Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

MENÜM

Çörek otu yağı+alıç sirkesi

SABAH
Mantarlı yumurta+8 zeytin+1 ceviz+1/4 avakado+1 dilim tulum peyniri+1 lokma ekmek

ÖĞLEN
1 cennet hurması+1 yk tahin+1 su bardağı süt ile kahve

İKİNDİ
6-7 yk kıymalı kereviz+1 badrak kefir

AKŞAM
8 yk kuru fasulye+1 bardak kefir

SPOR
25 dk yürüyüş+30 dak jillian

GÜN BOYU
2 maden suyu+1 yeşil çay+1 Türk kahvesi

@divinity @aeben gezegenfeza

Cuma menüm

Sabah 1 bardak limonlu ılık su

Kahvaltı : 1 yumurta
Yeşil soğan- maydanoz
Peynir
1 domates
2 dilim ekmek

Ara : yarım lt yeşilçay

Ara : 1 kupa Hindistan cevizi yağli neskafe
1 ince dilim pasta
( Arkadaşım kahve içmeye geliyorum dedi pasta almış geldi ..daha kapıyı açar açmaz sen ne yaptın çok incelmissin dedi ..ısrarla yedirdi ..)

Ara : yarım lt ısırgan çayı

Akşam : 2 kase ayran çorbası pul biberli

Su :2 lt ( yatana kadar 2.5 olur )
Spor : jillian 30 dk +51 mekik (şimdilik 51 )

Not: aylin, fatmanur eger hafta sonu kaçamak yapmasın kuşhanada devam etsin seni sollar ben diyim

Ayyy canım teşekkürler nasilda biliyor arkadaşını hiç niyetim yok canım cuma günü kacirmadiysam inşallah kacirmadan listeme devam diyorum
Destek lerini beklerim canim

Çok kararlıyım abla bazen bir söz insanı kendine getiriyor. Yazın görsün beni :) 1,5 ay sonra spora başlayacağım o zaman daha kolay kilo veririm.

Bu arada watsons ta el ve ayak ağırlıkları direnç bantları 3 tl ye inmiş kaçırmadan alın tavsiyem.

Salata ve yoğurt ekle menülerine hedefim

Sen inceldin diyen arkadaşın sana zorla pasta yedirdiyse arkadaşınmı iyi düşün divim

tüh gene kaçırmışım
teklifine EVET EVET EVET diyorum, haftaya bana sormadan listeye alabilirsin
Listeye alma durumu her hafta olamıyor kuzum. sen izinli üye olduğun için listeye direk eksi ile gireceksin o yüzden takımın ortalamasını erkilemediği bi hafta olmalı, bu ve geçen hafta olduğu gibi.

Son düzenleme:
İnşallah canım biraz azimle görebilirsin

Bireyselde üçüncü olmuşum kızlar çok sevindim hem kendi adıma hem takımım adına

Tek başına
Sormuyom tamam

Güle güle oturacaksın inşallah

İnşallah canım bu kadar stresin üstüne rahatlamayı hak ettim

Görümcekler yardım etmedikleri gibi hiç bir arayıp sormuyorlar bile ne yapıyorsun ne ediyorsun diye ben yinede gölge etmesinler başka bişey istemiyorum sağlığım yerinde olsunda ben işlerimi yavaş yavaş hallederim

O kadar mutluyumki hiçbişey bunu gölgeleyemez takımda da dereceye girmişim sevincim katmerlendi

Tüm taşındıklarımda hep yalnız yaptım tüm işimi, ben sevmem ayak altında kimseyi. Yalnız kafana göre oh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…