- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Evet canım çook severim örgüyü.Örgücü ve mantıcı diye adım çıktıAylinim örgüyemi başladın kolay gelsin canım
2 haftadır saracim çok yoruluyorum gece gündüz ameliyata gidince bende pil bitiyor yoksa niye gelmeyim bide spor sonrasi çok kötü oldum dün agridan öldumyasom7272 neredesin canım eskisi gibi gelmiyorsun ben işimin arasında bile buraya bakıyorum kim var kim yok diye
Hedeftim menün güzel ama meyveni öğlene yada ikindi araogunune çek yemek sonrası yediğin her meyve yağ olarak döner.MENÜM
çörek otu yağı+alıç sirkesi
SABAH
5 zeytin+1 ceviz+2 haş yumurta+pul biber+domates kurusu+yeşil biber+1 dilim tulum peyniri+1 dilim tam buğday ekmeği
ÖĞLEN
Brokoli çorba+ 2,5 dilim ekmek muadili tam buğday hamuru ile ıspanaklı gözleme+peynirli yumurtalı ıspanak(içten kalan)+ 3 yk nohut+ yarım bardak kefir
AKŞAM
2 köfte kadar levrek+6 hamsi+1 orta boy muz+1 cennet hurması+10 yer fıstığı+az yeşillik+1 bardak süt ile kahve
SPOR
30dk yürüyüş+ 25 dk jillian
GÜN BOYU
1 yeşil çay+1 maden suyu+1 türk kahvesi
KİTAP
21 Gün Şekersiz Diyet
2 haftadır saracim çok yoruluyorum gece gündüz ameliyata gidince bende pil bitiyor yoksa niye gelmeyim bide spor sonrasi çok kötü oldum dün agridan öldum
herkes gülüyordu sünnetli çocuklar gibi yürüyemiyordum
Ya ben çok kıskanıyorum sizi temizlik desen o biçim yemek desen o biçim nasıl hatunlarsınız masallah bende tembel gelin elimden hiçbişey gelmiyor hicbir işi iyi yapıyorum diyemiyorum
Saracim bakiyom bizim kızlara anam temizlik desen o biçim el işi yapiyolar ders veriyolar kermeslere pasta börek vs vs bende anca ise gidip gelip yatiyomSaçmalama tızım seninde on parmağında on marifet var bi kere çok iyi bir annesin eşsin arkadaşsın daha ne olsun
İş konusunda bende çok yavaşım baksana bir hafta oldu daha evi tam yerleştiremedim
Senin yaptığın işide biz yapamıyoruzYa ben çok kıskanıyorum sizi temizlik desen o biçim yemek desen o biçim nasıl hatunlarsınız masallah bende tembel gelin elimden hiçbişey gelmiyor hicbir işi iyi yapıyorum diyemiyorum
Kız Allah senin iyiliğini versin emi.Taktik 18:00 den sonra hiçbirşey yememek meyve,süt,yoğurt vs. 6 dan sonra ağzıma kilit vuruyorum :))
Gün aşırı yarım lt limonlu maydonoz suyu.Her sabah önceden suda bekletilmiş tarçınlı limonlu su ve bu
Eki Görüntüle 2214409
Bugünkü yürüyüşüm ama sadece yürüyüş
@divinity
Vucudun ac kalacagini dusundugunden kendini korumaya almos olabilir 1 gunluk yemegi 1 tik arttirman lazim sanirim. Ki emin degilim o kisimdan o yuzden bilen birini bekleyim.Kizlar bende diyet yapiyorum ama kilo vermem durdu 3 gundur ne yapmam lazim moralim cok bozuk
Ya bu çörekleri yağının faydası var mı? Tadı berbat bişey nasıl tüketiyorsun canım? Bende var içeyim dedim ilk denemeden sonra dolap bekliyorMENÜM
çörek otu yağı+alıç sirkesi
SABAH
5 zeytin+1 ceviz+2 haş yumurta+pul biber+domates kurusu+yeşil biber+1 dilim tulum peyniri+1 dilim tam buğday ekmeği
ÖĞLEN
Brokoli çorba+ 2,5 dilim ekmek muadili tam buğday hamuru ile ıspanaklı gözleme+peynirli yumurtalı ıspanak(içten kalan)+ 3 yk nohut+ yarım bardak kefir
AKŞAM
2 köfte kadar levrek+6 hamsi+1 orta boy muz+1 cennet hurması+10 yer fıstığı+az yeşillik+1 bardak süt ile kahve
SPOR
30dk yürüyüş+ 25 dk jillian
GÜN BOYU
1 yeşil çay+1 maden suyu+1 türk kahvesi
KİTAP
21 Gün Şekersiz Diyet
Sanirim bende oyle dusundum ekstra sporda yapiyorum gergun 30 dk ka eliptik bisiklet kullaniyorum mekik vs.Vucudun ac kalacagini dusundugunden kendini korumaya almos olabilir 1 gunluk yemegi 1 tik arttirman lazim sanirim. Ki emin degilim o kisimdan o yuzden bilen birini bekleyim.
Ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin?Kizlar bende diyet yapiyorum ama kilo vermem durdu 3 gundur ne yapmam lazim moralim cok bozuk
Tabiki 80 kilo ile dogum yaptim 77 ile ciktik hastaneden sonra ilk zamanlar istahim olmadi 70 e dustum sonra bi istahim acildi 75 76 lara ciktim diyet yaptim kendimce 62 ye düştüm kaldim oylece ama 6 7 aydir bu kiloya düştüm 1 haftadrda spor yapiyorumNe kadar zamanda ne kadar kilo verdin?
Ne çeşit beslendin?
Hangi sporları yaptın?
Bunları bilirsek daha sağlıklı yorum yaparız
62 gayet güzel bi rakam, boyun kaç acabaTabiki 80 kilo ile dogum yaptim 77 ile ciktik hastaneden sonra ilk zamanlar istahim olmadi 70 e dustum sonra bi istahim acildi 75 76 lara ciktim diyet yaptim kendimce 62 ye düştüm kaldim oylece ama 6 7 aydir bu kiloya düştüm 1 haftadrda spor yapiyorum
Boyum 155 boyuma gore kilom 48 olmaliymis62 gayet güzel bi rakam, boyun kaç acaba
Inan bende suanda mutfaga gidiyorum su icip donuyorum hep biseyler yiyesim var moralim bozuldu kilo vermem duruncaBen gene kötü bisey yaptım.
Ya siz de dé oluyor mu. Mutsuz ve kızgın olunca gözleme çikolata şeker ne varsa yedim hem de bu saatte . Hiç tavsiye etmem müthiş pismanlik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?