Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

maşallah, subhanallah
hayırlısıyla bebişimiz gelecek inşallah
10. takımın bebişleri olsunlar, Sara'mada tez zamanda versin rabbim inşallah.
bissürü teyzeleri ananeleri olcak
Ayy saol monim benim sara_28 ablamla ikimizin yavruları çok şanslı dediğin gibi bir sürü teyzoşlari oldu

Hayırlı geceler
Pazar menüm

Kahvalti : peynir --5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

Akşam : 4/1 etli pide
Közlenmiş biber 6 tane
Domates - maydanoz

Ara : yarım lt yeşil çay

1 portakal 1 greyfurt 1 Trabzon hurması

Spor :3 saat yürüyüş
Jillian 25 dk (10.gun)
Su :1 lt gezegenfeza

Günaydııınn
Kilom 65.00a indi

Fark ve yüzdeyi sadece cuma günü mü yazacağız yoksa bu gün de yazacak mıyız?
Cuma günkü kilonu ve altınada bugünkü kilonu yazarsan daha iyi olur.Yüzdeyi de sadece cuma günleri yazıyoruz.
Bu arada tebrik ederim çok güzel vermişsin,cumaya kadar 2 kg verirsin inşallah

Aminnn INŞAALLAH ablam ama işte kan testleri önemli dua edin bana
gözün aydın, sağlıkla kucağına al inşallah

hemen sana tecrübelerime dayanarak tavsiyelere başlayayım
Öncelikle kendine iyi bak, kilon kaç bilmiyorum eğer aşırı ise ilk 4 ay kilo almana gerek yok , sağlıklı beslen yürüyüşünü yap missss. kilon çok seğil se de 1,5-2 kilo alabilirsin.

bebeğin beyin gelişimi ilk 8 haftada çok önemli bu sıralar bolca balık ye gebelik dönemi boyunca devam et. Omega 3 kullanabilirsin. Ot çay çörek otu yağı falan sakıııııın kullanma

bol boool ayva ye. hadiste de vardı çocuk güzel olur diye eskiler hep söyler. Araştırırken gördüm ki ayva aynı zamanda iyi bir folik asit kaynağı. tam da mevsimindeyiz ayvadan mıdır bana mı öyle geliyor bilmiyorum da çocuklarımın güzel olduğunu düşünüyorum

uykuna dikkat et, geceleri sen uyu ki doğduğunda seninki de uyusun, gce gündüz gezmesin
hazırlıklı ol hamileyim dediğin anda ve çocuk doğduğunda tıpkı şu an olduğu gibi bir sürü nasihat alacaksın hatta kabalık boyutunda o öyle mi yapılır ben böyle yaptım oldu gibi kendini öven seni gömen , zaten yorgun olan anneyi suçluluk duygusuna iten bir sürü laf duyacaksın son kararı hep sen ver ve kendini sev kimsenin olumsuz eleşirisi ile kendini eksik hissetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…