Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hoşgeldin huzur
Topiğimizin huzuruda geldiğine göre artık bizim takıma bişey olmaz

Bugünün menüsü

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 tane siyah zeytin
Yarım dilim tam buğday ekmeği

Öğle
1 porsiyon siyez bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Akşam
Yumurtalı pırasa
1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası
Yarım dilim tam buğday ekmeği

Ara
1 mandalina
1 bardak süt

Su 3 litre içildi

Spor
1 mil leslie
35 dakika kardiyo egzersizi
5 dakika hiphop kardiyo egzersizi
10000 adım

Şöyle yap saati kur her saat başı bir bardak su iç hem unutmamış hemde gün içinde istemediğin kadar su içmiş olursun

Su içmek aklına gelmiyorsa eğer yanında su taşı ya da hatırlatma yükle telefonu telefonun belli saatlerde hatırlatsın sana

Hoşbuldum

Hoşgeldin huzur
Topiğimizin huzuruda geldiğine göre artık bizim takıma bişey olmaz
Ay çok tatlısınız hoşbuldum

Şöyle yap saati kur her saat başı bir bardak su iç hem unutmamış hemde gün içinde istemediğin kadar su içmiş olursun
Olabilir ya aslında şu su içme hatırlatıcısı programları oluyor ya onlardan indirdim ama su içmeyi hatırlatıyordu okeyleyip üşengeçlik yapıyorum

Ahaaa bir su dusmani daha
Hosgeldin canim aramizaaa ..
Ic su su guzeeldir candir

Su içmek aklına gelmiyorsa eğer yanında su taşı ya da hatırlatma yükle telefonu telefonun belli saatlerde hatırlatsın sana
Az önce aynısını yazdım su içmeyi hatırlıyorum aslında hatta susuyorum ama resmen kalkıp sebilin başına gitmeye üşeniyorum en iyisi yanımda taşımak galiba

Az önce aynısını yazdım su içmeyi hatırlıyorum aslında hatta susuyorum ama resmen kalkıp sebilin başına gitmeye üşeniyorum en iyisi yanımda taşımak galiba

O halde su şişesi sürekli elinin altında olsun su içmezsen kilo veremezsin canım bak ben bir haftadır su içemedim hemen ödem oldu sen aynı hatayı yapma

O zaman yanında sürekli su taşı. Su her zaman yanında olsun. Ben de sen gibiydim şu an oturduğum yerde su elimin altında. 1 buçuk litrelik su şişeleri varya onlardan bilgisayarımın yanında, yatağımın ucunda her zaman oluyor. Bir de yarım litrelik mataram var her zaman su dolu olur ve çantamdadır. Böyle böyle su içmeyi alışkanlık haline getirdim işte.

Bak bana ben damacayla geziyorum
Saka falan degil gercek r
Koltukta yatak odasinda mutfakta her yere tasirim 1,5 litrelik su siselerini dene oyle ise yariyor

Ayyy ayni anda ayni seyi yazmisiizz

İyi akşamlar hanımlar. Menümü yazıyorum. Bugün çok yedim ama sabahın köründe uyandığım için.
Sabah; 4 kaşık yulaf, 5 adet badem ve birazda ceviz içi yaklaşık bir bardak sütle karıştırıp yedim.
Öğlen; 2 adet sahanda yumurta, bir parça beyaz peynir, 7-8 adet zeytin, yarım çarleston biberi ve 1 dilim ekmek.
İkindi; bir adet muz ve bir kibrit kutusu kadar cevizli hurma ezmesi.
Akşam; bal kabaklı, kerevizli çorba ve üç kaşık taze fasulye.
Bence baya sıkı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…