuzum nicini yazamadım kran diyim sana
Öncelikle diywt yapmak aç kalmak değildir , bu şekilde az yersen ilk başta hızlı gider kilon sonra hem takılır kalır hemde geri alırsın kiloyu .
Sabah müslü ne kadar , sütlemi ?
Öğlenin çok yavan salata yogurt gerekirdi en azından . 1 dl ekmekte olurdu .
Akşamın iyi ama gün bıyu proteinden yoksun bir menü olmuş ..

Kilon ne hatırlamıyorum ama 4 lt su çok fazla , böbreklere bukadar yüklenmenin anlamı yok bence

Çokta tozu dumana katacak bi menü değilmiş sabahta akşamda yememişsin artı ek olarak yürümüşsün erimiştir diye düşünüyorum mortim

Gayet dengeli bir menü hedefim

Tebrik ederim istediğin montu giydiğin için

Obezim akşamın erken oluyor gece çok geç olmadan minik bir ara yapablirsin bence
Diyetisyenin iki öğün yediğini bilimi? yoksa onuda HİNDİ FÜMELER GİBİ GİZLİYONMU

Bu arada bezelye sebze değil bakliyat

Amin canım darısı başına :)

Hay maşallah ben daha 29 yaşındayım bir oğlum var beş yıllık evliyim :) yarışmaya Antalya’dan katılıyorum :) :) :)

Herkese iyi geceler. Hiç öyle bi bakıyım dedim. Benim diyet heyecanm gene yalan oldu . Sabah tartı bildirim yapıcam ama fena yiyorum gene . Poğaça neyin yaptım abarttm. Allah affeder mi bilmiom ama ben kendimi affedecek gbi degilim

Hayırlı gecelr ablam. Duydumki listeye giresın var. Ne o yoksam 70 ler mi geldı. Bu arada Antepia27 ablâ gördüm sporlarini. Yarın seni çok merak ediom. Gelio hedef kilolar

Çarşamba menüm

Sabah
2dl tb.ekmek
Menemen
Maydonoz

Öğle
Kıyma sote
1dl ekmek
2kş yoğurt
Turp
Maydonoz

İkindi ( sohbette)
2 serviş kş, patates ve havuçlu yogurtlu bir salata , 2 kş yogurt .
1-2 çatal balkabağı

Ara
1 avuç leblebi
1 orta boy muz.

30 dk plates
20 dk yürüyüş
2 lt su

PERŞEMBE MENÜN

Sabah
2dl ekmekle tost
3 yş. Zeytin
Maydonoz
Tere

Öğlen
1 tb kabak
1 kase yoğurt
2 dk ekmek
Maydonoz
3 biber turşu .

Ara : (ziyarette )
Yr.dl börek
2 kş yeşil salata

Akşam
4 kş yeşil fasulye
2 kş yoğurt
Yr.dl ekmek

Gece elmalı kuraniye yaparken yr. Kurabiye ..

30 dk pilates
2 lt su.

tövbe dee :)) kadın benim yuzümden meslegi mi bıraksın :)

29 yaş ne güzel yaş. Bende 32 yaşındayım. İki oğlusm var. Çalışıyor musun
Ocakta çalışmaya başlayacağım oğlumdan ayrılmak istemiyorum bu yetmez gibi çevre baskısı altındayım çocuğu kreşe vermeyi düşünüyorum çevremdekilere göre çocuğu yetimhaneye veriyorum sanki kendimi o kadar kötü hissettiriyorlar oyyy damarıma basmışsın daaaa ne konuştum ama :) bu arada sende daha genç annesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…