Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

maşallah

benim taktiğim de benzer hem yürüyüş hem de geç saatte yememek.aldığım karar suydu diyet yapsam da yapmasam da akşam 7-8den sonra birşey yemicem. genelde de 6 suları oldu son yemek

tebrik ederim kuzum cumaya 5 li rakamları görürsün bu gidişle ama mezun olmak yok

maşallah

benim taktiğim de benzer hem yürüyüş hem de geç saatte yememek.aldığım karar suydu diyet yapsam da yapmasam da akşam 7-8den sonra birşey yemicem. genelde de 6 suları oldu son yemek
Sağol canım sana da maşallah.
Evet gerçekten de her zaman erken yemeliyiz.Ben bunu çok iyi bilmeme rağmen ilk defa denedim.Ama geçen hafta sabit olmamın da ufak bi etkisi var tabii ki

Günaydın hayırlı haftalar olsun hepinize akşam acilen ameliyata gittim yazamadim.gece 1de geldim
Hercai91 kuzum hayırlı olsun tüm dualarımız seninle
Zre_ canim doğum günün kutlu olsun nice güzel yaslara saglikla
aeben ve moni fena sakatladım kendimi bacaklarimi hisetmiyom benim neyime öyle sporlar yapmak iki gündür ağrı kesici iciyom yok agrım gecmedi

Hangi sporları yapmıştın?

Ve geçmiş olsun

ah kuzum ya, dikkat et kendine

yasom gecmiş olsun.agrı kesici jel varsa sür canım üç gün sonra bir sey kalmıyor sabret

cuma 81.5
Bugün 82 moni

Çok tşk ederim saram benim
Mezun olmak yok mu

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Saol ablacım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…