Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

2 mayıs doğum günüm. -67 olucam insallah..
Daha altına inemem.diyetisyen sen yaş için 67-70 en iyisi dedi
yaşın ve boyun kaç canım? 70 fazla abartmış bence.

Beyaz çayın hangi çeşidini içiyorsun.Çünkü birçok çeşidi var.Gümüş kadife,beyaz şakayık,asi kaş vs...Ama en çok tüketileni gümüş kadife,senin ki hangisi
Pai Mu Tan cinsi beyaz çay benimki. içinde gül yaprakları da var. tadı da çok hoş. daha önce de silver needle kullandım saf olarak. yani gümüş iğne. ikisi de güzel ve kaliteli.

Aynı dert bendede vardı başına bi eşarp bağla gün boyu saçlarının kokusu sinsin üstüne yatağına onu ser çarşaf gibi üstüne yatır :) ben öyle alıştırdım :)
Onu da deniyim bi , uyku arkadasiyla yaptim ise yaramadi , gogsume kafasini koyarak uyuyor , yanina uzansam da yataga yattigi an uyaniyor

Işe yaradıysa ne güzel

Nacizane fikrim niye hem kendinize hem çocuğa eziyet ediyorsunuz birakin yatsın sizle avrupai gelenekleri bırakın anne kokusu alsın belki birgün biz yanınızda olmayacağız sevginizi kokunuzu unutmasınlar biraz buyudulermi kendileri yatmayacak.

Aynen katılıyorum.

Bununla ilgili hatice kübra tongarın bi yazısını okumuştum ve çok begenmiştim .
Çoçuk yatagını erkenden ayırmak dış odaklı kültürün bize yansıması , onlarda çoçuklara bağlılık pek yok..

Aylin42Konya aylincim sen 140 kiloyken ilk etapta ameliyat mı oldun? kilo verme hikayen nasıl senin merak ettim
Evet canım boyum 1.60 ve 140 kiloyken 2010 yılında sleve gastrektomi (tüp mide) ameliyatı oldum.10 ayda 80 kilo vererek 60 kiloya düştüm.Aşağı yukarı 2,5 - 3 senedir 70 küsürlerdeydim.En son 82 yi gördüm ve acayip moralim bozuldu.Hatta 77-78 lerdey bile moralim çok bozuktu.Her gören aaaaa çok kilo almışın demesi psikolojimi hepten bozdu.Daha öncede yazdım ya sana yiyincede mutsuzdum yemeyince de.Hem açken hem de tokken mutsuz olunur mu?Ama bir türlü kendimi toplayıp başlayamadım.Her p.tesi başlanan rejimle aynı gün hüsranla sonuçlandı.Hiç evden çıkmak istemiyordum,çıkmıyordum da zaten.Geceleri uyku düzenim de yoktu.3-4 kere uyanıyordum ve bişeyler yiyip yatıyordum.Bu yemeler devam
etti ve 82 kg oldum.Sonra psikiyatra gittik,ilaç verdi.Faydasını görmeye başladım gibiydi.Bir süre sonra da buraya geldim.Ve ondan sonra kendimi yavaş yavaş topkamaya başladım.Ama % 90 buranın faydasını gördüm.Motive oldum,hergün ama hergün sporumu yaptım mesela.Yarışmak beni daha da çok azimlendirdi hırslandırdı derken 62 kiloya düştüm.Cuma günkü kilom 61.8 ve hedefim 5 leri görmek.20 kilo verdim ve 2 kilo verirsem inşallah eski kiloma gelmiş olucam.Maşallah diyim kendime benim de metam hızlı.

İşte böyle fulyam.Oturduğum zaman göbekle diz kapağı mesafesi bir el basımı derler ya o kadardı.

Son düzenleme:
o günler geçti gitti inşallah aylinim.

Hedefinede gelsen Burda hiç ayrılma . Bak ben 10 yıldır burakardayım eski kiloma hiç geri dönmedim hamdolsun

İnşallah yasemincim hedefine ulaşacığına inanıyorum.Ama gel şu hedefi 59.9 yapalım
Aylin hedefi bulsam onada raziyim 60 normal benim yasta kilo almayım yeter menopoz da biri için tabiki 53 kilo aslında ideal ama istermiyim yok istemem tm anlaştık 59 kiloda

Ben ayirmadim oglumu tabi birazda sartlarim uygundu simdi gel benle uyu desem uyumaz koca essegim ay cok ozledim .
Aebenim ben birazda olaya duygusal bakıyorum anne kokusu ben hiç hatırlamıyorum belkide o yüzden böyle düşünüyorum çocuğa kendine eziyet gibi geliyor birde senin dediğin gibi avrupada soyle yapmışlar bizde öyle yapalim gibi şeyler kültürümüze ters geldiğini dusunuyorum.SEVGI VERIN KOKUNUZU UNUTMASINLAR ÇOCUKLAR....

o günler geçti gitti inşallah aylinim.

Hedefinede gelsen Burda hiç ayrılma . Bak ben 10 yıldır burakardayım eski kiloma hiç geri dönmedim hamdolsun
Evet o günler geçti aebenim.Fulya sordu diye anlattım.Ama o günleri unutmak istemiyorum.Çünkü hatırladığım zaman her zaman değil de bazen kendimi frenliyebiliyorum.
Doğru diyorsun canım,ben de gitmicem zaten zamanım oldukca hep burda olucam.Seninde dediğin gibi kilo almayışın da hep burda olmandan kaynaklı zaten.Sizleri çok sevdim istesem de bırakamam ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…