- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
Aslimda gayet iyi gorunuyor su ictinmi ?İyi akşamlar hanımlar. Menümü yazıyorum. Bugün çok yedim ama sabahın köründe uyandığım için.
Sabah; 4 kaşık yulaf, 5 adet badem ve birazda ceviz içi yaklaşık bir bardak sütle karıştırıp yedim.
Öğlen; 2 adet sahanda yumurta, bir parça beyaz peynir, 7-8 adet zeytin, yarım çarleston biberi ve 1 dilim ekmek.
İkindi; bir adet muz ve bir kibrit kutusu kadar cevizli hurma ezmesi.
Akşam; bal kabaklı, kerevizli çorba ve üç kaşık taze fasulye.
Bence baya sıkı yedim
Evet 2 buçuk lt kadarAslimda gayet iyi gorunuyor su ictinmi ?
Maşallah, ne güzelBugün yüzümü güldüren tek şey geçen sene aldığım kışlık kıyafetlerin hiç biri üzerine olmuyor hepsinin içinde kaldım resmen bende hepsini poşetleyip ihtiyaç sahiplerine verecem
Bir gün giyeyim diye aldığım küçük beden kıyafetlerim vardı onlar tam oldu ve en güzeli 10 sene önce nikahımda giydiğim ve sonra bir daha giyenemediğim kıyafetimi hatırası var diye saklıyordum bugün onun içine girdim nasıl mutlu oldum anlatamam
Bizim boya ve yaşa 65 ideal oluyor kişiye göre değişsede
Kizlar ben uyumaya gidiyorum bebegim uyanmadan iyi geceler hepinize
Maşallah, ne güzel
Kız Allah senin iyiliğini versin emi.Taktik 18:00 den sonra hiçbirşey yememek meyve,süt,yoğurt vs. 6 dan sonra ağzıma kilit vuruyorum :))Benim listede üç köfte/yedi kaşık susuz baklagil var.tahıl yesen de çorbanı içebilirsin, sadece bir kepçe ama.eğer iki kepçe çorba içeceksen ekmek veya türevi yemiyosun artık.
Demek taktik yok haa :)) o zaman biz ayline hiç yanaşmayalımAylin42Konya
Evet 65 iyide 60 olsam çok isterdim keske verebilsem o 5 kiloyu bilmiyom gelebilecenmi biraz zorluyor 65 sonrası daha öncede çok mücadele ettim veremedim .Amin canım sen zaten benim olmak istediğim kilodasın benim daha yolum var en az 20 kilo daha vermeliyim 65 kilo olmak istiyorum boyumda 1.58 olduğuna göre 65 çok fazla olmaz bana değilmi
Sus! Niye söylüyosun :))Kız Allah senin iyiliğini versin emi.Taktik 18:00 den sonra hiçbirşey yememek meyve,süt,yoğurt vs. 6 dan sonra ağzıma kilit vuruyorum :))
Gün aşırı yarım lt limonlu maydonoz suyu.Her sabah önceden suda bekletilmiş tarçınlı limonlu su ve bu
Eki Görüntüle 2214409
Bugünkü yürüyüşüm ama sadece yürüyüş
divinity
O halde su şişesi sürekli elinin altında olsun su içmezsen kilo veremezsin canım bak ben bir haftadır su içemedim hemen ödem oldu sen aynı hatayı yapma
O zaman yanında sürekli su taşı. Su her zaman yanında olsun. Ben de sen gibiydim şu an oturduğum yerde su elimin altında. 1 buçuk litrelik su şişeleri varya onlardan bilgisayarımın yanında, yatağımın ucunda her zaman oluyor. Bir de yarım litrelik mataram var her zaman su dolu olur ve çantamdadır. Böyle böyle su içmeyi alışkanlık haline getirdim işte.
Bak bana ben damacayla geziyorum
Saka falan degil gercekr
Koltukta yatak odasinda mutfakta her yere tasirim 1,5 litrelik su siselerini dene oyle ise yariyor
Maratonamı katıldın aylinKız Allah senin iyiliğini versin emi.Taktik 18:00 den sonra hiçbirşey yememek meyve,süt,yoğurt vs. 6 dan sonra ağzıma kilit vuruyorum :))
Gün aşırı yarım lt limonlu maydonoz suyu.Her sabah önceden suda bekletilmiş tarçınlı limonlu su ve bu
Eki Görüntüle 2214409
Bugünkü yürüyüşüm ama sadece yürüyüş
divinity
Kolay gelsinKızlar geçmişi ancak yatağıma yatınca okuyabileceğim.Önümde dağ gibi yığılı maydonozlarım ayıklanmayı bekliyor.Yanımda duran ördüğüm uyku tulumu da beni bekliyor
Hee valla tam maraton oldu.Çok abartmışım ama yürüdükçe yürüyesim geldi.Yoruldum yeter artık dedim tele bi baktımMaratonamı katıldın aylin
Sağol canım.Ama aklım sizde arada bakıyorum işteKolay gelsin
Kızlar geçmişi ancak yatağıma yatınca okuyabileceğim.Önümde dağ gibi yığılı maydonozlarım ayıklanmayı bekliyor.Yanımda duran ördüğüm uyku tulumu da beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?