2 mayıs doğum günüm. -67 olucam insallah..
yaşın ve boyun kaç canım? 70 fazla abartmış bence.Daha altına inemem.diyetisyen sen yaş için 67-70 en iyisi dedi
Pai Mu Tan cinsi beyaz çay benimki. içinde gül yaprakları da var. tadı da çok hoş. daha önce de silver needle kullandım saf olarak. yani gümüş iğne. ikisi de güzel ve kaliteli.Beyaz çayın hangi çeşidini içiyorsun.Çünkü birçok çeşidi var.Gümüş kadife,beyaz şakayık,asi kaş vs...Ama en çok tüketileni gümüş kadife,senin ki hangisi
Onu da deniyim bi , uyku arkadasiyla yaptim ise yaramadi , gogsume kafasini koyarak uyuyor , yanina uzansam da yataga yattigi an uyaniyorAynı dert bendede vardı başına bi eşarp bağla gün boyu saçlarının kokusu sinsin üstüne yatağına onu ser çarşaf gibi üstüne yatır :) ben öyle alıştırdım :)
Işe yaradıysa ne güzelGünaydınlarr..
Kilo verirken işin sırrı mutlu olmak ve kendine güvenmekte gerisi geliyor zaten. Evin her yerinde resmen böyle gaza getirici sözler var. İngilizce Türkçe karışık yazdım. Banyoda bile varİşe yarıyor mu evet. Bu gruba katılmadan önce de diyetteydim iki buçuk aydır diyet yapıyorum. 72 ile başladım kilo vermeye Duvarda kaç kilodan kaç kiloya geldiğim bile yazıyor. her hafta güncelliyorum güncellenmeyen kısım sadece başlangıç kilom ve ölçülerim. Bu bile insanı motive ediyor. O yüzden yapamıyorum edemiyorum diyen arkadaşlar lütfen kendinize güvenin. Eğer güvenmezseniz istediğiniz kadar aç kalın yine de tam anlamıyla kilo veremezsiniz. Kilo vermek biraz da psikolojik ya. O yüzden sürekli kendinizi motive edin. Nasıl ediyorsanız. Ben her yeri yazılarla doldurarak ediyorum ki ben de işe yarıyor siz de kendinizde işe yarayı bulun. Bir insan inandığı sürece her şeyi başarabilir. Yeter ki inan. İnanç azim ve çalışma bu üçüsü olduktan sonra imkansız diye bir şey yoktur.
Kusura bakmayın öğretmenliğin verdiği bi şey hemen uzun uzun konuşmaya başlıyorum
Nacizane fikrim niye hem kendinize hem çocuğa eziyet ediyorsunuz birakin yatsın sizle avrupai gelenekleri bırakın anne kokusu alsın belki birgün biz yanınızda olmayacağız sevginizi kokunuzu unutmasınlar biraz buyudulermi kendileri yatmayacak.KizlR gunaydinn 27 saat uykusuzkuktan sonra ancak 2 saat uyuyabikdim suan hala uyutmayi deniyoruz yataga koydugum an uyaniyor , ninniler denedik uyumayinca Ankara havasi actik esimle
Anlamasada begendi
Annelerden bi oneri varmi yatagina nasil alistirabilirim ?
Aynen katılıyorum.Nacizane fikrim niye hem kendinize hem çocuğa eziyet ediyorsunuz birakin yatsın sizle avrupai gelenekleri bırakın anne kokusu alsın belki birgün biz yanınızda olmayacağız sevginizi kokunuzu unutmasınlar biraz buyudulermi kendileri yatmayacak.
