Pestilin çıkmıştır , erimiş gitmiştir ekmekMenümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz
Bir kase ezo gelin çorbası
Öğlen
Bir porsiyon köfte
Salata
Ayran
Bir dilim ekmek (çok açtım ve yorgundum dayanamadım yedim)
Akşam
Henüz bişey yemedim ya bir kase çorba içerim yasa bir bardak zerdeçallı süt içerim
Su 1.5 litre spor ev yerleştirme
aeben @yasom7272 @gezegenfeza Antepia27
Kuzum nicini yazamadımKizlar menum :
Sabah musli ve meyva
Ara : salatalik
Oglen kabak yemegi
Ara ; 2 ceviz
Aksam : 2 kasik makRna ve firinda ispanakli mantar
4 litre su ictim ve 40 dk plates yaptim
Çokta tozu dumana katacak bi menü değilmiş sabahta akşamda yememişsin artı ek olarak yürümüşsün erimiştir diye düşünüyorum mortimPerşembe menüm
Sabah : 1 bardak chia tohumlu su
Öğle : 1 kase ayran çorbası
4-5 yaprak sarma
1 incik - 5 kaşık nohutlu pilav
1 tabak salata
Ara yarım lt ısırgan çayı
Yatana kadar yeşil çay ve su icecem
Su şimdilik 1 lt oldu
Spor : 1 saat tempolu yürüyüş
Jillian 30 dk + 25 mekik
obezzto mekiği senden ilham aldım ..nasıl yapıyon sen maşallah ben çok zorlandim
Büyük söylemeyecekmişsin hedefimyok canım çooook dikkatliyim o konularda bi daha ikiz doğurup 5 çocuk anası olmayı düşünmüyorum
Gayet dengeli bir menü hedefimMENÜM
Ççörekotu yağı+alıç sirkesi
SABAH
1,5 haşlanmış yumurta+1 dilim tulum peyniri+2 biber+8 yeşil zeytin+1 dilim çavdar ekmeği
ÖĞLEN
1 kase mercimek çorba+6-7 yk kıymalı kereviz+1 bardak kefir
İKİNDİ
1 yeşil elma+1/4 avakado+1 minik yer elması
AKŞAM
3 yk tatlı patates+2 dilim hellim peyniri+6 yk kıymalı kereviz+yarım bardak kefir
GÜN BOYU
1 türk kahvesi+1 maden suyu+1 yeşil çay
SPOR
60 dk yürüyüş
30dk jillian michael
veeeeee bu kış montumun içine sığamadığım için biraz yaşlı işi kaşe manto giymek zorunda kalıyordum, inceldim ve montumu bugün giydim. 46 bedenden 44 bedene düştüm
@gezegenfeza
,aeben , divinity
Obezim akşamın erken oluyor gece çok geç olmadan minik bir ara yapablirsin bence
Amin canım darısı başına :)Ben hep hayırlıysa kucağımıza aldır diye dua ettim bütün hamileliğim boyunca. Vardır bilmediğimiz bir hayır. Allahım isteyen herkese nasip etsin. İsteyen herkesin kucağı çiçek açsınOğluna da hayırlı, sağlıklı ömür nasip etsin
Hay maşallah ben daha 29 yaşındayım bir oğlum var beş yıllık evliyim :) yarışmaya Antalya’dan katılıyorum :) :) :)inşallah.
Burda ne kilolar verildi
Yeni gelen kuzulara kendimizi tanıtalım
Grubumuz genelde 40 yaş üstü
Gezegen , moni , yasom, aylin , antepli ,Saram, özlem , fulya , ben kırkyaş üstüyüz divinity 39,5
Başka varmı unuttugum gırklı
Ben yaklaşık 10 yıldır buralardayım, takımın demir başlarındanım.
, diyet tecrübem çok, hayatımız diyet yani .
Menülere yorum yapmaya çalışıyorum beni etiketlerseniz bakmaya çalışırım
3 evladım var en büyüğü 23 küçüğü 17 yaşında . Ev hanımıyım ama evde durmayan cinsinden
Cevrem geniştir , sohbettir kurstur bata sosyal biriyim o yüzden hep dışarda yemelere gün sofralarına madur kalıyorum
Bu maduriyete rahmen kilo korumaya çalışıyorum yani.
İşte böyle yane
Apla diyebilirsiniz ama gezegene sakın abla demeyin
:) :)yok canım çooook dikkatliyim o konularda bi daha ikiz doğurup 5 çocuk anası olmayı düşünmüyorum
Hoşgeldin esmahan. Basarilar Kilo verme sürecinde
29 yaş ne güzel yaş. Bende 32 yaşındayım. İki oğlusm var. Çalışıyor musunHay maşallah ben daha 29 yaşındayım bir oğlum var beş yıllık evliyim :) yarışmaya Antalya’dan katılıyorum :) :) :)
Hadi inşallah :) hoşbulduk :)Hoşgeldin esmahan. Basarilar Kilo verme sürecinde
Hayırlı gecelr ablam. Duydumki listeye giresın var. Ne o yoksam 70 ler mi geldı. Bu aradaObezim akşamın erken oluyor gece çok geç olmadan minik bir ara yapablirsin bence
Diyetisyenin iki öğün yediğini bilimi?yoksa onuda HİNDİ FÜMELER GİBİ GİZLİYONMU
Bu arada bezelye sebze değil bakliyat
tövbe dee :)) kadın benim yuzümden meslegi mi bıraksın :)Obezim akşamın erken oluyor gece çok geç olmadan minik bir ara yapablirsin bence
Diyetisyenin iki öğün yediğini bilimi?yoksa onuda HİNDİ FÜMELER GİBİ GİZLİYONMU
Bu arada bezelye sebze değil bakliyat
Yok babaem verdiğim kilolar boşa gitmesin didimdiHayırlı gecelr ablam. Duydumki listeye giresın var. Ne o yoksam 70 ler mi geldı. Bu aradaAntepia27 ablâ gördüm sporlarini. Yarın seni çok merak ediom. Gelio hedef kilolar
Ocakta çalışmaya başlayacağım29 yaş ne güzel yaş. Bende 32 yaşındayım. İki oğlusm var. Çalışıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?