- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Evet o günler geçti aebenim.Fulya sordu diye anlattım.Ama o günleri unutmak istemiyorum.Çünkü hatırladığım zaman her zaman değil de bazen kendimi frenliyebiliyorum.o günler geçti gitti inşallah aylinim.
Hedefinede gelsen Burda hiç ayrılma . Bak ben 10 yıldır burakardayım eski kiloma hiç geri dönmedim hamdolsun
Soğuma hareketleri yetersiz . ben biraz daha esnetme yapıp bırakıyorum. Sen de buna dikkat edebilirsin. Brlki de hareketleri tam yaptığın için daha çok ağrın oluyordur benim ilk 2 gün ağrım oldu şimdi olmuyor.tabi hareketleri halakolay haliyle yapiyorum6 gün oldu başlayalı, hâlâ ağrılarım var
Harikasın yaz böyle şeyler bize.benim durum şöyle : Hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Kilo vermek sadece ufak bir parçası bu düzenin .aslında mutlu bir hayatım var sadece plansız yaşarsam bir anda hersey karışabilir .hedef ve hayaller yazıp gerçekleştirdikce yanına tık atmayı seviyorum. Basit şeylerden bahsediyorum. Misa eve sucu çağrılacaktı çağırdık tadilat ile birlikte omuxlarimizdan büyük bir yük kalktı.ne bileyim eşofman ini terzi ye götür gibi şeyler.Günaydınlarr..
Kilo verirken işin sırrı mutlu olmak ve kendine güvenmekte gerisi geliyor zaten. Evin her yerinde resmen böyle gaza getirici sözler var. İngilizce Türkçe karışık yazdım. Banyoda bile varİşe yarıyor mu evet. Bu gruba katılmadan önce de diyetteydim iki buçuk aydır diyet yapıyorum. 72 ile başladım kilo vermeye Duvarda kaç kilodan kaç kiloya geldiğim bile yazıyor. her hafta güncelliyorum güncellenmeyen kısım sadece başlangıç kilom ve ölçülerim. Bu bile insanı motive ediyor. O yüzden yapamıyorum edemiyorum diyen arkadaşlar lütfen kendinize güvenin. Eğer güvenmezseniz istediğiniz kadar aç kalın yine de tam anlamıyla kilo veremezsiniz. Kilo vermek biraz da psikolojik ya. O yüzden sürekli kendinizi motive edin. Nasıl ediyorsanız. Ben her yeri yazılarla doldurarak ediyorum ki ben de işe yarıyor siz de kendinizde işe yarayı bulun. Bir insan inandığı sürece her şeyi başarabilir. Yeter ki inan. İnanç azim ve çalışma bu üçüsü olduktan sonra imkansız diye bir şey yoktur.
Kusura bakmayın öğretmenliğin verdiği bi şey hemen uzun uzun konuşmaya başlıyorum
Geçmiş olsun canım, hastamisinBirkaç gündür ortalıkta yokum kusura bakmayın. Hastaneler, doktorlar uğraşıyorum. Yarından itibaren menü bildirimine başlıcam, haberiniz olsun
Harikasın yaz böyle şeyler bize.benim durum şöyle : Hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Kilo vermek sadece ufak bir parçası bu düzenin .aslında mutlu bir hayatım var sadece plansız yaşarsam bir anda hersey karışabilir .hedef ve hayaller yazıp gerçekleştirdikce yanına tık atmayı seviyorum. Basit şeylerden bahsediyorum. Misa eve sucu çağrılacaktı çağırdık tadilat ile birlikte omuxlarimizdan büyük bir yük kalktı.ne bileyim eşofman ini terzi ye götür gibi şeyler.
İşte bunlar için kendime bir planer aldım .mutfakta buz dolabına yapistirdim .bir de çocuklar ile banyoda kullandığımız bir pano var. Pano değil aslında bildiğiniz boydan banyo dolabın ı pano olarak kullanıyoruz :) silinebilir tahta kalemi aldım.
Buraya da çocuklar ile ilgili planları yazıyoruz. Pazartesi ye proje bitecek, anne a4 kağıt alınacak, babadan 55 tl para almayi unutma gibi :)) wc de boş boş oturmuyoruz biz hedeflerimizi okuyoruz:)))
Evet farkettim, ebru daha uzun tutuyordu.Soğuma hareketleri yetersiz . ben biraz daha esnetme yapıp bırakıyorum. Sen de buna dikkat edebilirsin. Brlki de hareketleri tam yaptığın için daha çok ağrın oluyordur benim ilk 2 gün ağrım oldu şimdi olmuyor.tabi hareketleri halakolay haliyle yapiyorum
Wuuuu .. aeben ablayi geçerek . 2. Olmuşum uleee. Fena gaza geldimCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 599. ETAP
10.TAKIM DERECELER
1. % 2,41.......Aylin42Konya
2. % 2,09........ @Efser
3. % 1,12........ @Pamukprncess
4. % 1,08........ @Antepia27
@zhre >>%0,79
@ozlemkartal >> %0,31
@phalanx >> % 0,28
moni
@obezzto
Aylin42Konya
60kiloyum
ALTIN KIZLAR
1. % 1,07....... @yasom7272
2. % 0,960........vorones
3. % 0,87........ @aeben
% -0,88........ @divinity
Ay süpersin. Lakin stresli yav. Ben onlara bakıp yapamadkca darlanirim. Misal.bellidir her aksam çöpler kapının önüne koyulacak esim yapmalı . O yapmadikca sinir basio. Ben yapacagimi yazana kadar yaparım. Yani yapmak lazım deyi uyuyamam giHarikasın yaz böyle şeyler bize.benim durum şöyle : Hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Kilo vermek sadece ufak bir parçası bu düzenin .aslında mutlu bir hayatım var sadece plansız yaşarsam bir anda hersey karışabilir .hedef ve hayaller yazıp gerçekleştirdikce yanına tık atmayı seviyorum. Basit şeylerden bahsediyorum. Misa eve sucu çağrılacaktı çağırdık tadilat ile birlikte omuxlarimizdan büyük bir yük kalktı.ne bileyim eşofman ini terzi ye götür gibi şeyler.
