Evet buradaki ablalarımın hepsi çok değerli derdinle dertleniyorlar hepinizi çok seviyorum canım takımım bide ejderhama kavuşsaydım göğsümü gere gere 10.takimin üyesiyim diye gezerdimSen de iyi ki varsınGeleli daha bi hafta olmadı ama ben de burdakı samimiyeti çok sevdim Çok değerli insanlar var burda
Aynen benim eşimde ne desem yapiyo trip bile atıyorum roller değişti zaten annem yanımda hiç iş yapmıyorum doya doya kendime vaktim var ELHAMDÜLİLLAH gerçekten çok güzel bi his 9 ay sultan gibi geçiyordur eminimCanimm iyi dusun hep , olumlu ol ..
Gebekikte insan ister istemez baskalarindan da etkilenio fazkasiyla tedirgin oluyor zaten , gecmisi unut ..
Ve unutma ki her gebelik farklidir
Doktorun zaten gecmis hikayeni bikiyor sana fazlasiyla ozen gostericektir..
Tadini cikart gebesin sen hersey serbestt simar dinlen uyu gez canin nasil istiyorsa oyle yasa ..
Ben 12 arakik logusalik dan cikicam Hormonlar Tavandi .. kendimi 10 ay icinde dunyanin en uyumsuz insani ilan edebilirdimaklima geliyorda ne istersem eaime bebek istiyor hamileyim bana serbest
diyordum haha
Tamam ablacım bu sefer hep güzel olucak ALLAH'IN izniyle
Daha ilk tartıda havlu atilirmiGeçmiş olsun canım
Aynen oyle superAz önce nette rastladığım bir resim
Sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler
PAZARTESİ TARTISI
moni 95>>95
@Zhre_88,4>>
sara_28 81>>83
Aylin42Konya 61,8>>
Antepia27 100,8>>
@Pamukprncess 61,9>>
@ozlemkartal95,6>>
@obezzto 81,5>>
@60kiloyum 81,5>>
@Efser89,1>>
@phalanx70,5>>
@aeben68,5>>
@gezegenfeza 72,5>>
@divinity 69,1>>
yasom7272 64,9>>
@vorones61,9>>
@gitsinkilolar01?>>
Y Ya habibi ?>>
@hedef5677>>
@gulsahhh0164>>
@optumkibbye57,5>>
@krankenschwester68,1>>
@Esmahan38 72>>
@Wydra 65,9>>
KIZLAR KİLOLARINIZI BİLDİRİN
92.8
Ay fatma kim yarış ne aylinnnn
Bu ne yaa havlu attım buyuksun canim
[Qbuyuk E="yasom7272, post: 58169690, member: 668569"]Günaydın hayırlı haftalar olsun hepinize akşam acilen ameliyata gittim yazamadim.gece 1de geldim
Hercai91 kuzum hayırlı olsun tüm dualarımız seninle
@Zhre_ canim doğum günün kutlu olsun nice güzel yaslara saglikla
@aeben vemoni fena sakatladım kendimi bacaklarimi hisetmiyom benim neyime öyle sporlar yapmak iki gündür ağrı kesici iciyom yok agrım gecmedi
Çok güzelAz önce nette rastladığım bir resim
Sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler
Ay fatma kim yarış ne aylinnnn
Bu ne yaa havlu attım buyuksun canim
Daha ilk tartıda havlu atilirmiGeçmiş olsun canım
Bencede yaniYukardakini unut alttaki ol alttaki
Yılbaşı hedefimi tutturamadım 65 kilo olurum sandım ama kilo verme ilk aylarki gibi hızlı olmayınca ve ödemler başıma bela olunca hedefin yanından bile geçemedim sağlık olsun şu gribi atlatır evimde düzenimi kurarsam herşey daha rahat olacak
Bende öyleyim abla eskisi kadar oturmuyorum habire ayaktayım hareket halindeyim ama çok zor oluyo
Çocuğu okula goturuyom bir bakmisim almaya gitmisimSağlık olsun canım geçte olsa hedefimize varacaz önemli olan bu moral bozmak yok
Saracim bende aynıyım biliyorsun kilo verdigimi biliyorum ama odemlerim yüzünden tartiya yansımıyor ama takmıyorum sen çok yoruldun ve üstüne giripte olunca artıların geldi tabi detox yapmistim onunda etkisi oldu canimm bana kıssanızdayasom7272 canım iki üç kilo ödem olur değilmi üç kilo bişey yemedim ki ben niye böyle oldu bu hafta 79 u görürüm derken geri gidiyorum ama çok yorgunum gripte geri geldi her yerim ağrıyor
Saracim belkide gene kizilacak bişey diyecem ama kızmayın biraz gerçekçi olmak lazım hedefleri koyarken yaşımizi metobolizmamizi iyi tanıyıp küçük hedefler koyarsak hayal kirikligimizda az olur ki sen kısa zamanda hastalığına rağmen iyi kilolar verdin. Azmin zaferi....Yılbaşı hedefimi tutturamadım 65 kilo olurum sandım ama kilo verme ilk aylarki gibi hızlı olmayınca ve ödemler başıma bela olunca hedefin yanından bile geçemedim sağlık olsun şu gribi atlatır evimde düzenimi kurarsam herşey daha rahat olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?