25 yaşındayım şuan 75 kiloyum boyun 160 evliyim iki evladım var Allah bağışlarsa , hmm Ankara’da yaşıyorum ev hanımıyım önlisans mezunuyum aklıma gelenler şuan için bunlar
Kilo alma serüvenime gelirsek hep balıketi oldum ben Dört sene önce kızımın Doğum kilolarını vermekte epey zorlandım ama bir azimle 76 kilodan 61 kiloya kadar düştüm ama sonrasında kilo almaya başladım derken oğluma hamile kaldım oda şuan bir buçuk yaşında oğlumdan sonra 86 kiloya ulaştım geçen kış 72ye kadar indim ama yaz boyu dikkat etmeyince şuan yine 75 kiloyum amacım ilk etapta 70 kilo altına inip en fazla 65 en az 60 kilo olmak umarım başarabilirim
Umarımm spora yazıldım burda aile yaşam merkezi var haftada üç gün çocuklardan fırsat bulabildikçe gideceğimben kararlılık sağlarsam kesinlikle kaçamak yapmıyorum daha önce çok sıkı diyetlerimde kalori hesabı yaparak ayda 6 kilo bile verdiğim oldu ama şuan o iradeyi yakalayamıyorum henüz birde ennn büyük problemim su içemiyorum ben o nasıl olucak bilmiyorum bugün o kadar dikkat ettim ama üç bardak su içmemişimdir
Umarımm spora yazıldım burda aile yaşam merkezi var haftada üç gün çocuklardan fırsat bulabildikçe gideceğimben kararlılık sağlarsam kesinlikle kaçamak yapmıyorum daha önce çok sıkı diyetlerimde kalori hesabı yaparak ayda 6 kilo bile verdiğim oldu ama şuan o iradeyi yakalayamıyorum henüz birde ennn büyük problemim su içemiyorum ben o nasıl olucak bilmiyorum bugün o kadar dikkat ettim ama üç bardak su içmemişimdir
HoşbuldumHoşgeldin
Ay çok tatlısınız hoşbuldumHoşgeldin huzur
Topiğimizin huzuruda geldiğine göre artık bizim takıma bişey olmaz
Olabilir ya aslında şu su içme hatırlatıcısı programları oluyor ya onlardan indirdim ama su içmeyi hatırlatıyordu okeyleyip üşengeçlik yapıyorumŞöyle yap saati kur her saat başı bir bardak su iç hem unutmamış hemde gün içinde istemediğin kadar su içmiş olursun
Ahaaa bir su dusmani dahaUmarımm spora yazıldım burda aile yaşam merkezi var haftada üç gün çocuklardan fırsat bulabildikçe gideceğimben kararlılık sağlarsam kesinlikle kaçamak yapmıyorum daha önce çok sıkı diyetlerimde kalori hesabı yaparak ayda 6 kilo bile verdiğim oldu ama şuan o iradeyi yakalayamıyorum henüz birde ennn büyük problemim su içemiyorum ben o nasıl olucak bilmiyorum bugün o kadar dikkat ettim ama üç bardak su içmemişimdir
Az önce aynısını yazdım su içmeyi hatırlıyorum aslında hatta susuyorum ama resmen kalkıp sebilin başına gitmeye üşeniyorum en iyisi yanımda taşımak galibaSu içmek aklına gelmiyorsa eğer yanında su taşı ya da hatırlatma yükle telefonu telefonun belli saatlerde hatırlatsın sana
Bende dikmendeyimÖyle mi ne güzelAnkara Yenimahalledeyim ablacım
Az önce aynısını yazdım su içmeyi hatırlıyorum aslında hatta susuyorum ama resmen kalkıp sebilin başına gitmeye üşeniyorum en iyisi yanımda taşımak galiba
Az önce aynısını yazdım su içmeyi hatırlıyorum aslında hatta susuyorum ama resmen kalkıp sebilin başına gitmeye üşeniyorum en iyisi yanımda taşımak galiba
Bizim boya ve yaşa 65 ideal oluyor kişiye göre değişsedeAmin canım sen zaten benim olmak istediğim kilodasın benim daha yolum var en az 20 kilo daha vermeliyim 65 kilo olmak istiyorum boyumda 1.58 olduğuna göre 65 çok fazla olmaz bana değilmi
Bak bana ben damacayla geziyorumAz önce aynısını yazdım su içmeyi hatırlıyorum aslında hatta susuyorum ama resmen kalkıp sebilin başına gitmeye üşeniyorum en iyisi yanımda taşımak galiba
Ayyy ayni anda ayni seyi yazmisiizzO zaman yanında sürekli su taşı. Su her zaman yanında olsun. Ben de sen gibiydim şu an oturduğum yerde su elimin altında. 1 buçuk litrelik su şişeleri varya onlardan bilgisayarımın yanında, yatağımın ucunda her zaman oluyor. Bir de yarım litrelik mataram var her zaman su dolu olur ve çantamdadır. Böyle böyle su içmeyi alışkanlık haline getirdim işte.
Ayyy ayni anda ayni seyi yazmisiizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?