Dağ daga kavuşmaz insan insana kavuşur derler kim bilir nasipSağol canım benim
Niye bilmiyorum seni gerçektede görsem çok seveceğimi hissediyorum keşke seninle karşılıklı oturup konuşup dertleşme şansımız olsaydı
Evet , diyanet vakfının tefsirini öneririm baya kapsamlıHem Arapça hem Türkçe okumak önemli bence Arapça okuyunca manevi huzur doluyor insan ancak Allahın emirlerini anlayıp hayatımıza geçirmek içinde Türkçe okumak gerekli bunun içinde güvenilir Meallerden okunmalı
Dağ daga kavuşmaz insan insana kavuşur derler kim bilir nasip
Evet , diyanet vakfının tefsirini öneririm baya kapsamlı
Saracım bugün diyetisyenle konustum ve dietimde bir durağanlık olduğunu söyledim.bana bir detoks listesi vereceğini söyledi.tamam dedim.listeyi görünce gercekten şaşıracaksın :))
ben de var ama daha okumadım.Evet , diyanet vakfının tefsirini öneririm baya kapsamlı
işte saracım gerçekçi olmak derken bundan bahsediyom sefan olsun iyi yapmışsın pişman olma zaten ama sen o yoksunluğu hisetmeseydin emin ol 3sarma yarım tabak pilav yiyip kalkardın mesela bende geçen mevlüde gittim tabi tok gittim önce ama bişey yemem gerekiyor canim en çok neyi isterdi diye dusundum hamsili ekmek vardi kenarından aldım kibrit kutusu kadar başka bişey yemedim dedim ben gelince çok açıkmış oluyorum o yüzden yemek yemistim dedim kimseninde kalbi kırılmadı.
Bu benim iki günlük detoks listem.üç gün olmasın dedi diyetisyen
AynenBenim gırtlağım çok iyidir canım harfleri gırtlaktan çıkararak okururum mesela çoğu kimse ayn ve ğayn harflerini çıkarmakta zorlanır ben hiç zorlanmam diğer harfleride elinden geldiğince doğru okumaya çalışıyorum çünlü bir harfi bile yanlış okumak anlamı değiştirir ki buda günah olur doğrumu canım
Yakın olsak çok güzel olurdu canım ahhhh aahhhh
:)Esmahanım kuzum menünü listeli yazsan kısasa olsa bu şekil bi türlü kavriyamıyorum birkaç kere okumaya çalışıyorum.
Sabah 4 dl ekmek yiyince günün geri kalanında yememek akıllıca olmuş
Güzel menün esmehanım
Bugünkü menüm
Sabah 10.00
Yarım simit, peynir, zeytin, domates, salatalık
Ara: bir ayva
Öğle: bir kepçe çorba, tonlu salata, bir dilim ekmek
Ara:yarım paket altınbasak
Akşam: kapuska
Su:2 litre
Spor: 10 dk leslie+25 dk jillian+53 mekikaeben divinity ( mekik sayısına dikkat!! @Aylin42Konya
Yeni gelen arkadaşların menüleri çok az oluyor . Anlıyorum birden berip kurtulmak istiyorlar lakin uyarmam lazım ! Evet az yerseniz hızlı verirsiniz helede diyete ilk başladıgınız haftalarda lakin sonrası ne bu hızla gider kilonuz nede kalıcı olur.
Menülerinizde cızlar olmasın ama karnınız doysun, öğün atlamayın az yemeyin !
Bu size: diyetde 30 yıla yaklaşan birinin tavsiyesi
Ahhhh ah obeztom hocamız kur'anın türkçe mealini hatmedenlerin nufusumuzun % 2 si olduğunu söylediğinde nasıl içim cızz ettiCanım tecvitli okumak farz degil anlamak ve hayata geçirmek farz.o da kendi dilimiz Türkçe okumakla oluyor.ben bunu maalesef çok geç anladım
Aynen
Harflerin farklı sesleri anlam farklılıgına yol açabiliyor .
Saram ama şunuda unutmayalım ben sizlerle birçok yakın arkadaşımdan daha çok vakit geçiriyorum
Ben ve kızmak
Geliyoooooooooorrrrrr sıkı dur :) 30 yıllık deneyim demişsinya hani diyorum acaba yöntemde ufak bi açık var sanki 30 yıl demekki az yiyerek gitsek belki daha mı iyi olur belllki :) 30 yıl vermiş biri olarak ne dersin :)Ben ve kızmak
Atış serbest bebaeemm
Bu bizim 4 günlüğe benziyor obezim.Bu benim iki günlük detoks listem.üç gün olmasın dedi diyetisyen
Bende ne zamandır ihmal ettim okumayıAhhhh ah obeztom hocamız kur'anın türkçe mealini hatmedenlerin nufusumuzun % 2 si olduğunu söylediğinde nasıl içim cızz etti.
Oysaki o bizim rehberimiz.
arapçasını okumak güzel tabiki ayrı bir nurdur şifadır , lakin okunup hayata geçirilmesi gereken mealdir.
Canım sen o detoksu kaç gün yapacaksın ? Ben pul biberli yoğurtu yemeye cesaret edemiyorum nedense yoğurttan tiksinirim diye korkuyorum:)Saracım bugün diyetisyenle konustum ve dietimde bir durağanlık olduğunu söyledim.bana bir detoks listesi vereceğini söyledi.tamam dedim.listeyi görünce gercekten şaşıracaksın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?