Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

o günler geçti gitti inşallah aylinim.

Hedefinede gelsen Burda hiç ayrılma . Bak ben 10 yıldır burakardayım eski kiloma hiç geri dönmedim hamdolsun
Evet o günler geçti aebenim.Fulya sordu diye anlattım.Ama o günleri unutmak istemiyorum.Çünkü hatırladığım zaman her zaman değil de bazen kendimi frenliyebiliyorum.
Doğru diyorsun canım,ben de gitmicem zaten zamanım oldukca hep burda olucam.Seninde dediğin gibi kilo almayışın da hep burda olmandan kaynaklı zaten.Sizleri çok sevdim istesem de bırakamam ki zaten

6 gün oldu başlayalı, hâlâ ağrılarım var
Soğuma hareketleri yetersiz . ben biraz daha esnetme yapıp bırakıyorum. Sen de buna dikkat edebilirsin. Brlki de hareketleri tam yaptığın için daha çok ağrın oluyordur benim ilk 2 gün ağrım oldu şimdi olmuyor.tabi hareketleri halakolay haliyle yapiyorum

Harikasın yaz böyle şeyler bize.benim durum şöyle : Hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Kilo vermek sadece ufak bir parçası bu düzenin .aslında mutlu bir hayatım var sadece plansız yaşarsam bir anda hersey karışabilir .hedef ve hayaller yazıp gerçekleştirdikce yanına tık atmayı seviyorum. Basit şeylerden bahsediyorum. Misa eve sucu çağrılacaktı çağırdık tadilat ile birlikte omuxlarimizdan büyük bir yük kalktı.ne bileyim eşofman ini terzi ye götür gibi şeyler.

İşte bunlar için kendime bir planer aldım .mutfakta buz dolabına yapistirdim .bir de çocuklar ile banyoda kullandığımız bir pano var. Pano değil aslında bildiğiniz boydan banyo dolabın ı pano olarak kullanıyoruz :) silinebilir tahta kalemi aldım.
Buraya da çocuklar ile ilgili planları yazıyoruz. Pazartesi ye proje bitecek, anne a4 kağıt alınacak, babadan 55 tl para almayi unutma gibi :)) wc de boş boş oturmuyoruz biz hedeflerimizi okuyoruz:)))

Evet farkettim, ebru daha uzun tutuyordu.
Sağ kolumdan ses gelmesine ne diyorsun?
Boks hareketinde kolumdan çıt sesi geliyor.
Bisey daha
Acaba bu hareketi açken yapmakmi daha etkilidir tokken yapmakmi?
Dün açken yaptım, çok terlemedim

Ay süpersin. Lakin stresli yav. Ben onlara bakıp yapamadkca darlanirim. Misal.bellidir her aksam çöpler kapının önüne koyulacak esim yapmalı . O yapmadikca sinir basio. Ben yapacagimi yazana kadar yaparım. Yani yapmak lazım deyi uyuyamam gi

Guzel seyler bunlar planlar haricinde soyle kucuk kucuk moral verici seyler de cok guzel oluyor. Sen bitanesin sen ozelsim gibi ki her birimiz Yaraticimiz icin cok ozeliz. Allah seni seviyor sen de kendini sev gibi. Minik minik hedefler ve planlar olmali zaten yoksa hayat karisir. Ancak bunlari yaparken de mutlulugumuzu atlamamaliyiz. Cunku her birimiz kendi filmimizde basroluz o yuzden de muhtesem seyler yapabiliriz sadece isteyelim ve deneyelim. Sonunu dusunmeden. Mesela ben kilo veremem zaten diyip hic ayaga kalkmamak gibi yaparim deyip devam etmeli. Cunku muhtesem bi zihne sahibiz herseyi basarabiliriz. Sadece inanalim. Elektrigi bulandan ne farkimiz var? Farkimiz sadece ileriye bi adim atmamaktir. Hepimizin adimlari var zaten de o adimlarda kendimize inanalim ve mutlu olalim. Sadece diyet icin hayat icin de kendimizi motive edelim. Cunku bu hayata bir kere gelecegiz ve bu hayat yasamaya deger

kocaman bi maşallah Aylineme
senin azmin ve kilo vermen tüm takımı motive ediyor canım.
herkesin katkısı büyük, saram ssy m hepiniz

CAnim ben de ayni fikirdeyim
Sorun zaten benimle yatip yatmamasi degik Avrupalilar degil hastanedeki Alman hemsire arkadaskarim da ayni fikirdeler , 5 haftadir benimke uyuyor bebegim
Dogdugundan beri
esim oturma odasinda uyuyor ben se yatagimizda bebegimle uyuyorum .. 3 gundur sadece kucagimizda uyuyor ve gece gunduz .. o ustumdeyken ben uykuya dalamam .. ani bebek olum riski yuzustu uyuyan bebeklerde yuksek oldugu icin ..

normalde yanima yatirip uyku tulu icinde benimle uyuyor . Biraz mirildandigi zaman emziriyorum uyuyordu tekrar ..

Onceki gunbhic uyumadim
Dun gece de 2 saatlik uyku
Kahvalti yok saat 14:30 ve ben suan esimin zoruyla sadece salatalik ve peynir yedim sadece

Çok zor canım. Allah sabır versin

Katikiyorumm malesef benimle dogum yapan arkadasim 5 haftakik bebegini annesine birakip gezmeye gitti ben esime bile birakamiyorum .. esim Yabanci buarada benim onunda oyle erkenden birakalim gibi bi dusuncesi yok , sanirim insandan insana degisen bir durum bu ..
Tabi erkek okarak zor geldi ona benim sbebegimle uyumam onun tek uyumasi ,
Cok da tartistik bu konuda fakat suan alisti artik yatagimizi hazirliyip koltukta uyuyor

harikasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…