Aminnn INŞAALLAH ablam ama işte kan testleri önemli dua edin bana
gözün aydın, sağlıkla kucağına al inşallah
hemen sana tecrübelerime dayanarak tavsiyelere başlayayım
Öncelikle kendine iyi bak, kilon kaç bilmiyorum eğer aşırı ise ilk 4 ay kilo almana gerek yok , sağlıklı beslen yürüyüşünü yap missss. kilon çok seğil se de 1,5-2 kilo alabilirsin.
bebeğin beyin gelişimi ilk 8 haftada çok önemli bu sıralar bolca balık ye gebelik dönemi boyunca devam et. Omega 3 kullanabilirsin. Ot çay çörek otu yağı falan sakıııııın kullanma
bol boool ayva ye. hadiste de vardı çocuk güzel olur diye eskiler hep söyler. Araştırırken gördüm ki ayva aynı zamanda iyi bir folik asit kaynağı. tam da mevsimindeyiz
ayvadan mıdır bana mı öyle geliyor bilmiyorum da çocuklarımın güzel olduğunu düşünüyorum
uykuna dikkat et, geceleri sen uyu ki doğduğunda seninki de uyusun, gce gündüz gezmesin
hazırlıklı ol hamileyim dediğin anda ve çocuk doğduğunda tıpkı şu an olduğu gibi bir sürü nasihat alacaksın
hatta kabalık boyutunda o öyle mi yapılır ben böyle yaptım oldu gibi kendini öven seni gömen , zaten yorgun olan anneyi suçluluk duygusuna iten bir sürü laf duyacaksın
son kararı hep sen ver ve kendini sev kimsenin olumsuz eleşirisi ile kendini eksik hissetme