Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yanıla yanıla öğrendiğim bişey
Detoks yaptıktan sonra beslenmeye azami dikkat edilecek, geri eski şekil yenirse eskisinden fazla dönüyor.
Artık Detoks yoook

Detoks çok yanlış bir zamanda oldu geçen hafta diyetisyen kontrolüde olmayınca üç gün sadece sıvıyla beslen sonra mecbur yiyeceksin sürekli öyle beslenmezki fazlaca kilo geri geldi kızmıyorum sana canım ama ben detoksu kendi kafamdan yapmıyorum diyetisyenim öneriyor ama bir daha kabul etmiyecem bu hafta bakalım onun tartısında kaç kilo çıkıcam merak ediyorum

Haklısın canım ama ilk kez böyle güzel kilolar verince hep böyle olacak sandım ama öğrendimki öyle olmuyormuş hedefime ulaşamasamda az kilo vermedim buda bir başarı sayılır değilmi

Yanıla yanıla öğrendiğim bişey
Detoks yaptıktan sonra beslenmeye azami dikkat edilecek, geri eski şekil yenirse eskisinden fazla dönüyor.
Artık Detoks yoook

Evet canım bende bunu acı bir gerçek olarak öğrendim detoksun peşinden güzel kilo alınıyor kilo verilmiyor

Haklısın canım ama ilk kez böyle güzel kilolar verince hep böyle olacak sandım ama öğrendimki öyle olmuyormuş hedefime ulaşamasamda az kilo vermedim buda bir başarı sayılır değilmi
tabiki çok güzel kilo verdin o tartışılmaz ama hedefleri küçük tutmak gerekir daha doğrusu gerçekçi olmak ilk bir ayda 5 kilo verirsin diğer aylarda 3 2 1 düşer bunuda bilmek gerekiyor.
bir sıkıntım daha var demeden geçemeyecem tabiki bana hak verip vermemk sizin takdiriniz buraya geldiğimde de yazmıştım biz türk toplumu olarak ekmek bizim vazgeçilmezimiz ne zamana kadar ekmek yemeyecen sara ömrün boyuncamı yada kilo verdikten sonra azcık ucundan alayım demeyecenmi ben bunuda çok gerçekçi bulmuyorum acıkçası ben ekmeği heröğünde yiyin demiyorum ama sabah kahvaltısında yenilebilir 1 dilim bari olsun çünkü nefsimizin körelmesi gerekiyor.

PAZARTESİ TARTISI
moni 95>>95

@Zhre_88,4>>88,4
sara_28 81>>83
@Aylin42Konya61,8>>60,7
Antepia27 100,8>>
Pamukprncess 61,9>>
@ozlemkartal95,6>>
obezzto 81,5>>82
60kiloyum 81,5>>83
@Efser89,1>>89,1
@phalanx70,5>>70,0
aeben 68,5>>69
gezegenfeza 72,5>>72,7
divinity 69,1>>69,3

yasom7272 64,9>>65
@vorones61,9>>61,3
@gitsinkilolar01?>>
Y Ya habibi ?>>92,8
@hedef5677>>76,4
G gulsahhh01 64>>
@optumkibbye57,5>>58
@krankenschwester68,1>>68,3
Esmahan38 72>>71,2
Wydra 65,9>>65

KIZLAR KİLOLARINIZI BİLDİRİN

Hiiii ii onu dün yaptım biliyormusun dün sabah ben kahvaltı hazırlarken eşim gitmiş sıcacık ekmek almış gelmiş dayanamadım zaten of günümdü çok güzel yedim valla ha içini yenefim dış kabuklarını kemirfim resmen  birde dün bir tabak etli pilav yedim mevlitte 10 tane kadarda incecik sarılmış sarma o yüzden sana beni Artvin'e kadar kovalarsın dedim pişmanmısın de değilim uzun zamandır o kadar sıkmıştımki kendimi yediklerimin kilo yapacağını hiç düşünmeden yedim ama bu sabah iki kilo fazla çıktım hoş bi kaç gün önce daha fazlaydı bu sabahki eksilmiş halim ama ödem biliyorum

Anlayacağın benim of günü oldu sana ooooof ooooof günü

işte saracım gerçekçi olmak derken bundan bahsediyom sefan olsun iyi yapmışsın pişman olma zaten ama sen o yoksunluğu hisetmeseydin emin ol 3sarma yarım tabak pilav yiyip kalkardın mesela bende geçen mevlüde gittim tabi tok gittim önce ama bişey yemem gerekiyor canim en çok neyi isterdi diye dusundum hamsili ekmek vardi kenarından aldım kibrit kutusu kadar başka bişey yemedim dedim ben gelince çok açıkmış oluyorum o yüzden yemek yemistim dedim kimseninde kalbi kırılmadı.

Ben bildirmistim 63.5 cuma 63.2ydi adet olacağım galiba ondan oldu

İyi akşamlar olsun

Mercimege gömülmüş Menüm
Sabah
1 dl ekmek
Omlet
Domates
Maydonoz
3 yş zeytin

Ara( 12 gibi kursa gitmeden)
3 kş mercimek salatası

15:30
15 hamsi ( tavada kızartma)
Yş. Salata
Yr br. Ayran
4 kş mercimek salatasından .

Akşam 19:30
1 kase mercimek yemeği
1 kase yoğurt

Spor : 45 dk pilates ( ebrunun peoğram yoktu netden yaptım
Su 2 lt geçer

Bukadar öercimeye gömülme nedenim kızımın çalışma arkadaşlarıyla günü varmış salatasını istedi . Fazla haşlamışım onuda yemeğini yaptım iyi yapmışım özlemişim .

Bu arada öğleyin ve akşam ekmek yemememe sebebim mercimekden dolayı

Selam ben bu günkü menümü paylaşayım sabah bir simit şekersiz kahve öğlen bi tabak börülce yemeği bol yeşillik salatası akşam yine börülce yemeği bi kase yoğurt :) 2 litre su bol yeşilçay:)

Abla sen kaç kg geldin bu gün ? Verebilmiş misin ? :) Cuma’ya kadar senle yarışıyoruz ona göre bak :)

Abla sen kaç kg geldin bu gün ? Verebilmiş misin ? :) Cuma’ya kadar senle yarışıyoruz ona göre bak :)
Hadiyaaa benim niye haberim yok
İnanki görmedim esmahanım . Olur yarışalım canım . Bugun 69 dum . Cuma kilosunu baz alıyoruz?

Dur senin kilona bakim diycemde Hatırlırladıgım kadarıyla baya vermişsin. Bana şimdiden geçmiş olsun

Esmahanım kuzum menünü listeli yazsan kısasa olsa bu şekil bi türlü kavriyamıyorum birkaç kere okumaya çalışıyorum .

Sabah 4 dl ekmek yiyince günün geri kalanında yememek akıllıca olmuş
Güzel menün esmehanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…