Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydin kizlar , dunku menumu yaziyim:

Sabah ac karnima detox suyu

Kahvalti:
1 dilim peynirli ekmek
Filtre kahve
Yumurta

Oglen:
1 kase tarhana corbasi
1 kase limonlu marul

Ara
Detox suyu
1 filtre kahve

Aksam
3 kaşik pilav
3 kofte
1 kase karisik salata

Su 2 lt
Spor 1 saat yuruyus

obezzto moni

Sabah 2 tane haslanmis yumurtami mutlaka yerim yaninda domates salatalik 1 tanede galeta
Oglen 1 kase corba iciyorum
Ara ogun 1 avuc leblebi yiyorum
Aksam sebze yemegi en gec 7 de bitmis oluyo yeme islemi gunee 2lt de su iciyorum
Aslında gayet güzel yiyorsun.
Öyleyse 1 hafta kadar yeme şeklini değiştir, sabah 1 yumurta, domates, salatalık, yeşillik, peynir, zeytin, 1 dilim siyah ekmek ye.
Öğlen çorbanı yine iç, yanına keten tohumu eklenmiş yoğurt ye.
Ara öğünde kuruyemiş deyil 1 porsiyon meyva ye.
Akşam detay vermemişsin
1 porsiyon et ve türevleri, bol limonlu salata ve yine yoğurt ye.
Bakalım nasıl olacak

Buda düzelmiş hâli
Bende diyorum bir gözüm açık, bir gözüm kapalı okursan böyle olur diye

Başınız sağolsun, Allah rahmet etsin

Günaydın canlarım dün akşam menümü paylaşmadan uyumuşum kusuruma bakmayın enerjim ne kadar tükendiyse artık oğlum sağolsun :). Hemen paylaşıyorum:). Kahvaltı. 1 dilim ekmek - bir kk peynir - beş zeytin - şekersiz kahve bir fincan. Öğle - Bir kase tarhana çorbası bol su. Akşam - Bir porsiyon istavrit bol yeşillik salatası. Gün içinde 2,5 litre su bi kaç bardak yeşilçay:)

canım bişey rica edebilirmiyim senden senin için zor olmayacaksa menünü alt alta yazsan okumasıda anlamasıda daha kolay olur o zaman

bu arada afiyet olsun menün güzel

başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun

veeeeeee diyetisyenden geldim hanımlar çok sevinçliyim kilo almadığım gibi bir kilo vermişim ve hepsi yağdan gitmiş bu demek oluyorki benim tartım bozulmuş dietisyenime dedim dört kilo fazla gösteriyor diye hemen at onu dedi veeeeeee doğum gününe kadar 68-69 olursun inşallah dedi ben bu hafta kilo almadım ya dahada almam dedim gülüştük yaniiiiii şimdi ben 80 kiloyum oleeeeeeeeeeeeeeeey bu iki günde azmi dikkat gösterecem cumaya kadar 79 u ucundan görürmüyüm bilmiyorum ama bu bile çok güzel yaaaaaa bu demektirki takımda benim yüzümden zor durumda kalmayacak buna ayrıca seviniyorum bugünden itibaren spora başlıyorum eminim daha fazla gidecek kilolar

Harika
Çok sevindim

Tebrikler canım boşuna stres yapmışsın bak. Bende bu hafta takımın ortalamasını yükseltmek istiyorum yaa birkaç haftadır hiç veremiyorum kilo üstüne bi de yarım kilo almışım

Çok güzel bir haber
Tartı tavsiyesi istersen
Tefalin bu tartısında ben çok memnüm

Tatlim cok az geldi bana menun .. aniden kiko verip sonra jojo efektiyle kilo alirsin daha cok...
Sabah kahvaltini zengin yapabilirdjn ve aralara sebze ceviz gibi atistirmaliklar dagitsaydin cok guzel olurdu

Coook sevindim guzelimm , harikasin devam boyle

Basiniz sagolsun , Mekani cennet olsun insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…