Yok canım hava soğudu artık memleket işleri yazın
Evet canım boyum 1.60 ve 140 kiloyken 2010 yılında sleve gastrektomi (tüp mide) ameliyatı oldum.10 ayda 80 kilo vererek 60 kiloya düştüm.Aşağı yukarı 2,5 - 3 senedir 70 küsürlerdeydim.En son 82 yi gördüm ve acayip moralim bozuldu.Hatta 77-78 lerdey bile moralim çok bozuktu.Her gören aaaaa çok kilo almışın demesi psikolojimi hepten bozdu.Daha öncede yazdım ya sana yiyincede mutsuzdum yemeyince de.Hem açken hem de tokken mutsuz olunur mu?Ama bir türlü kendimi toplayıp başlayamadım.Her p.tesi başlanan rejimle aynı gün hüsranla sonuçlandı.Hiç evden çıkmak istemiyordum,çıkmıyordum da zaten.Geceleri uyku düzenim de yoktu.3-4 kere uyanıyordum ve bişeyler yiyip yatıyordum.Bu yemeler devamAylin42Konya aylincim sen 140 kiloyken ilk etapta ameliyat mı oldun? kilo verme hikayen nasıl senin merak ettim
o günler geçti gitti inşallah aylinim.Evet canım boyum 1.60 ve 140 kiloyken 2010 yılında sleve gastrektomi (tüp mide) ameliyatı oldum.10 ayda 80 kilo vererek 60 kiloya düştüm.Aşağı yukarı 2,5 - 3 senedir 70 küsürlerdeydim.En son 82 yi gördüm ve acayip moralim bozuldu.Hatta 77-78 lerdey bile moralim çok bozuktu.Her gören aaaaa çok kilo almışın demesi psikolojimi hepten bozdu.Daha öncede yazdım ya sana yiyincede mutsuzdum yemeyince de.Hem açken hem de tokken mutsuz olunur mu?Ama bir türlü kendimi toplayıp başlayamadım.Her p.tesi başlanan rejimle aynı gün hüsranla sonuçlandı.Hiç evden çıkmak istemiyordum,çıkmıyordum da zaten.Geceleri uyku düzenim de yoktu.3-4 kere uyanıyordum ve bişeyler yiyip yatıyordum.Bu yemeler devam
etti ve 82 kg oldum.Sonra psikiyatra gittik,ilaç verdi.Faydasını görmeye başladım gibiydi.Bir süre sonra da buraya geldim.Ve ondan sonra kendimi yavaş yavaş topkamaya başladım.Ama % 90 buranın faydasını gördüm.Motive oldum,hergün ama hergün sporumu yaptım mesela.Yarışmak beni daha da çok azimlendirdi hırslandırdı derken 62 kiloya düştüm.Cuma günkü kilom 61.8 ve hedefim 5 leri görmek.20 kilo verdim ve 2 kilo verirsem inşallah eski kiloma gelmiş olucam.Maşallah diyim kendime benim de metam hızlı.
İşte böyle fulyam.Oturduğum zaman göbekle diz kapağı mesafesi bir el derler ya o kadardı.
Aylin hedefi bulsam onada raziyim 60 normal benim yasta kilo almayım yeter menopoz da biri için tabiki 53 kilo aslında ideal ama istermiyim yok istemem tm anlaştık 59 kilodaİnşallah yasemincim hedefine ulaşacığına inanıyorum.Ama gel şu hedefi 59.9 yapalım
Tümden duşa girdim, dün boyalarımla yatmıştım. Ayaklarıma soğuk su tutuyum derken yaktım, meğer kaynar suyu açmışımUykucukalk yika yuzunu bir
Ben ayirmadim oglumu tabi birazda sartlarim uygundu simdi gel benle uyu desem uyumaz koca essegim ay cok ozledim .Aynen katılıyorum.
Bununla ilgili hatice kübra tongarın bi yazısını okumuştum ve çok begenmiştim .
Çoçuk yatagını erkenden ayırmak dış odaklı kültürün bize yansıması , onlarda çoçuklara bağlılık pek yok..
Evet o günler geçti aebenim.Fulya sordu diye anlattım.Ama o günleri unutmak istemiyorum.Çünkü hatırladığım zaman her zaman değil de bazen kendimi frenliyebiliyorum.o günler geçti gitti inşallah aylinim.
Hedefinede gelsen Burda hiç ayrılma . Bak ben 10 yıldır burakardayım eski kiloma hiç geri dönmedim hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?