Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben gene kötü bisey yaptım.
Ya siz de dé oluyor mu. Mutsuz ve kızgın olunca gözleme çikolata şeker ne varsa yedim hem de bu saatte . Hiç tavsiye etmem müthiş pismanlik...
Olsun başka yemeyin. Psikolojik olunca kontrol etmek zorlaşıyor. Fizyolojik açlığı kontrol daha kolay oluyor. Sabah sadece haşlanmış yumurta yiyin ve gün içinde sağlıklı seçimler yaparak zararsız kurtulun

Ben gene kötü bisey yaptım.
Ya siz de dé oluyor mu. Mutsuz ve kızgın olunca gözleme çikolata şeker ne varsa yedim hem de bu saatte . Hiç tavsiye etmem müthiş pismanlik...

Stresli zamanlarda bende ne bulsam yer sonrasında çok pişman olurdum neyseki artık kontrol edebiliyorum sıkma canını yalnız değilsin bu konuda ama böyle durumlarda derin bir nefes al ve bir bardak su iç biraz bekle baktın hala yemek istiyorsun bir bardak su daha iç emin ol sonra yemek istemeyeceksin

Hmm
Öyleyse ortalama nasıl yiyorsun? 1 günlük örnek menü yazarmisin
Sabah 2 tane haslanmis yumurtami mutlaka yerim yaninda domates salatalik 1 tanede galeta
Oglen 1 kase corba iciyorum
Ara ogun 1 avuc leblebi yiyorum
Aksam sebze yemegi en gec 7 de bitmis oluyo yeme islemi gunee 2lt de su iciyorum

Ne güzel demişsin fatmanur O KADAR DİYET SPOR ELDE VAR ARTI !!!!

Benim bişi dememe gerek kalmıyor : ne zaman karnını doyurup geceleri mutfaga saldırmıycagım, sürekli yapabileceğin bir listeyi uyguluycaksın ?

Doğru söze ne denir

Ayy canım o çok güzel bir duygu
Menimde bir hurç dolusu zayiflarsam giyerim dediğim her beden kıyafetin var yaklaşık 20 yıldır saklıyorum
Geçen yıl bazıları geldi giyip giyip çıkardım resmen defile düzenledim çok mutlu oldum yeni akşam okadar sevinmek din bu yıl daha denemedim

Yaa zaten jendi kendime dedim Yasemin hakliymis diye
Dediğin gibi canım sakin ve sabırlı olmak gerek bu surecte

Bende seni kıskanıyorum,keşke bende hep insan bayıltaydım

Ayyy bu coç hostu çok tatlisin

Günaydın kızlar

Günaydın hayırlı sabahlar hanimlha

Sabah 2 tane haslanmis yumurtami mutlaka yerim yaninda domates salatalik 1 tanede galeta
Oglen 1 kase corba iciyorum
Ara ogun 1 avuc leblebi yiyorum
Aksam sebze yemegi en gec 7 de bitmis oluyo yeme islemi gunee 2lt de su iciyorum
Öğle ve akşamına bi süre proteinler kat ve yogurt ekle . Kilo verimin devam edecektir
Hoşgeldin bu arada

Son düzenleme:
Benin dünki menüm pek olmadı sabah bi tel aldık eltimin anneSi rahmetli olmuş köye gittik cenazeye .

Sabah
1,5 dl ekmek
Mantarlı Omlet
Domates
Peynir

Ara
1 avuç üzüm ,lenlebi, fındık karışımı

Öğlen
1 lokum
Yr. Kıymalı pide

Ara:
Yine kuruyemiş karışımindan
1-2 yudum şu asitli şeylerden.( eşim kendine alıken banada almış kapagıda yoktu,eşim kırılmasın diye içtim o yudumlarıda.

Akşam
1 kase yeşil mercimek
Avuç içi kadar sucuk ekmek.

Spor yok
Suda 1 lt kadar anca dılarda olunca wc sorun olsun istemiyorum ...

Bu hafta sabit kalıcam sanırım menülerim tam olmadı . Regl şişliğide var bakalım ...

Son düzenleme:
Eltinin kayınvalidesi, seninde kayınvaden oluyor

Dr Gürkan Kubilay 2 güde bir yarım su bardağı demişti.İsteyen yiyede bilir demişti.
Kardeşinide Allah korumuş miğren illet birşey zor,tedavisi belirsiz bir hastalık.Benimde genetik yatkınlığım var çok şükür dönemsel gelip geçiyor.O ağrığı çekenlere Allah yardımcısı olsun

Başınız sağolsun canim mekanı cennet olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…