Annelik gercekten bambaska bir duygu ve yasadigimiz bir ani bize omur boyu vicdan azabi olarak kaliyor gecen gun yine emmeyi reddedip gazi oldugunu dusunup dags sonra emin olmak icin anne sutunu biberonla vermemle uyudu ..ogunden beri cok kotu hissediyorum kendimi ac mi biraktim diye
Kizzlar gunayyydinn yuppii bebegimiz geliyorCanim bebegini hayislisiyla kucagina al insallah
SARACIM canim Allah sana da tez zamanda beebek nasip etsin
Ben bugun tartildim amaa odem vvar vucudumda 68,260 gr
Cuma 68,100 du
Saol bitanem nasihatlerin için ALLAH razı olsun hepsini dinlicem ve uygulicamsenin yavrularında kocaman bir MAŞAALLAHişte korkularım var benim onları bi atlatsam ALLAH'IN izniyle iyiyim de ilk bebeğimi 5 haftalıkken ikinci bebeğimide 11 haftalıkken kaybettim ilk 3 ay diken üstündeyim yani
6 rakamıyla başlayan kilolara inmek istiyorum:) herkese bol bol eksiler :)
Tamam ablacım bu sefer hep güzel olucak ALLAH'IN izniyleSus bakim senağzından yel alsın kötü düşünüp kötüyü çağırma eskiyi unut şimdiye bak ana odaklan ve anı yaşa bebeğin seninle bunu düşün bunun mutluluğunun tadını çıkar
Tamam ablacım bu sefer hep güzel olucak ALLAH'IN izniyle
Iyiki varsınız canlarım benim tanımasam bile çok seviyorum sizi hep buraya girince motive oluyorumAynen herseyin guzel olacagina inan. Inaclar bizi cok fazla etkiliyor sartlandirma aslinda biraz da bu. Zihnin neye sartlanirsa o gerceklesir gibi. O yuzden sadece iyiye odaklan herseyin cok guzel olacagina bebeini mutlu vir sekilde kucagina alacagina odaklan. Aksilikleri zihnine getirme bile ve inanirken kendine dikkat etmeyi de unutma ve mutlu olmayi da unutma stresten uzak dur. Kendini mutlulukla motive et.
61.3 çıktım abla . Ama haftasonu fena cozladım. Kesin onlar bana cumaya arti gelirPAZARTESİ TARTISI
moni 95>>95
Zre_ 88,4>>
sara_28 81>>83
@Aylin42Konya61,8>>60,7
Antepia27 100,8>>
@Pamukprncess 61,9>>
@ozlemkartal95,6>>
@obezzto 81,5>>82
@60kiloyum 81,5>>83
@Efser89,1>>89,1
@phalanx70,5>>
aeben 68,5>>
gezegenfeza 72,5>>
@divinity 69,1>>
@yasom727264,9>>65
vorones 61,9>>
@gitsinkilolar01?>>
@Ya habibi?>>
@hedef5677>>76,4
@gulsahhh0164>>
O optumkibbye 57,5>>
K krankenschwester 68,1>>
@Esmahan38 72>>71,2
Wydra 65,9>>65
KIZLAR KİLOLARINIZI BİLDİRİN
Iyiki varsınız canlarım benim tanımasam bile çok seviyorum sizi hep buraya girince motive oluyorumhep güzel düşünücem kötüleri unutucam ALLAH'IN izniyle
Günaydın arkadaşlar.Herkese güzel bir hafta dileğiyle
Kilomu bildireyim büyük bir zevkle :))
Cuma : 61.8
Bugün : 60.7
Fark : -1.1
Günde 9-10 km yürümenin ve saat 18:00 den hiiiçç birşey yememenin faydası
moni
HoşgeldinSen de iyi ki varsınGeleli daha bi hafta olmadı ama ben de burdakı samimiyeti çok sevdim Çok değerli insanlar var burda
Ay fatma kim yarış ne aylinnnn
Bu ne yaa havlu attım buyuksun canim
[Qbuyuk E="yasom7272, post: 58169690, member: 668569"]Günaydın hayırlı haftalar olsun hepinize akşam acilen ameliyata gittim yazamadim.gece 1de geldim
Hercai91 kuzum hayırlı olsun tüm dualarımız seninle
Zre_ canim doğum günün kutlu olsun nice güzel yaslara saglikla
aeben ve moni fena sakatladım kendimi bacaklarimi hisetmiyom benim neyime öyle sporlar yapmak iki gündür ağrı kesici iciyom yok agrım gecmedi
Ay fatma kim yarış ne aylinnnn
Bu ne yaa havlu attım buyuksun canim
[Qbuyuk E="yasom7272, post: 58169690, member: 668569"]Günaydın hayırlı haftalar olsun hepinize akşam acilen ameliyata gittim yazamadim.gece 1de geldim
Hercai91 kuzum hayırlı olsun tüm dualarımız seninle
Zre_ canim doğum günün kutlu olsun nice güzel yaslara saglikla
aeben ve moni fena sakatladım kendimi bacaklarimi hisetmiyom benim neyime öyle sporlar yapmak iki gündür ağrı kesici iciyom yok agrım gecmedi
Yukardaki beni anlatıyorAz önce nette rastladığım bir resim
Sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler
Yukardaki beni anlatıyor
Canimm iyi dusun hep , olumlu ol ..Tamam ablacım bu sefer hep güzel olucak ALLAH'IN izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?