Not: aylin, fatmanur eger hafta sonu kaçamak yapmasın kuşhanada devam etsin seni sollar ben diyim
Çok kararlıyım abla bazen bir söz insanı kendine getiriyor. Yazın görsün beni :) 1,5 ay sonra spora başlayacağım o zaman daha kolay kilo veririm.tek derdimiz bu olsun fulyacım.Allah daha büyuk dertlerle sınamasın bizi
maalesef insanlar bazen hiç düsünmeden , kendilerine bakmadan böyke kırıcı konusabiliyorlar.hiç üzülme ve bence de hiiç acele etme.bugün olmazsan yarın , öbür gün ya da sonraki ay muhakkak başarırsın yeter ki iste
Rabbim gönlüne ferahlık versin kuzummoralim iyi değil canım yaaa. ben böyle olmasını istemiyorum. tekrar düzene girmek istiyorum.
Salata ve yoğurt ekle menülerine hedefimMENÜM
Çörek otu yağı+alıç sirkesi
SABAH
Mantarlı yumurta+8 zeytin+1 ceviz+1/4 avakado+1 dilim tulum peyniri+1 lokma ekmek
ÖĞLEN
1 cennet hurması+1 yk tahin+1 su bardağı süt ile kahve
İKİNDİ
6-7 yk kıymalı kereviz+1 badrak kefir
AKŞAM
8 yk kuru fasulye+1 bardak kefir
SPOR
25 dk yürüyüş+30 dak jillian
GÜN BOYU
2 maden suyu+1 yeşil çay+1 Türk kahvesi
@divinity @aebengezegenfeza
Sen inceldin diyen arkadaşın sana zorla pasta yedirdiyse arkadaşınmı iyi düşün divimCuma menüm
Sabah 1 bardak limonlu ılık su
Kahvaltı : 1 yumurta
Yeşil soğan- maydanoz
Peynir
1 domates
2 dilim ekmek
Ara : yarım lt yeşilçay
Ara : 1 kupa Hindistan cevizi yağli neskafe
1 ince dilim pasta
( Arkadaşım kahve içmeye geliyorum dedi pasta almış geldi ..daha kapıyı açar açmaz sen ne yaptın çok incelmissin dedi ..ısrarla yedirdi ..)
Ara : yarım lt ısırgan çayı
Akşam : 2 kase ayran çorbası pul biberli
Su :2 lt ( yatana kadar 2.5 olur )
Spor : jillian 30 dk +51 mekik (şimdilik 51)
Listeye alma durumu her hafta olamıyor kuzum. sen izinli üye olduğun için listeye direk eksi ile gireceksin o yüzden takımın ortalamasını erkilemediği bi hafta olmalı, bu ve geçen hafta olduğu gibi.tüh gene kaçırmışım
teklifine EVET EVET EVET diyorum, haftaya bana sormadan listeye alabilirsin
İnşallah canım biraz azimle görebilirsinBen bu hafta artık 69 görmek istiyorum kendime söz verdim. Emziriyorum diye kendimi sıkmıyordum ama moralim çok bozuldu bugün. Kuzenim 70 kilo değil de 80 gibi duruyorsun dedi. Benim kaslı hallerime hep alışkın olduğundan sanırım. Kendisi 85 kilo bu arada. Çok seviyorum onu içime dokundu sözü.
27 yıllık arkadaşım ortaokuldan beriSen inceldin diyen arkadaşın sana zorla pasta yedirdiyse arkadaşınmı iyi düşün divim
Vayyy fatmama bak, yürü bea kim tutar seniAylinnnnnn yarisalim mi
Aeben cesaret edememiş ama o yürek sennle yarışacak fatmada var
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 599. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. ==> 9. Takım ==> 1.589
2. ==> 13. Takım ==> 1.413
3. ==> 3. Takım ==> 1.054
BİREYSEL DERECELER
1. ==> @Mehlikatun (9. Takım) ==> %4.00
2. ==> @ebideryal (8. Takım) & @eyledi (9. Takım) ==> %2.42
3. ==>sara_28 (10. Takım) ==> %2.41
ETAP SONUNCUSU
==>> @oynakbasi34 (8. Takım) =>> %-0.93
Ayy evet canım ya İnşallah bozmadan tamamlsrim 15 gunumu
Canım kolay gelsin menun az biraz ama okadar detoks tan sonra sana yetmişti r herhalde
Canım benim çok mutluyum senin adına, rabbim mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.Evim çok güzel oldu yerleştirip düzene girdikçe dahada güzel oluyor ama iş çok tek başıma olunca geç bitiyor ama olsun sağlık olsun ben hallederim
Kutluyorum bitanem.Bireyselde üçüncü olmuşum kızlar çok sevindim hem kendi adıma hem takımım adına
Tek başına
Sormuyom tamam
Güle güle oturacaksın inşallah
Tüm taşındıklarımda hep yalnız yaptım tüm işimi, ben sevmem ayak altında kimseyi. Yalnız kafana göre oh missİnşallah canım bu kadar stresin üstüne rahatlamayı hak ettim
Görümcekler yardım etmedikleri gibi hiç bir arayıp sormuyorlar bile ne yapıyorsun ne ediyorsun diye ben yinede gölge etmesinler başka bişey istemiyorum sağlığım yerinde olsunda ben işlerimi yavaş yavaş hallederim
O kadar mutluyumki hiçbişey bunu gölgeleyemez takımda da dereceye girmişim sevincim katmerlendi
Canım benim çok mutluyum senin adına, rabbim mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.
Yuvanız bebişle süslensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?