Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırla sonuçlanır herşey ...Kaybettiğim bebeğimin araştırmaları, benim araştırmalarımın sonuçları, yeni tahliller derken bu ara sürekli hastanedeyim canım.
nasil gidiyo diet spor?? Bak bu hafta illa geçecen aylini başka yolu yokİyiyim canım hamdolsun sen nasılsın
aa gercekten mi :)) ay heyecanlandım simdi :))
doğum günün kutlu olsun canım.pasta neyin bir sey yedin mi söyle bakalım?yarın tartı günü unutmaBurdayim kocum haklisin, ozur dilerim. Iyim cok sukur kosusturmaca. Cuma dogum gunumdu, Oglende hemserinin babanannesi vefat etti oraya gittim. Aksam ustude komsunun dogum gunu vardi oraya ugradik. Yarinda ise gidicem,beni bekliyen bissuru camasirlar var birazdan menumu yazicam.
Yaş 43
70 fazla sana canım. çok abartmış. 60 a kadar yolun var. hiç değilse 65 olursun. diyetisyenler de bazen saçmalıyor.Boy 165 cm
Sende harikasın ama harikalarını ortaya çıkarma vakti geldi fulyaa.Zararın neresinden dönsen kardır cnm.Yarına ne dersin
inşallah canım. düzene girmem gerek tekrar.Anlaştık mı göreyim seni
Fena halde grip oldum nefes almakta zorlanıyorum bu kadar işin içinde olacak şey değildi ama yapacak bir şey yok
Bu arada bugün komşumun minnak kızının mevlidi vardı sonrasında da 6.ay kınası yaptık önce mevlidi okundu yemekler yendi sonrasında bindallısını giyindi kına gecesi yapıldı kına yaktık ellerimize oyunlar oynandı çok güzeldi güldük eğlendik stres attık
Gördüğünüz gibi hem hastayım hem bu kadar işim var hemde eğlenceden geri kalmıyorum nasıl hastasın diyebilirsiniz ama ben hastanelik olana kadar hasta gibi davranmam o yüzden kimse hasta olduğuma çok inanmaz ama aslında hiçte iyi değilim böyle işte
sara_28 abla gecmis olsun, dikkat et kendine
geçmiş olsun saracım. ıhlamur iç iyi gelir.
Dua edin bananasil gidiyo diet spor?? Bak bu hafta illa geçecen aylini başka yolu yok
aa gercekten mi :)) ay heyecanlandım simdi :))Hercai91 canım hadi insallah bu kez olucak gibi..
doğum günün kutlu olsun canım.pasta neyin bir sey yedin mi söyle bakalım?yarın tartı günü unutma
Yaptım ablamDoğru söyle hiç test yaptınmı ben son iki gün kala başlıyordum test yapmaya
Ablam benim ya iyiki varsınızBende çok heyecanlıyım.Tahlilinin 11 de olduğunu bile unutmadım.İnşaaalllaahh güzel haberler vereceksin
ne yaptın kiDun basit gordugum spor bugun beni mahvetti bacaklarim kopuyor tabi sizin yaptiginiz sporlar yanında cocuk oyuncağı ama beni mahvetti eğilemiyorum
o neymiş yahu ilk defa duydumFena halde grip oldum nefes almakta zorlanıyorum bu kadar işin içinde olacak şey değildi ama yapacak bir şey yok
Bu arada bugün komşumun minnak kızının mevlidi vardı sonrasında da 6.ay kınası yaptık önce mevlidi okundu yemekler yendi sonrasında bindallısını giyindi kına gecesi yapıldı kına yaktık ellerimize oyunlar oynandı çok güzeldi güldük eğlendik stres attık
Gördüğünüz gibi hem hastayım hem bu kadar işim var hemde eğlenceden geri kalmıyorum nasıl hastasın diyebilirsiniz ama ben hastanelik olana kadar hasta gibi davranmam o yüzden kimse hasta olduğuma çok inanmaz ama aslında hiçte iyi değilim böyle işte
Evde yürüyüş 300kl diye bir spor dün yayımlamıştım.ne yaptın ki
inşallah güzel sonuç alırsın canım.Yaptım ablamALLAH'IN izniyle böyle çikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?