AaaaSendemi hamilesin gözün aydın canım
Saol bitanem nasihatlerin için ALLAH razı olsun hepsini dinlicem ve uygulicamsenin yavrularında kocaman bir MAŞAALLAHgözün aydın, sağlıkla kucağına al inşallah
hemen sana tecrübelerime dayanarak tavsiyelere başlayayım
Öncelikle kendine iyi bak, kilon kaç bilmiyorum eğer aşırı ise ilk 4 ay kilo almana gerek yok , sağlıklı beslen yürüyüşünü yap missss. kilon çok seğil se de 1,5-2 kilo alabilirsin.
bebeğin beyin gelişimi ilk 8 haftada çok önemli bu sıralar bolca balık ye gebelik dönemi boyunca devam et. Omega 3 kullanabilirsin. Ot çay çörek otu yağı falan sakıııııın kullanma
bol boool ayva ye. hadiste de vardı çocuk güzel olur diye eskiler hep söyler. Araştırırken gördüm ki ayva aynı zamanda iyi bir folik asit kaynağı. tam da mevsimindeyiz ayvadan mıdır bana mı öyle geliyor bilmiyorum da çocuklarımın güzel olduğunu düşünüyorum
uykuna dikkat et, geceleri sen uyu ki doğduğunda seninki de uyusun, gce gündüz gezmesin
hazırlıklı ol hamileyim dediğin anda ve çocuk doğduğunda tıpkı şu an olduğu gibi bir sürü nasihat alacaksın hatta kabalık boyutunda o öyle mi yapılır ben böyle yaptım oldu gibi kendini öven seni gömen , zaten yorgun olan anneyi suçluluk duygusuna iten bir sürü laf duyacaksın son kararı hep sen ver ve kendini sev kimsenin olumsuz eleşirisi ile kendini eksik hissetme
Ümidini yitirme bende kaybetmiştim tüm ümidimi sürpriz oldu :)
6 rakamıyla başlayan kilolara inmek istiyorum:) herkese bol bol eksiler :)PAZARTESİ TARTISI
moni 95>>95
@Zhre_88,4>>
sara_28 81>>83
Aylin42Konya 61,8>>60,7
@Antepia27100,8>>
Pamukprncess 61,9>>
@ozlemkartal95,6>>
obezzto 81,5>>
60kiloyum 81,5>>83
@Efser89,1>>
phalanx 70,5>>
aeben 68,5>>
gezegenfeza 72,5>>
divinity 69,1>>
@yasom727264,9>>
@vorones61,9>>
@gitsinkilolar01?>>
Y Ya habibi ?>>
@hedef5677>>76,4
@gulsahhh0164>>
@optumkibbye57,5>>
K krankenschwester 68,1>>
Esmahan38 72>>
Wydra 65,9>>65
KIZLAR KİLOLARINIZI BİLDİRİN
PAZARTESİ TARTISI
moni 95>>95
@Zhre_88,4>>
sara_28 81>>83
Aylin42Konya 61,8>>60,7
@Antepia27100,8>>
Pamukprncess 61,9>>
@ozlemkartal95,6>>
obezzto 81,5>>82
60kiloyum 81,5>>83
@Efser89,1>>89,1
phalanx 70,5>>
aeben 68,5>>
gezegenfeza 72,5>>
divinity 69,1>>
@yasom727264,9>>65
@vorones61,9>>
@gitsinkilolar01?>>
Y Ya habibi ?>>
@hedef5677>>76,4
@gulsahhh0164>>
@optumkibbye57,5>>
K krankenschwester 68,1>>
Esmahan38 72>>71,2
Wydra 65,9>>65
KIZLAR KİLOLARINIZI BİLDİRİN
SCuma günü 65.85
Bugün 65.00
Fark: 0.85
Aynen 2 kilo veririm gibi
Tşk ederim canım
İşte bu olmadı obezimyasom gecmiş olsun.agrı kesici jel varsa sür canım üç gün sonra bir sey kalmıyor sabret
cuma 81.5
Bugün 82moni
Saram bak esmahan ne diyor Allah söylettiAaaaben sadece senin için sevindiğimi yazacaktım yanlış anlaşıldım daha on aylık oğlum var çok erken
İnşallah canım inşallah :) hakkında hayırlısı olsun
geçmiş olsun bacımGünaydın hayırlı haftalar olsun hepinize akşam acilen ameliyata gittim yazamadim.gece 1de geldim
Hercai91 kuzum hayırlı olsun tüm dualarımız seninle
@Zhre_ canim doğum günün kutlu olsun nice güzel yaslara saglikla
aeben ve moni fena sakatladım kendimi bacaklarimi hisetmiyom benim neyime öyle sporlar yapmak iki gündür ağrı kesici iciyom yok agrım gecmedi
Oy canım, kıyamam.Günaydın hayırlı haftalar olsun hepinize akşam acilen ameliyata gittim yazamadim.gece 1de geldim
Hercai91 kuzum hayırlı olsun tüm dualarımız seninle
@Zhre_ canim doğum günün kutlu olsun nice güzel yaslara saglikla
aeben ve moni fena sakatladım kendimi bacaklarimi hisetmiyom benim neyime öyle sporlar yapmak iki gündür ağrı kesici iciyom yok agrım gecmedi
Annelik gercekten bambaska bir duygu ve yasadigimiz bir ani bize omur boyu vicdan azabi olarak kaliyor gecen gun yine emmeyi reddedip gazi oldugunu dusunup dags sonra emin olmak icin anne sutunu biberonla vermemle uyudu ..ogunden beri cok kotu hissediyorum kendimi ac mi biraktim diyeSana bir animi anlatayım saat 17 bebeği emzirdim uyudu yatırdım uyandı ve sürekli ağlıyor emziriyorum susuyor uyuyor yatiririyorum anında uyanıp ağlama bu saat 23 e kadar devam ağlamaya başladım tuvalet şu yemek hiçbişey yok nasıl ağlıyorum sinirlerim bozuldu eşime dedim git bir yalancı meme al guya vermeyecektim esim gitmis kocaman bir memeyle dondu neyse cocugun agzina vermemle uyudu sabaha kadar vmeger derdi emmekmiscahillik iste 22 yasinda cogu seyi bilmiyorsun. Rabbim hayirlisiyla bugunleri atlatmayi nasip etsin cnm. Guzel duygular rabbim sarama ssy de cifter cifter versin ins.
Aaaaben sadece senin için sevindiğimi yazacaktım yanlış anlaşıldım daha on aylık oğlum var çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?