Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkes aynı fikirde tabiki olamaz esmacım , ayırmakran kastım ayrı odalar tam olarak ...ama bebeğin o hissi almasından yanayım

Aminnn INŞAALLAH ablam ama işte kan testleri önemli dua edin bana

İnşallah kan testlerinde de pozitif çıkar (pozitif çıkması gerek değil mi?) Bebekli olan sonuç çıkar inşallah (Bu dua daha iyi oldu) Hayırlısıyla da kucağına alır böyle sallarsın sonra o da böyle yuvarlanır

Yok pasta yemedim, cekirdek cittim 1 bardakta cola ictim cuma bugunun menusunude isim bitsin yazicam zaten

bebek mi o??

çok sevindim canım.lütfen çok dikkat et kendine.insallah hayırlısıyla kucağına alırsın
RABBIME şükürler olsun kuzum bugünün hayaliyle yaşiyodum bide ALLAHIN izniyle sağlikli sihhatli bir şekilde yavrularimi kucağima alayim ümmet-i muhammedle beraber sira sara_28 ablamda en kisa zamanda sendende güzel haberler alalım ALLAH'IN izniyle ablam

ALLAH'IN izniyle bitanem dua için saol RABBIMDE senin gönlünün muradını versin INŞAALLAH RABBIM evlat isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Saol ablam benim hep aklımdasın hep dua ediyorum sana kendime ederken de özellikle hep sana dua ettim inanıyorum ALLAH'IN izniyle en kısa zamanda sendende güzel haberler alıcaz

Saol ablam benim hep aklımdasın hep dua ediyorum sana kendime ederken de özellikle hep sana dua ettim inanıyorum ALLAH'IN izniyle en kısa zamanda sendende güzel haberler alıcaz

İnşallah canım benim inanki o kadar duygulandım ki gözlerim doldu mutluluktan sağlıkla mutlulukla kucağına al inşallah Allahım sana ve babasına bağışlasın

İnşallah canım benim Allah büyük O dilerse herşey olur inan bana o kadar seviniyorumki senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…