Saol ablam benimmmm dua et bana nolurAyyy canım gözün aydın hayırlı olsun
İnşallah çok sevindim canım
ALLAH'IN izniyle monim beniminşallah canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz
maşallah, subhanallahYaptım ablamALLAH'IN izniyle böyle çikti
Sorma canm ben çok fenayim çok tutuyorum kendimi en iyi hamileligimde yasadimCanim tursu suyu tuzlu Odem yapar vucuduna
maşallah, subhanallah
hayırlısıyla bebişimiz gelecek inşallah
10. takımın bebişleri olsunlar, Sara'mada tez zamanda versin rabbim inşallah.
bissürü teyzeleri ananeleri olcak
Ayrı odaya bende karşıyım tabiki daha çok erken ayrılmak içinHerkes aynı fikirde tabiki olamaz esmacım, ayırmakran kastım ayrı odalar tam olarak ...ama bebeğin o hissi almasından yanayım
Ayyy Harika haber sağlıkla kavuşunRABBIME şükürler olsun kuzum bugünün hayaliyle yaşiyodum bide ALLAHIN izniyle sağlikli sihhatli bir şekilde yavrularimi kucağima alayim ümmet-i muhammedle beraber sirasara_28 ablamda en kisa zamanda sendende güzel haberler alalım ALLAH'IN izniyle ablam
Sagol kaptanim tsk ederimkutladık mı biz senin doğum gününü, söylemişmiydin
doğum günün kutlu olsun zhrem, nice sağlıklı mutlu yıllara
Amin canım sağolasın Rabbim duysun dualarını ve kabul etsin inşallah
Sağlıkla kavuşunAminnn ablam dua edin bana daha çok aşaması var ALLAHIN izniyle bi sıkıntı olmadan RABBIM sağ salim kucağıma almayı nasip eder ümmet-i muhammedle beraber
Sagol abla tsk ederimZre_ doğum günün kutlu olsun canım
Hercai91 gözümüz aydın olsun canım çok sevindim
sara_28 geçmiş olsun canım, rabbim sanada nasip etsin
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Önemli deyildi, ilk 10 dakika kadar yanik hissettim, zaten ellerim, ayaklarım, burnum ısınmadığı için heralde, acısı hemen geçti
Unuttuğum bisey varsa affola
Birazdan sporumu yapıyım, kim neler yapmış biraraya getiriyim
Light degilse keşke pasta yiyeydin.hiç değilse pasta yedim derdin
Ayyyy cok sevindimm, rabbim sag saglim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinYaptım ablamALLAH'IN izniyle böyle çikti
Amin inshaAllah tsk ederimZre_ doğum günün kutlu olsun canm nice güzel senelere ins.mutlu huzurlu günlere ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?