Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yasom7272 neredesin canım eskisi gibi gelmiyorsun ben işimin arasında bile buraya bakıyorum kim var kim yok diye
2 haftadır saracim çok yoruluyorum gece gündüz ameliyata gidince bende pil bitiyor yoksa niye gelmeyim bide spor sonrasi çok kötü oldum dün agridan öldum

herkes gülüyordu sünnetli çocuklar gibi yürüyemiyordum

Hedeftim menün güzel ama meyveni öğlene yada ikindi araogunune çek yemek sonrası yediğin her meyve yağ olarak döner.

Oooy geçmiş olsun canım kendini zorlayacak spor yapma sağlıktan önemlisi yok bunu biliyosun

Zor bir işin var Allah kolaylık versin canım

Ya ben çok kıskanıyorum sizi temizlik desen o biçim yemek desen o biçim nasıl hatunlarsınız masallah bende tembel gelin elimden hiçbişey gelmiyor hicbir işi iyi yapıyorum diyemiyorum

Saçmalama tızım seninde on parmağında on marifet var bi kere çok iyi bir annesin eşsin arkadaşsın daha ne olsun

İş konusunda bende çok yavaşım baksana bir hafta oldu daha evi tam yerleştiremedim

Saçmalama tızım seninde on parmağında on marifet var bi kere çok iyi bir annesin eşsin arkadaşsın daha ne olsun

İş konusunda bende çok yavaşım baksana bir hafta oldu daha evi tam yerleştiremedim
Saracim bakiyom bizim kızlara anam temizlik desen o biçim el işi yapiyolar ders veriyolar kermeslere pasta börek vs vs bende anca ise gidip gelip yatiyom

Him kaç gündür menü yazmiyom neyse bugün spor yaptim yeni bitti sukur dün heralde 1 hafta ağrıyacak sandim ama geçti sukur bugün daha hafif bişey yaptim ama yaptim sporumu .
Benim biraz değişiklik yapıp metobozmami sasirtmam lazim önerisi olan varmi

Masallah barakellah ben suan anca ruyamda gorurum herhalde 20000 adimi bi de kusurati var. Rekorum 16000 orda da biraktim

Ya bu çörekleri yağının faydası var mı? Tadı berbat bişey nasıl tüketiyorsun canım? Bende var içeyim dedim ilk denemeden sonra dolap bekliyor

Ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin?
Ne çeşit beslendin?
Hangi sporları yaptın?
Bunları bilirsek daha sağlıklı yorum yaparız
Tabiki 80 kilo ile dogum yaptim 77 ile ciktik hastaneden sonra ilk zamanlar istahim olmadi 70 e dustum sonra bi istahim acildi 75 76 lara ciktim diyet yaptim kendimce 62 ye düştüm kaldim oylece ama 6 7 aydir bu kiloya düştüm 1 haftadrda spor yapiyorum

62 gayet güzel bi rakam, boyun kaç acaba

Ben gene kötü bisey yaptım.
Ya siz de dé oluyor mu. Mutsuz ve kızgın olunca gözleme çikolata şeker ne varsa yedim hem de bu saatte . Hiç tavsiye etmem müthiş pismanlik...
Inan bende suanda mutfaga gidiyorum su icip donuyorum hep biseyler yiyesim var moralim bozuldu kilo vermem durunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…