- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
sara_28 nasılsın canım?İşleri kolayladın mı?Yarın işe başlıcan mı
ALLAH'IN izniyle az kaldı bakalım ablam güzel sonuçlar alırız ALLAH'IN izniyle
Aminnn ablam benimSana bir animi anlatayım saat 17 bebeği emzirdim uyudu yatırdım uyandı ve sürekli ağlıyor emziriyorum susuyor uyuyor yatiririyorum anında uyanıp ağlama bu saat 23 e kadar devam ağlamaya başladım tuvalet şu yemek hiçbişey yok nasıl ağlıyorum sinirlerim bozuldu eşime dedim git bir yalancı meme al guya vermeyecektim esim gitmis kocaman bir memeyle dondu neyse cocugun agzina vermemle uyudu sabaha kadar vmeger derdi emmekmiscahillik iste 22 yasinda cogu seyi bilmiyorsun. Rabbim hayirlisiyla bugunleri atlatmayi nasip etsin cnm. Guzel duygular rabbim sarama ssy de cifter cifter versin ins.
Tümden duşa girdim, dün boyalarımla yatmıştım. Ayaklarıma soğuk su tutuyum derken yaktım, meğer kaynar suyu açmışım
Bugün bir canavar vardi icimde sanki çok aciktim ogleleyin niyeyse.
Menumude yazayim
Sabah
2 kasik yulaf 1/2 müz ve elma 2 ceviz bir bardak kefir
Öğlen
Tavuk çorbası ve salata biraz fazla yedim tabak tam doluydu
Ikindi
3 kaju
Akşam
Mantarlı ıspanak ve yoğurt
2 lt su 1 saat yürüyüş
ALLAH'IN izniyle az kaldı bakalım ablam güzel sonuçlar alırız ALLAH'IN izniyleacayip heyecanlıyım
Geçmiş olsun cnm benim çok sevindimm eglenmeneFena halde grip oldum nefes almakta zorlanıyorum bu kadar işin içinde olacak şey değildi ama yapacak bir şey yok
Bu arada bugün komşumun minnak kızının mevlidi vardı sonrasında da 6.ay kınası yaptık önce mevlidi okundu yemekler yendi sonrasında bindallısını giyindi kına gecesi yapıldı kına yaktık ellerimize oyunlar oynandı çok güzeldi güldük eğlendik stres attık
Gördüğünüz gibi hem hastayım hem bu kadar işim var hemde eğlenceden geri kalmıyorum nasıl hastasın diyebilirsiniz ama ben hastanelik olana kadar hasta gibi davranmam o yüzden kimse hasta olduğuma çok inanmaz ama aslında hiçte iyi değilim böyle işte
Bende çok heyecanlıyım.Tahlilinin 11 de olduğunu bile unutmadım.İnşaaalllaahh güzel haberler vereceksinALLAH'IN izniyle az kaldı bakalım ablam güzel sonuçlar alırız ALLAH'IN izniyleacayip heyecanlıyım
Bu senin çok yemiş halinmi ben bugün yediklerimi saysam Giresun'a kadar gelir beni Artvin'e kadar kovalarsın
Geçmiş olsun canımFena halde grip oldum nefes almakta zorlanıyorum bu kadar işin içinde olacak şey değildi ama yapacak bir şey yok
Bu arada bugün komşumun minnak kızının mevlidi vardı sonrasında da 6.ay kınası yaptık önce mevlidi okundu yemekler yendi sonrasında bindallısını giyindi kına gecesi yapıldı kına yaktık ellerimize oyunlar oynandı çok güzeldi güldük eğlendik stres attık
Gördüğünüz gibi hem hastayım hem bu kadar işim var hemde eğlenceden geri kalmıyorum nasıl hastasın diyebilirsiniz ama ben hastanelik olana kadar hasta gibi davranmam o yüzden kimse hasta olduğuma çok inanmaz ama aslında hiçte iyi değilim böyle işte
Bu senin çok yemiş halinmi ben bugün yediklerimi saysam Giresun'a kadar gelir beni Artvin'e kadar kovalarsın
İyiki aeben aplan varmış yoksa napacaktın veroWuuuu .. aeben ablayi geçerek . 2. Olmuşum uleee. Fena gaza geldim
Geçmiş olsun cnm benim çok sevindimm eglenmeneiyi yapmissin.
sefan olsun iyi yapmissin
Geçmiş olsun canım
Burdayim kocum haklisin, ozur dilerim. Iyim cok sukur kosusturmaca. Cuma dogum gunumdu, Oglende hemserinin babanannesi vefat etti oraya gittim. Aksam ustude komsunun dogum gunu vardi oraya ugradik
Ben katılmıyorum bebeğin bir birey olduğunu anlayıp ona göre adapte olması gerekiyor bu bebeğin sağlığı açısındanda çok önemli :) anne rahat bebek rahat :) benim oğlum kendi yatağı olması lazım yada yalnız uyuması lazım benimle uyumuyor ama belki bu emzirememle alakalı bilemiyorum:)Aynen katılıyorum.
Bununla ilgili hatice kübra tongarın bi yazısını okumuştum ve çok begenmiştim .
Çoçuk yatagını erkenden ayırmak dış odaklı kültürün bize yansıması , onlarda çoçuklara bağlılık pek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?