- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
Çok zor canım. Allah sabır versin
Guzel seyler bunlar planlar haricinde soyle kucuk kucuk moral verici seyler de cok guzel oluyor. Sen bitanesin sen ozelsim gibi ki her birimiz Yaraticimiz icin cok ozeliz. Allah seni seviyor sen de kendini sev gibi. Minik minik hedefler ve planlar olmali zaten yoksa hayat karisir. Ancak bunlari yaparken de mutlulugumuzu atlamamaliyiz. Cunku her birimiz kendi filmimizde basroluz o yuzden de muhtesem seyler yapabiliriz sadece isteyelim ve deneyelim. Sonunu dusunmeden. Mesela ben kilo veremem zaten diyip hic ayaga kalkmamak gibi yaparim deyip devam etmeli. Cunku muhtesem bi zihne sahibiz herseyi basarabiliriz. Sadece inanalim. Elektrigi bulandan ne farkimiz var? Farkimiz sadece ileriye bi adim atmamaktir. Hepimizin adimlari var zaten de o adimlarda kendimize inanalim ve mutlu olalim. Sadece diyet icin hayat icin de kendimizi motive edelim. Cunku bu hayata bir kere gelecegiz ve bu hayat yasamaya deger
Sana bir animi anlatayım saat 17 bebeği emzirdim uyudu yatırdım uyandı ve sürekli ağlıyor emziriyorum susuyor uyuyor yatiririyorum anında uyanıp ağlama bu saat 23 e kadar devam ağlamaya başladım tuvalet şu yemek hiçbişey yok nasıl ağlıyorum sinirlerim bozuldu eşime dedim git bir yalancı meme al guya vermeyecektim esim gitmis kocaman bir memeyle dondu neyse cocugun agzina vermemle uyudu sabaha kadar vmeger derdi emmekmisKatikiyorumm malesef benimle dogum yapan arkadasim 5 haftakik bebegini annesine birakip gezmeye gitti ben esime bile birakamiyorum .. esim Yabanci buarada benim onunda oyle erkenden birakalim gibi bi dusuncesi yok , sanirim insandan insana degisen bir durum bu ..
Tabi erkek okarak zor geldi ona benim sbebegimle uyumam onun tek uyumasi ,
Cok da tartistik bu konuda fakat suan alisti artik yatagimizi hazirliyip koltukta uyuyor
Yaş 43yaşın ve boyun kaç canım? 70 fazla abartmış bence.
Pai Mu Tan cinsi beyaz çay benimki. içinde gül yaprakları da var. tadı da çok hoş. daha önce de silver needle kullandım saf olarak. yani gümüş iğne. ikisi de güzel ve kaliteli.
Nayn 59 değil 59.9Aylin hedefi bulsam onada raziyim 60 normal benim yasta kilo almayım yeter menopoz da biri için tabiki 53 kilo aslında ideal ama istermiyim yok istemem tm anlaştık 59 kiloda
Eyvah şimdi nasılsınTümden duşa girdim, dün boyalarımla yatmıştım. Ayaklarıma soğuk su tutuyum derken yaktım, meğer kaynar suyu açmışım
Canıım çok geçmiş olsun.Dikkat et kendineDun basit gordugum spor bugun beni mahvetti bacaklarim kopuyor tabi sizin yaptiginiz sporlar yanında cocuk oyuncağı ama beni mahvetti eğilemiyorum
Guzel seyler bunlar planlar haricinde soyle kucuk kucuk moral verici seyler de cok guzel oluyor. Sen bitanesin sen ozelsim gibi ki her birimiz Yaraticimiz icin cok ozeliz. Allah seni seviyor sen de kendini sev gibi. Minik minik hedefler ve planlar olmali zaten yoksa hayat karisir. Ancak bunlari yaparken de mutlulugumuzu atlamamaliyiz. Cunku her birimiz kendi filmimizde basroluz o yuzden de muhtesem seyler yapabiliriz sadece isteyelim ve deneyelim. Sonunu dusunmeden. Mesela ben kilo veremem zaten diyip hic ayaga kalkmamak gibi yaparim deyip devam etmeli. Cunku muhtesem bi zihne sahibiz herseyi basarabiliriz. Sadece inanalim. Elektrigi bulandan ne farkimiz var? Farkimiz sadece ileriye bi adim atmamaktir. Hepimizin adimlari var zaten de o adimlarda kendimize inanalim ve mutlu olalim. Sadece diyet icin hayat icin de kendimizi motive edelim. Cunku bu hayata bir kere gelecegiz ve bu hayat yasamaya deger
kocaman bi maşallah Aylineme
senin azmin ve kilo vermen tüm takımı motive ediyor canım.
herkesin katkısı büyük, saram ssy m hepiniz
Aylin jily .yapsam allah bilir 40 gun yataktan kalkamamCanıım çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine
Sende harikasın ama harikalarını ortaya çıkarma vakti geldi fulyaa.Zararın neresinden dönsen kardır cnm.Yarına ne dersinharikasınnn
Detoks yapmadım ablaDivi madem ayran asi detoxsu yaptin oglen ekmek neyin nesi kuzumm
Aksama kadar kaç dilim ekmek yemissin
Sabah 2 dilim öğlen 3 dilim akşam 2 dilim 7 dilim ekmek yemissin kuzum.
Amiimn cnm.Sana bir animi anlatayım saat 17 bebeği emzirdim uyudu yatırdım uyandı ve sürekli ağlıyor emziriyorum susuyor uyuyor yatiririyorum anında uyanıp ağlama bu saat 23 e kadar devam ağlamaya başladım tuvalet şu yemek hiçbişey yok nasıl ağlıyorum sinirlerim bozuldu eşime dedim git bir yalancı meme al guya vermeyecektim esim gitmis kocaman bir memeyle dondu neyse cocugun agzina vermemle uyudu sabaha kadar vmeger derdi emmekmiscahillik iste 22 yasinda cogu seyi bilmiyorsun. Rabbim hayirlisiyla bugunleri atlatmayi nasip etsin cnm. Guzel duygular rabbim sarama ssy de cifter cifter versin ins.
Ins rabbim onları annelikle sereflendirirAmiimn cnm.
Bu arada @Ssy8491 nin bhcg si 11 nde.İnşallah güzel haber verir bize
İnşallahIns rabbim onları annelikle sereflendirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?