Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aslimda gayet iyi gorunuyor su ictinmi ?

Maşallah, ne güzel

Su içemeyenler , bardagimi kırdığımdan beri neler deniyorum.
Su 5 bardaktı, yarısını içmişim, kaldı yarısı.
Bardağın herbiri 400 ml. 5 bardak bitince 2 lt bitmiş olacak.
Sizde farklı formüller bulun. Bulana kadar devam edin

Yazmaya fırsat bulsam çok güzel menülerim var ama

Dun sabah haşlanmış yumurta kase yoğurt
Öğlen kurufasulye kase, üç kaşık pilav
Akşam ıspanak ustune yoğurt
Spor yok şu 2 lt
Sabah bir omlet bir kase yoğurt
Öğlen ıspanak kavurma 5 kaşık pilav
Akşam tavuklu pilav 5-6 kaşık bolca salata
Ara iki avuç patlamış mısır
Spor 30 dk pump it up su 2 lt gezegenfeza

Kız Allah senin iyiliğini versin emi.Taktik 18:00 den sonra hiçbirşey yememek meyve,süt,yoğurt vs. 6 dan sonra ağzıma kilit vuruyorum :))
Gün aşırı yarım lt limonlu maydonoz suyu.Her sabah önceden suda bekletilmiş tarçınlı limonlu su ve bu

Bugünkü yürüyüşüm ama sadece yürüyüş
divinity

Amin canım sen zaten benim olmak istediğim kilodasın benim daha yolum var en az 20 kilo daha vermeliyim 65 kilo olmak istiyorum boyumda 1.58 olduğuna göre 65 çok fazla olmaz bana değilmi
Evet 65 iyide 60 olsam çok isterdim keske verebilsem o 5 kiloyu bilmiyom gelebilecenmi biraz zorluyor 65 sonrası daha öncede çok mücadele ettim veremedim .

Sus! Niye söylüyosun :))

Taktik maktik yok bam bam bam!

O halde su şişesi sürekli elinin altında olsun su içmezsen kilo veremezsin canım bak ben bir haftadır su içemedim hemen ödem oldu sen aynı hatayı yapma

Bak bana ben damacayla geziyorum
Saka falan degil gercek r
Koltukta yatak odasinda mutfakta her yere tasirim 1,5 litrelik su siselerini dene oyle ise yariyor

Çok doğru hanımlar daha çok dikkat edeceğim bu su meselesine susuz olmayacağının bende farkındayım

Maratonamı katıldın aylin

MENÜM
çörek otu yağı+alıç sirkesi

SABAH
5 zeytin+1 ceviz+2 haş yumurta+pul biber+domates kurusu+yeşil biber+1 dilim tulum peyniri+1 dilim tam buğday ekmeği

ÖĞLEN
Brokoli çorba+ 2,5 dilim ekmek muadili tam buğday hamuru ile ıspanaklı gözleme+peynirli yumurtalı ıspanak(içten kalan)+ 3 yk nohut+ yarım bardak kefir

AKŞAM
2 köfte kadar levrek+6 hamsi+1 orta boy muz+1 cennet hurması+10 yer fıstığı+az yeşillik+1 bardak süt ile kahve

SPOR
30dk yürüyüş+ 25 dk jillian

GÜN BOYU
1 yeşil çay+1 maden suyu+1 türk kahvesi

KİTAP
21 Gün Şekersiz Diyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…