İşte bunlar için kendime bir planer aldım .mutfakta buz dolabına yapistirdim .bir de çocuklar ile banyoda kullandığımız bir pano var. Pano değil aslında bildiğiniz boydan banyo dolabın ı pano olarak kullanıyoruz :) silinebilir tahta kalemi aldım.
Buraya da çocuklar ile ilgili planları yazıyoruz. Pazartesi ye proje bitecek, anne a4 kağıt alınacak, babadan 55 tl para almayi unutma gibi :)) wc de boş boş oturmuyoruz biz hedeflerimizi okuyoruz:)))
Guzel seyler bunlar planlar haricinde soyle kucuk kucuk moral verici seyler de cok guzel oluyor. Sen bitanesin sen ozelsim gibi ki her birimiz Yaraticimiz icin cok ozeliz. Allah seni seviyor sen de kendini sev gibi. Minik minik hedefler ve planlar olmali zaten yoksa hayat karisir. Ancak bunlari yaparken de mutlulugumuzu atlamamaliyiz. Cunku her birimiz kendi filmimizde basroluz o yuzden de muhtesem seyler yapabiliriz sadece isteyelim ve deneyelim. Sonunu dusunmeden. Mesela ben kilo veremem zaten diyip hic ayaga kalkmamak gibi yaparim deyip devam etmeli. Cunku muhtesem bi zihne sahibiz herseyi basarabiliriz. Sadece inanalim. Elektrigi bulandan ne farkimiz var? Farkimiz sadece ileriye bi adim atmamaktir. Hepimizin adimlari var zaten de o adimlarda kendimize inanalim ve mutlu olalim. Sadece diyet icin hayat icin de kendimizi motive edelim. Cunku bu hayata bir kere gelecegiz ve bu hayat yasamaya degerHarikasın yaz böyle şeyler bize.benim durum şöyle : Hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Kilo vermek sadece ufak bir parçası bu düzenin .aslında mutlu bir hayatım var sadece plansız yaşarsam bir anda hersey karışabilir .hedef ve hayaller yazıp gerçekleştirdikce yanına tık atmayı seviyorum. Basit şeylerden bahsediyorum. Misa eve sucu çağrılacaktı çağırdık tadilat ile birlikte omuxlarimizdan büyük bir yük kalktı.ne bileyim eşofman ini terzi ye götür gibi şeyler.
geçmiş olsun kuzum off haşladın mı kendiniTümden duşa girdim, dün boyalarımla yatmıştım. Ayaklarıma soğuk su tutuyum derken yaktım, meğer kaynar suyu açmışım
kocaman bi maşallah AylinemeEvet canım boyum 1.60 ve 140 kiloyken 2010 yılında sleve gastrektomi (tüp mide) ameliyatı oldum.10 ayda 80 kilo vererek 60 kiloya düştüm.Aşağı yukarı 2,5 - 3 senedir 70 küsürlerdeydim.En son 82 yi gördüm ve acayip moralim bozuldu.Hatta 77-78 lerdey bile moralim çok bozuktu.Her gören aaaaa çok kilo almışın demesi psikolojimi hepten bozdu.Daha öncede yazdım ya sana yiyincede mutsuzdum yemeyince de.Hem açken hem de tokken mutsuz olunur mu?Ama bir türlü kendimi toplayıp başlayamadım.Her p.tesi başlanan rejimle aynı gün hüsranla sonuçlandı.Hiç evden çıkmak istemiyordum,çıkmıyordum da zaten.Geceleri uyku düzenim de yoktu.3-4 kere uyanıyordum ve bişeyler yiyip yatıyordum.Bu yemeler devam
etti ve 82 kg oldum.Sonra psikiyatra gittik,ilaç verdi.Faydasını görmeye başladım gibiydi.Bir süre sonra da buraya geldim.Ve ondan sonra kendimi yavaş yavaş topkamaya başladım.Ama % 90 buranın faydasını gördüm.Motive oldum,hergün ama hergün sporumu yaptım mesela.Yarışmak beni daha da çok azimlendirdi hırslandırdı derken 62 kiloya düştüm.Cuma günkü kilom 61.8 ve hedefim 5 leri görmek.20 kilo verdim ve 2 kilo verirsem inşallah eski kiloma gelmiş olucam.Maşallah diyim kendime benim de metam hızlı.
