- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
HmmBoyum 155 boyuma gore kilom 48 olmaliymis
Hiç moralini bozma canım, kilo vermek dursada en azından almamış korumuşsunInan bende suanda mutfaga gidiyorum su icip donuyorum hep biseyler yiyesim var moralim bozuldu kilo vermem durunca
Bende seni kıskanıyorum,keşke bende hep insan bayıltaydımYa ben çok kıskanıyorum sizi temizlik desen o biçim yemek desen o biçim nasıl hatunlarsınız masallah bende tembel gelin elimden hiçbişey gelmiyor hicbir işi iyi yapıyorum diyemiyorum
Olsun başka yemeyin. Psikolojik olunca kontrol etmek zorlaşıyor. Fizyolojik açlığı kontrol daha kolay oluyor. Sabah sadece haşlanmış yumurta yiyin ve gün içinde sağlıklı seçimler yaparak zararsız kurtulunBen gene kötü bisey yaptım.
Ya siz de dé oluyor mu. Mutsuz ve kızgın olunca gözleme çikolata şeker ne varsa yedim hem de bu saatte . Hiç tavsiye etmem müthiş pismanlik...
Ben gene kötü bisey yaptım.
Ya siz de dé oluyor mu. Mutsuz ve kızgın olunca gözleme çikolata şeker ne varsa yedim hem de bu saatte . Hiç tavsiye etmem müthiş pismanlik...
Sabah 2 tane haslanmis yumurtami mutlaka yerim yaninda domates salatalik 1 tanede galetaHmm
Öyleyse ortalama nasıl yiyorsun? 1 günlük örnek menü yazarmisin
Orasi oyle tabiki ama dahada vermek istiyorum cok cabaliyorum o yuzden moralim bozuluyorHiç moralini bozma canım, kilo vermek dursada en azından almamış korumuşsun
Ne güzel demişsin fatmanur O KADAR DİYET SPOR ELDE VAR ARTI !!!!
Benim bişi dememe gerek kalmıyor: ne zaman karnını doyurup geceleri mutfaga saldırmıycagım, sürekli yapabileceğin bir listeyi uyguluycaksın ?
Bugün yüzümü güldüren tek şey geçen sene aldığım kışlık kıyafetlerin hiç biri üzerine olmuyor hepsinin içinde kaldım resmen bende hepsini poşetleyip ihtiyaç sahiplerine verecem
Bir gün giyeyim diye aldığım küçük beden kıyafetlerim vardı onlar tam oldu ve en güzeli 10 sene önce nikahımda giydiğim ve sonra bir daha giyenemediğim kıyafetimi hatırası var diye saklıyordum bugün onun içine girdim nasıl mutlu oldum anlatamam
Fatma yi sürekli uyariyoruz ama bizi dinlemiyor bacim iyisimi sakal birakalim belki dinler bizi.fatma bence artik kilo vermek istemiyor cok sıkıldı aslında kabullenseki diyet değilde sağlıklı besleniyorum ozaman daha iyi olacak .
Bende seni kıskanıyorum,keşke bende hep insan bayıltaydım
Günaydın kızlar
Gunaydinlaarr
Öğle ve akşamına bi süre proteinler kat ve yogurt ekle . Kilo verimin devam edecektirSabah 2 tane haslanmis yumurtami mutlaka yerim yaninda domates salatalik 1 tanede galeta
Oglen 1 kase corba iciyorum
Ara ogun 1 avuc leblebi yiyorum
Aksam sebze yemegi en gec 7 de bitmis oluyo yeme islemi gunee 2lt de su iciyorum
Eltinin kayınvalidesi, seninde kayınvaden oluyorBenin dünki menüm pek olmadı sabah bi tel aldık eltimin kv. Si rahmetli olmuş köye gittik cenazeye .
Sabah
1,5 dl ekmek
Mantarlı Omlet
Domates
Peynir
Ara
1 avuç üzüm ,lenlebi, fındık karışımı
Öğlen
1 lokum
Yr. Kıymalı pide
Ara:
Yine kuruyemiş karışımindan
1-2 yudum şu asitli şeylerden.( eşim kendine alıken banada almış kapagıda yoktu,eşim kırılmasın diye içtim o yudumlarıda.
Akşam
1 kase yeşil mercimek
Avuç içi kadar sucuk ekmek.
Spor yok
Suda 1 lt kadar anca dılarda olunca wc sorun olsun istemiyorum ...
Bu hafta sabit kalıcam sanırım menülerim tam olmadı . Regl şişliğide var bakalım ...
Ayyy kafaya bak düzelteyimEltinin kayınvalidesi, seninde kayınvaden oluyor
Dr Gürkan Kubilay 2 güde bir yarım su bardağı demişti.İsteyen yiyede bilir demişti.hmm havuç suyunun bu özelliğini yeni duydum. aynısını havuç da yapıyordur ara öğün olarak yenilebilir. ölçüye dikkat etmek gerekir benim kardeşim migren için günde 1 su bardağı içiyordu , dedim çok içiyorsun 1 veya 2 gün daha 1er çay bardağına düşürerek içti, son gün wc de bayılmış kafasını musluğa vurmuş falan
Ayyy kafaya bak düzelteyimannesi yahu kaynımın kv si
Benin dünki menüm pek olmadı sabah bi tel aldık eltimin anneSi rahmetli olmuş köye gittik cenazeye .
Sabah
1,5 dl ekmek
Mantarlı Omlet
Domates
Peynir
Ara
1 avuç üzüm ,lenlebi, fındık karışımı
Öğlen
1 lokum
Yr. Kıymalı pide
Ara:
Yine kuruyemiş karışımindan
1-2 yudum şu asitli şeylerden.( eşim kendine alıken banada almış kapagıda yoktu,eşim kırılmasın diye içtim o yudumlarıda.
Akşam
1 kase yeşil mercimek
Avuç içi kadar sucuk ekmek.
Spor yok
Suda 1 lt kadar anca dılarda olunca wc sorun olsun istemiyorum ...
Bu hafta sabit kalıcam sanırım menülerim tam olmadı . Regl şişliğide var bakalım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?