Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amin canım sağolasın Allah senin bebeğinide çok bağışlasın

Sus bakim sen ağzından yel alsın kötü düşünüp kötüyü çağırma eskiyi unut şimdiye bak ana odaklan ve anı yaşa bebeğin seninle bunu düşün bunun mutluluğunun tadını çıkar

Tamam ablacım bu sefer hep güzel olucak ALLAH'IN izniyle

Aynen herseyin guzel olacagina inan. Inaclar bizi cok fazla etkiliyor sartlandirma aslinda biraz da bu. Zihnin neye sartlanirsa o gerceklesir gibi. O yuzden sadece iyiye odaklan herseyin cok guzel olacagina bebeini mutlu vir sekilde kucagina alacagina odaklan. Aksilikleri zihnine getirme bile ve inanirken kendine dikkat etmeyi de unutma ve mutlu olmayi da unutma stresten uzak dur. Kendini mutlulukla motive et.

Iyiki varsınız canlarım benim tanımasam bile çok seviyorum sizi hep buraya girince motive oluyorum hep güzel düşünücem kötüleri unutucam ALLAH'IN izniyle

61.3 çıktım abla . Ama haftasonu fena cozladım. Kesin onlar bana cumaya arti gelir

Iyiki varsınız canlarım benim tanımasam bile çok seviyorum sizi hep buraya girince motive oluyorum hep güzel düşünücem kötüleri unutucam ALLAH'IN izniyle

Sen de iyi ki varsın Geleli daha bi hafta olmadı ama ben de burdakı samimiyeti çok sevdim Çok değerli insanlar var burda

Fatmaaaa ses ver bana.Ne yapıyorsun,kaçamak mı yapıyorsun yoksa.Sesin soluğun kesildi
Antepia27

Ay fatma kim yarış ne aylinnnn
Bu ne yaa havlu attım buyuksun canim

[Qbuyuk E="yasom7272, post: 58169690, member: 668569"]Günaydın hayırlı haftalar olsun hepinize akşam acilen ameliyata gittim yazamadim.gece 1de geldim
Hercai91 kuzum hayırlı olsun tüm dualarımız seninle
Zre_ canim doğum günün kutlu olsun nice güzel yaslara saglikla
aeben ve moni fena sakatladım kendimi bacaklarimi hisetmiyom benim neyime öyle sporlar yapmak iki gündür ağrı kesici iciyom yok agrım gecmedi[/QUOTE]

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım[/QUOTE]
Tskler abla

Geçmiş olsun canım[/QUOTE]
Daha ilk tartıda havlu atilirmi
Aylin, sara öcü onlar öcü gel benimle yarış

Tamam ablacım bu sefer hep güzel olucak ALLAH'IN izniyle
Canimm iyi dusun hep , olumlu ol ..
Gebekikte insan ister istemez baskalarindan da etkilenio fazkasiyla tedirgin oluyor zaten , gecmisi unut ..
Ve unutma ki her gebelik farklidir
Doktorun zaten gecmis hikayeni bikiyor sana fazlasiyla ozen gostericektir..
Tadini cikart gebesin sen hersey serbestt simar dinlen uyu gez canin nasil istiyorsa oyle yasa ..
Ben 12 arakik logusalik dan cikicam Hormonlar Tavandi .. kendimi 10 ay icinde dunyanin en uyumsuz insani ilan edebilirdim aklima geliyorda ne istersem eaime bebek istiyor hamileyim bana serbest
diyordum haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…