Tek başınaEvim çok güzel oldu yerleştirip düzene girdikçe dahada güzel oluyor ama iş çok tek başıma olunca geç bitiyor ama olsun sağlık olsun ben hallederim
Hay Allahım yarebbimSenle yarışmı aylinkafayı yemedik heralde
Realde hoca kıvamında olsamda içinize girinci kimlik değiştiriyorum diyelimHay Allahım yarebbim
Hergün akşam beni güldürüyorsun ne alem matrak kadınsın yaa.Çook tatlısın canım benim
Tüm takımımızı tebrik ederimKızlar bu hafta diğer takım yüzdeleri çok fazla yüksek , o yüzden büyük ihtimal 5. Olucaz.
Ama harika bir yüzde yaptık.
tüm takımımı kutluyorum.
Ayy evet artık 1. olalım lütfen.Kaç haftadır 1. olamıyoruz.Herkes kendine rakip bulsun yarışalım bu hafta.Ne dersiniz arkadaşlar, kaptanımızı ve kendimizi mutlu edelim.bu hafta hem takımda hemde bireysellerde derece istiyorum kızlar demedi demeyin
O sopayı kendine at bikeremBuna şükür
Kilo veren hatunlar, hepinizi tebrik ederim
Haftaya daha iyi olsun
Ayy aman büyük konuşmayayım Allah izin verirse.İşin içinde rezil olmak da varSen öyle diyorsan şimdiden kutlarım
Sen bilin işini inş.Ayy aman büyük konuşmayayım Allah izin verirse.İşin içinde rezil olmak da var
Realde hoca kıvamında olsamda içinize girinci kimlik değiştiriyorum diyelim
Napıyım yüzünüz gülsün istiyorum
Hee aynen, uygun bilet bulursak bi 10 gün kaçalım dediydik. Kilo vermeden gitmesemmiO sopayı kendine at bikerem
Ne zamana kadar tıkınıp duracan .
Ben takıma ilk gekdiğimde şu izin bitsin diyordun tekrar izine gidecen ayol hala 70 üstüsün
Neyseki ev baklavası sevmiyorumdaBenden bugun menü istemeyin günüm vardı tozuttum . Gül Aplam harika mamalar yapmış ev baklavasını bi daha nerden bulacan .
Bugunu tarih sayfasından siliyom
Abla seninle kim kapışmak isterYaa bana da rakip bul.Kilonun yakın olması gerekmiyor bence.Yüzde hesabı da olur
Valla aynısını yazacaktım
Senle yarışmı aylinkafayı yemedik heralde
Ama sen yaz menü paylaşımın 1 gün eksik olurBenden bugun menü istemeyin günüm vardı tozuttum . Gül Aplam harika mamalar yapmış ev baklavasını bi daha nerden bulacan .
Bugunu tarih sayfasından siliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?