Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aminnn ablam benim

Bugün bir canavar vardi icimde sanki çok aciktim ogleleyin niyeyse.
Menumude yazayim
Sabah
2 kasik yulaf 1/2 müz ve elma 2 ceviz bir bardak kefir
Öğlen
Tavuk çorbası ve salata biraz fazla yedim tabak tam doluydu
Ikindi
3 kaju
Akşam
Mantarlı ıspanak ve yoğurt
2 lt su 1 saat yürüyüş

Fena halde grip oldum nefes almakta zorlanıyorum bu kadar işin içinde olacak şey değildi ama yapacak bir şey yok

Bu arada bugün komşumun minnak kızının mevlidi vardı sonrasında da 6.ay kınası yaptık önce mevlidi okundu yemekler yendi sonrasında bindallısını giyindi kına gecesi yapıldı kına yaktık ellerimize oyunlar oynandı çok güzeldi güldük eğlendik stres attık

Gördüğünüz gibi hem hastayım hem bu kadar işim var hemde eğlenceden geri kalmıyorum nasıl hastasın diyebilirsiniz ama ben hastanelik olana kadar hasta gibi davranmam o yüzden kimse hasta olduğuma çok inanmaz ama aslında hiçte iyi değilim böyle işte

Bu senin çok yemiş halinmi ben bugün yediklerimi saysam Giresun'a kadar gelir beni Artvin'e kadar kovalarsın

Geçmiş olsun cnm benim çok sevindimm eglenmene iyi yapmissin.

Geçmiş olsun canım

Antepia27 bugün yok musun ben mi göremedim?

Bir de benim bir kuzu vardı iyice boşladı sanki burayı Zre_ nerdesin kuzum? Hastalık da bitti, kaldığın yerden devam etmemek için hicbir sebep yok
Burdayim kocum haklisin, ozur dilerim. Iyim cok sukur kosusturmaca. Cuma dogum gunumdu, Oglende hemserinin babanannesi vefat etti oraya gittim. Aksam ustude komsunun dogum gunu vardi oraya ugradik. Yarinda ise gidicem,beni bekliyen bissuru camasirlar var birazdan menumu yazicam.

Ben katılmıyorum bebeğin bir birey olduğunu anlayıp ona göre adapte olması gerekiyor bu bebeğin sağlığı açısındanda çok önemli :) anne rahat bebek rahat :) benim oğlum kendi yatağı olması lazım yada yalnız uyuması lazım benimle uyumuyor ama belki bu emzirememle alakalı bilemiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…