İşte böyle fulyam.Oturduğum zaman göbekle diz kapağı mesafesi bir el basımı derler ya o kadardı.
hayırdır canım, geçmiş olsun.Birkaç gündür ortalıkta yokum kusura bakmayın. Hastaneler, doktorlar uğraşıyorum. Yarından itibaren menü bildirimine başlıcam, haberiniz olsun
Işe yaradıysa ne güzel
Kaybettiğim bebeğimin araştırmaları, benim araştırmalarımın sonuçları, yeni tahliller derken bu ara sürekli hastanedeyim canım.hayırdır canım, geçmiş olsun.
Nacizane fikrim niye hem kendinize hem çocuğa eziyet ediyorsunuz birakin yatsın sizle avrupai gelenekleri bırakın anne kokusu alsın belki birgün biz yanınızda olmayacağız sevginizi kokunuzu unutmasınlar biraz buyudulermi kendileri yatmayacak.
Kızgın saca basmış tavşan gibi oldumgeçmiş olsun kuzum off haşladın mı kendini
Çok zor canım. Allah sabır versinCAnim ben de ayni fikirdeyim
Sorun zaten benimle yatip yatmamasi degikAvrupalilar degil hastanedeki Alman hemsire arkadaskarim da ayni fikirdeler , 5 haftadir benimke uyuyor bebegim
Dogdugundan beri
esim oturma odasinda uyuyor ben se yatagimizda bebegimle uyuyorum .. 3 gundur sadece kucagimizda uyuyor ve gece gunduz .. o ustumdeyken ben uykuya dalamam .. ani bebek olum riski yuzustu uyuyan bebeklerde yuksek oldugu icin ..
normalde yanima yatirip uyku tulu icinde benimle uyuyor . Biraz mirildandigi zaman emziriyorum uyuyordu tekrar ..
Onceki gunbhic uyumadim
Dun gece de 2 saatlik uyku
Kahvalti yok saat 14:30 ve ben suan esimin zoruyla sadece salatalik ve peynir yedim sadece
Katikiyorumm malesef benimle dogum yapan arkadasim 5 haftakik bebegini annesine birakip gezmeye gitti ben esime bile birakamiyorum .. esim Yabanci buarada benim onunda oyle erkenden birakalim gibi bi dusuncesi yok , sanirim insandan insana degisen bir durum bu ..Ben ayirmadim oglumu tabi birazda sartlarim uygundu simdi gel benle uyu desem uyumaz koca essegim ay cok ozledim .
Aebenim ben birazda olaya duygusal bakıyorum anne kokusu ben hiç hatırlamıyorum belkide o yüzden böyle düşünüyorum çocuğa kendine eziyet gibi geliyor birde senin dediğin gibi avrupada soyle yapmışlar bizde öyle yapalim gibi şeyler kültürümüze ters geldiğini dusunuyorum.SEVGI VERIN KOKUNUZU UNUTMASINLAR ÇOCUKLAR....
Evet canım boyum 1.60 ve 140 kiloyken 2010 yılında sleve gastrektomi (tüp mide) ameliyatı oldum.10 ayda 80 kilo vererek 60 kiloya düştüm.Aşağı yukarı 2,5 - 3 senedir 70 küsürlerdeydim.En son 82 yi gördüm ve acayip moralim bozuldu.Hatta 77-78 lerdey bile moralim çok bozuktu.Her gören aaaaa çok kilo almışın demesi psikolojimi hepten bozdu.Daha öncede yazdım ya sana yiyincede mutsuzdum yemeyince de.Hem açken hem de tokken mutsuz olunur mu?Ama bir türlü kendimi toplayıp başlayamadım.Her p.tesi başlanan rejimle aynı gün hüsranla sonuçlandı.Hiç evden çıkmak istemiyordum,çıkmıyordum da zaten.Geceleri uyku düzenim de yoktu.3-4 kere uyanıyordum ve bişeyler yiyip yatıyordum.Bu yemeler devam
harikasınnnetti ve 82 kg oldum.Sonra psikiyatra gittik,ilaç verdi.Faydasını görmeye başladım gibiydi.Bir süre sonra da buraya geldim.Ve ondan sonra kendimi yavaş yavaş topkamaya başladım.Ama % 90 buranın faydasını gördüm.Motive oldum,hergün ama hergün sporumu yaptım mesela.Yarışmak beni daha da çok azimlendirdi hırslandırdı derken 62 kiloya düştüm.Cuma günkü kilom 61.8 ve hedefim 5 leri görmek.20 kilo verdim ve 2 kilo verirsem inşallah eski kiloma gelmiş olucam.Maşallah diyim kendime benim de metam hızlı.
İşte böyle fulyam.Oturduğum zaman göbekle diz kapağı mesafesi bir el basımı derler ya o kadardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?