Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sen de iyi ki varsın Geleli daha bi hafta olmadı ama ben de burdakı samimiyeti çok sevdim Çok değerli insanlar var burda
Evet buradaki ablalarımın hepsi çok değerli derdinle dertleniyorlar hepinizi çok seviyorum canım takımım bide ejderhama kavuşsaydım göğsümü gere gere 10.takimin üyesiyim diye gezerdim

Aynen benim eşimde ne desem yapiyo trip bile atıyorum roller değişti zaten annem yanımda hiç iş yapmıyorum doya doya kendime vaktim var ELHAMDÜLİLLAH gerçekten çok güzel bi his 9 ay sultan gibi geçiyordur eminim

Nasıl yaani anlamadım pes mi ettin?Ne kadar çok iddealıydın çok şaşırdım.

Yılbaşı hedefimi tutturamadım 65 kilo olurum sandım ama kilo verme ilk aylarki gibi hızlı olmayınca ve ödemler başıma bela olunca hedefin yanından bile geçemedim sağlık olsun şu gribi atlatır evimde düzenimi kurarsam herşey daha rahat olacak

Bende öyleyim abla eskisi kadar oturmuyorum habire ayaktayım hareket halindeyim ama çok zor oluyo

yasom7272 canım iki üç kilo ödem olur değilmi üç kilo bişey yemedim ki ben niye böyle oldu bu hafta 79 u görürüm derken geri gidiyorum ama çok yorgunum gripte geri geldi her yerim ağrıyor
Saracim bende aynıyım biliyorsun kilo verdigimi biliyorum ama odemlerim yüzünden tartiya yansımıyor ama takmıyorum sen çok yoruldun ve üstüne giripte olunca artıların geldi tabi detox yapmistim onunda etkisi oldu canimm bana kıssanızda

Saracim belkide gene kizilacak bişey diyecem ama kızmayın biraz gerçekçi olmak lazım hedefleri koyarken yaşımizi metobolizmamizi iyi tanıyıp küçük hedefler koyarsak hayal kirikligimizda az olur ki sen kısa zamanda hastalığına rağmen iyi kilolar verdin. Azmin zaferi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…