Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet , diyanet vakfının tefsirini öneririm baya kapsamlı

Bende özellikle aç gittimki orada yiyebileyim ama senin yaptığın daha mantıklı

Bu benim iki günlük detoks listem.üç gün olmasın dedi diyetisyen

Benim yaptığım listelere çok benziyor sadece bu biraz daha az ama çok kolay uygulanabilecek bir liste ve iki gün olması da ayrıca iyi

Bende diyetisyenimle ayrıntılı konuşacam bu hafta yeni bir yol denemeniz gerekecek artık daha sağlıklı daha mantıklı olarak

Aynen
Harflerin farklı sesleri anlam farklılıgına yol açabiliyor .

Saram ama şunuda unutmayalım ben sizlerle birçok yakın arkadaşımdan daha çok vakit geçiriyorum

54 çekecem bananeee

aeben yorum yapıcamda korkuyorum kızdırmaktan seni :)

Canım tecvitli okumak farz degil anlamak ve hayata geçirmek farz.o da kendi dilimiz Türkçe okumakla oluyor.ben bunu maalesef çok geç anladım
Ahhhh ah obeztom hocamız kur'anın türkçe mealini hatmedenlerin nufusumuzun % 2 si olduğunu söylediğinde nasıl içim cızz etti .
Oysaki o bizim rehberimiz .
arapçasını okumak güzel tabiki ayrı bir nurdur şifadır , lakin okunup hayata geçirilmesi gereken mealdir .

Bende ne zamandır ihmal ettim okumayı öylece duruyor yerinde Allah affetsin beni bazen saçımı taramaya zaman bulamıyorum son günlerde

Saracım bugün diyetisyenle konustum ve dietimde bir durağanlık olduğunu söyledim.bana bir detoks listesi vereceğini söyledi.tamam dedim.listeyi görünce gercekten şaşıracaksın :))
Canım sen o detoksu kaç gün yapacaksın ? Ben pul biberli yoğurtu yemeye cesaret edemiyorum nedense yoğurttan tiksinirim diye korkuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…