Merve menün güzel olmuş
Fulyacım alengirli ama fena değil menün
Hedefim baktıgım kadarıyla öğlen ekmegin fazla olsada akşam dengelemişsin
Yasemin spor yapmışın bugun
aminnnnAmin canım sağolasın Rabbim duysun dualarını ve kabul etsin inşallah
Yok çok deyil geçti bileGezegen geçmiş olsun, ne beceriklisinçokmu yanık?
Ssy hemşom hadi hayırlısı inşalah ..
Sağol canım, geçti gittigezegenfeza geçmiş olsun canım.
Zre_ doğum günün kutlu olsun canım
Hercai91 gözümüz aydın olsun canım çok sevindim
sara_28 geçmiş olsun canım, rabbim sanada nasip etsin
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Önemli deyildi, ilk 10 dakika kadar yanik hissettim, zaten ellerim, ayaklarım, burnum ısınmadığı için heralde, acısı hemen geçti
Unuttuğum bisey varsa affola
Birazdan sporumu yapıyım, kim neler yapmış biraraya getiriyim
Saol ablacimmm ALLAH c.c razı olsunZre_ doğum günün kutlu olsun canım
Hercai91 gözümüz aydın olsun canım çok sevindim
sara_28 geçmiş olsun canım, rabbim sanada nasip etsin
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Önemli deyildi, ilk 10 dakika kadar yanik hissettim, zaten ellerim, ayaklarım, burnum ısınmadığı için heralde, acısı hemen geçti
Unuttuğum bisey varsa affola
Birazdan sporumu yapıyım, kim neler yapmış biraraya getiriyim
Harika süper ...... Gözlerime inanamıyorum.....Yaptım ablamALLAH'IN izniyle böyle çikti
Aminnn ablam dua edin bana daha çok aşaması var ALLAHIN izniyle bi sıkıntı olmadan RABBIM sağ salim kucağıma almayı nasip eder ümmet-i muhammedle beraberHarika süper ...... Gözlerime inanamıyorum.....
Hamilesiiinnnn oleeeyyyyRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
ALLAH c.c razı olsun canım ablam benimİnşallah canım benim Allah büyük O dilerse herşey olur inan bana o kadar seviniyorumki senin adına
Aminnn ablacım...yüreği kocaman güzel ablam benim RABBIM en kısa zamanda ümmet-i muhammedle beraber içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar versin en kısa zamanda kucağimiza aldırsın evlatlarımızı ablammm sağlıklı sihhatliİnşallah canım benim inanki o kadar duygulandım ki gözlerim doldu mutluluktan sağlıkla mutlulukla kucağına al inşallah Allahım sana ve babasına bağışlasın
inşallah canım, hayırlı haberlerini bekliyoruzALLAH'IN izniyle az kaldı bakalım ablam güzel sonuçlar alırız ALLAH'IN izniyleacayip heyecanlıyım
geçmiş olsun canımFena halde grip oldum nefes almakta zorlanıyorum bu kadar işin içinde olacak şey değildi ama yapacak bir şey yok
Bu arada bugün komşumun minnak kızının mevlidi vardı sonrasında da 6.ay kınası yaptık önce mevlidi okundu yemekler yendi sonrasında bindallısını giyindi kına gecesi yapıldı kına yaktık ellerimize oyunlar oynandı çok güzeldi güldük eğlendik stres attık
Gördüğünüz gibi hem hastayım hem bu kadar işim var hemde eğlenceden geri kalmıyorum nasıl hastasın diyebilirsiniz ama ben hastanelik olana kadar hasta gibi davranmam o yüzden kimse hasta olduğuma çok inanmaz ama aslında hiçte iyi değilim böyle işte
Aminnn INŞAALLAH ablam ama işte kan testleri önemli dua edin bana
spor mağduru hatun, sen nasıl oldun daha iyimisinGeçmiş olsun cnm benim çok sevindimm eglenmeneiyi yapmissin.
kutladık mı biz senin doğum gününü, söylemişmiydinBurdayim kocum haklisin, ozur dilerim. Iyim cok sukur kosusturmaca. Cuma dogum gunumdu, Oglende hemserinin babanannesi vefat etti oraya gittim. Aksam ustude komsunun dogum gunu vardi oraya ugradik. Yarinda ise gidicem,beni bekliyen bissuru camasirlar var birazdan menumu yazicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?