Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok zor canım. Allah sabır versin

Canim tesekkur ederim tadini cikartiyorum yorulsamda guzel yorgunluk bu
Bugunluk beni aaffedin lutfen cok duzensiz yedim , bugun biz disardan yicez mecburen , spor da yok ama 30 dk bi normal tempoda yuruyuse ciktik

Gece 3 :00 50 gr Peynir kizartikanlardan firinda
Oglen 14:30 : salatalik ve peynir
15:00 6 adet peynir
Aksam da 18 gibi disarfan yicez malesef
Izgara somon ve karisik sebze tava ve salata 1 dilim ekmek
Sonra da 1 elma

3 litre su icine yarim su bardagi portakal suyu karistirdim
30 dk normak tempo yuruyus

Aksama kadar da bir iki fncan bitki cayi icmeye calisicam

Son düzenleme:

Aynen öyle .şu An , geçmişte yaşadığımız acılar bile o kadar kıymetli ki...O zaman sabri zordu , neden ben diye sormadım desem yalan olur.Şimdi anlıyorum ki Rabbim beni sevdiği için vermiş onları. Son zamanlarda yaşadığım huzuru düşünüyorum da ...her şey çekilen acılar boş değil. Şükür ...iyi ki Rabbim beni yaratmış

Sevgi kelebeği gibiyiz valla:)

Sana bir animi anlatayım saat 17 bebeği emzirdim uyudu yatırdım uyandı ve sürekli ağlıyor emziriyorum susuyor uyuyor yatiririyorum anında uyanıp ağlama bu saat 23 e kadar devam ağlamaya başladım tuvalet şu yemek hiçbişey yok nasıl ağlıyorum sinirlerim bozuldu eşime dedim git bir yalancı meme al guya vermeyecektim esim gitmis kocaman bir memeyle dondu neyse cocugun agzina vermemle uyudu sabaha kadar vmeger derdi emmekmis cahillik iste 22 yasinda cogu seyi bilmiyorsun. Rabbim hayirlisiyla bugunleri atlatmayi nasip etsin cnm. Guzel duygular rabbim sarama ssy de cifter cifter versin ins.

Iyi aksamlar ben dünkü menumu yazayım
Sabah 1 bardak limonlu sıcak su
1 tost 1 yumurta domates salatalık yeşillik
Arada
1 yeşil çay 1 kahve
Öğlen
1 tuzlu pasta
Akşam
5-6 tane lahana sarması yoğurt
2 litre şu

Bugün
Sabah 1 bardak limonlu sıcak su
1 yumurta 2 krep 1 dilim peynir domates salatalık yeşillik
Ara
1 yeşil çay 1 kahve
Akşam
1 cupra bol salata
2 litre su

Süper

Divi madem ayran asi detoxsu yaptin oglen ekmek neyin nesi kuzumm
Aksama kadar kaç dilim ekmek yemissin
Sabah 2 dilim öğlen 3 dilim akşam 2 dilim 7 dilim ekmek yemissin kuzum.
Detoks yapmadım abla
Sabah kahvaltida evde yumurta olmadığı için yumurtasız kahvaltı yaptım

Öğlen çarşıya cikmistik
Kızlar aciktilar lokantaya girdik onlar yerken ben birkaç parça bişey almaya gittim
Normalde ben yemiycektim .. alacağımı aldım geldim masadaki salata ile yoğurtlu meze duruyordu onları yedim bide küçük kızım ekmeği ucundan bölmüş çöpe atılmasın diye yedim öğlen öyle oldu mecburen

Akşamda 5.5 saat topuklu botla gezip gelince halıya bile basamadim ayaklarımı felaket acıyordu
Hazırda ayran çorbası vardı onu yedim
Kızların karnı tok olduğundan bir benim icin yemek yapmaya uğraşmadim

Amiimn cnm.
Bu arada @Ssy8491 nin bhcg si 11 nde.İnşallah güzel haber verir bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…