Gözün aydın olsun canım çok sevindimYaptım ablamALLAH'IN izniyle böyle çikti
Herkes aynı fikirde tabiki olamaz esmacımBen katılmıyorum bebeğin bir birey olduğunu anlayıp ona göre adapte olması gerekiyor bu bebeğin sağlığı açısındanda çok önemli :) anne rahat bebek rahat :) benim oğlum kendi yatağı olması lazım yada yalnız uyuması lazım benimle uyumuyor ama belki bu emzirememle alakalı bilemiyorum:)
Aminnn INŞAALLAH ablam ama işte kan testleri önemli dua edin banaGözün aydın olsun canım çok sevindim
İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim
Aminnn bitaneminşallah güzel sonuç alırsın canım.
INŞAALLAH hemşom ALLAH'IN izniyle ilk adımı attık sayılır devamida güzel gelirGezegen geçmiş olsun, ne beceriklisinçokmu yanık?
Ssy hemşom hadi hayırlısı inşalah ..
o neymiş yahu ilk defa duydumeski köye yeni adet mi bu 6. ay kınası
sara_28 geçmiş olsun. hemmeeen zencefil iç derim. tazesi tozu hangisi varsa 2 günde iyileştirir seni
Yaptım ablamALLAH'IN izniyle böyle çikti
Aminnn INŞAALLAH ablam ama işte kan testleri önemli dua edin bana
Yaptım ablamALLAH'IN izniyle böyle çikti
Yok pasta yemedim, cekirdek cittim 1 bardakta cola ictim cumanasil gidiyo diet spor?? Bak bu hafta illa geçecen aylini başka yolu yok
aa gercekten mi :)) ay heyecanlandım simdi :))Hercai91 canım hadi insallah bu kez olucak gibi..
doğum günün kutlu olsun canım.pasta neyin bir sey yedin mi söyle bakalım?yarın tartı günü unutma
RABBIME şükürler olsun kuzum bugünün hayaliyle yaşiyodum bide ALLAHIN izniyle sağlikli sihhatli bir şekilde yavrularimi kucağima alayim ümmet-i muhammedle beraber sirabebek mi o??
çok sevindim canım.lütfen çok dikkat et kendine.insallah hayırlısıyla kucağına alırsın
ALLAH'IN izniyle bitanem dua için saol RABBIMDE senin gönlünün muradını versin INŞAALLAH RABBIM evlat isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinİnşallah kan testlerinde de pozitif çıkar (pozitif çıkması gerek değil mi?) Bebekli olan sonuç çıkar inşallah (Bu dua daha iyi oldu)Hayırlısıyla da kucağına alır böyle sallarsın sonra o da böyle yuvarlanır
Saol ablam benim hep aklımdasın hep dua ediyorum sana kendime ederken de özellikle hep sana dua ettim inanıyorum ALLAH'IN izniyle en kısa zamanda sendende güzel haberler alıcazOleeeey hamilesin canım çok sevindim inanki yaşasın kendine çok dikkat et nolur oldu ya canım kendim hamile kalmış kadar sevindim valla gözün aydın gözümüz aydın Topiğimizin ilk bebeği geliyoooooor
ALLAH'IN izniyle bitanem dua için saol RABBIMDE senin gönlünün muradını versin INŞAALLAH RABBIM evlat isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Saol ablam benim hep aklımdasın hep dua ediyorum sana kendime ederken de özellikle hep sana dua ettim inanıyorum ALLAH'IN izniyle en kısa zamanda sendende güzel haberler alıcaz
Light degilse keşke pasta yiyeydin.hiç değilse pasta yedim derdinYok pasta yemedim, cekirdek cittim 1 bardakta cola ictim cumabugunun menusunude isim bitsin yazicam zaten
RABBIME şükürler olsun kuzum bugünün hayaliyle yaşiyodum bide ALLAHIN izniyle sağlikli sihhatli bir şekilde yavrularimi kucağima alayim ümmet-i muhammedle beraber sirasara_28 ablamda en kisa zamanda sendende güzel haberler alalım ALLAH'IN izniyle ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?