Paylaşıcaktım benSabah ben yorgunluğun verdiği zihin dağınıklığıyla yüzdemi yanlış hesaplamışım bu yüzden derece beklemiyordum şimdi sevgili @morordek etiketleyince fark ettim çok sevindim
Tüm taşındıklarımda hep yalnız yaptım tüm işimi, ben sevmem ayak altında kimseyi. Yalnız kafana göre oh miss
Bireyselde üçüncü olmuşum kızlar çok sevindim hem kendi adıma hem takımım adına
Saracim ne detoks u yapiyorsun ?Detokstan sonra hiç acıkmıyorum azıcık yesem bile doyuyorum
Tüm taşındıklarımda hep yalnız yaptım tüm işimi, ben sevmem ayak altında kimseyi. Yalnız kafana göre oh miss
Saracim ne detoks u yapiyorsun ?
Vayyy dereceler kraliçesi kutlarım
Artık evinede geçtin biz artık eski civil cıvıl sarami istiyorum
Ayy kaptanim da destek lermis
Canimm tebriklerÇok mutluyum kaptaniçem özellikle takımımız adına
Haftaya takımız da birinci olacak inşallah bunun için kendi adıma çok çabalıyacam arkadaşlarımda aynı çabayı gösterecektir gelsin dereceler
Ozaman ben yapamiyorum Saracim bilgi icin tesekkur ederimGeçen hafta üç günlük bir detoks yaptım canım diyetisyenimin tavsiyesiyle yeşil çay süt zencefil ve zerdeçal karışımından oluşan bir detoks ama bu karışımın dışında hiçbir şey yiyip içiyordum sadece su içebilirsin
Ancak herhangi bir ilaç kullanıyorsanız ve emziriyorsanız hamileyseniz yada kronik rahatsızlığınız varsa detoks yapmamalısınız
Tabiki ben seni tutuyomAyyy canım teşekkürler nasilda biliyor arkadaşını hiç niyetim yok canım cuma günü kacirmadiysam inşallah kacirmadan listeme devam diyorum
Destek lerini beklerim canim
Tebrikler saramBireyselde üçüncü olmuşum kızlar çok sevindim hem kendi adıma hem takımım adına
Ozaman ben yapamiyorum Saracim bilgi icin tesekkur ederim
Tebrikler saram
Bu hafta takımlar coşmuş ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?