Aslında gayet güzel yiyorsun.Sabah 2 tane haslanmis yumurtami mutlaka yerim yaninda domates salatalik 1 tanede galeta
Oglen 1 kase corba iciyorum
Ara ogun 1 avuc leblebi yiyorum
Aksam sebze yemegi en gec 7 de bitmis oluyo yeme islemi gunee 2lt de su iciyorum
Şu karışık bilmeceler gibi olmuşEltinin kayınvalidesi, seninde kayınvaden oluyor
Buda düzelmiş hâliBenin dünki menüm pek olmadı sabah bi tel aldık eltimin anneSi rahmetli olmuş köye gittik cenazeye .
Sabah
1,5 dl ekmek
Mantarlı Omlet
Domates
Peynir
Ara
1 avuç üzüm ,lenlebi, fındık karışımı
Öğlen
1 lokum
Yr. Kıymalı pide
Ara:
Yine kuruyemiş karışımindan
1-2 yudum şu asitli şeylerden.( eşim kendine alıken banada almış kapagıda yoktu,eşim kırılmasın diye içtim o yudumlarıda.
Akşam
1 kase yeşil mercimek
Avuç içi kadar sucuk ekmek.
Spor yok
Suda 1 lt kadar anca dılarda olunca wc sorun olsun istemiyorum ...
Bu hafta sabit kalıcam sanırım menülerim tam olmadı . Regl şişliğide var bakalım ...
Günaydın canlarım dün akşam menümü paylaşmadan uyumuşum kusuruma bakmayın enerjim ne kadar tükendiyse artık oğlum sağolsun :). Hemen paylaşıyorum:).
Kahvaltı.
1 dilim ekmek -
bir kk peynir -
beş zeytin -
şekersiz kahve bir fincan.
Öğle -
Bir kase tarhana çorbası bol su.
Akşam -
Bir porsiyon istavrit bol yeşillik salatası.
Gün içinde 2,5 litre su bi kaç bardak yeşilçay:)
Benin dünki menüm pek olmadı sabah bi tel aldık eltimin anneSi rahmetli olmuş köye gittik cenazeye .
Sabah
1,5 dl ekmek
Mantarlı Omlet
Domates
Peynir
Ara
Öğlen
1 lokum
Yr. Kıymalı pide
Ara:
1-2 yudum şu asitli şeylerden.( eşim kendine alıken banada almış kapagıda yoktu,eşim kırılmasın diye içtim o yudumlarıda.
Akşam
1 kase yeşil mercimek
Spor yok
Bu hafta sabit kalıcam sanırım menülerim tam olmadı . Regl şişliğide var bakalım ...
Harikaveeeeeee diyetisyenden geldim hanımlarçok sevinçliyim kilo almadığım gibi bir kilo vermişim ve hepsi yağdan gitmiş bu demek oluyorki benim tartım bozulmuş dietisyenime dedim dört kilo fazla gösteriyor diye hemen at onu dedi veeeeeee doğum gününe kadar 68-69 olursun inşallah dedi ben bu hafta kilo almadım ya dahada almam dedim gülüştük yaniiiiii şimdi ben 80 kiloyum oleeeeeeeeeeeeeeeey bu iki günde azmi dikkat gösterecem cumaya kadar 79 u ucundan görürmüyüm bilmiyorum ama bu bile çok güzel yaaaaaa bu demektirki takımda benim yüzümden zor durumda kalmayacak buna ayrıca seviniyorum bugünden itibaren spora başlıyorum eminim daha fazla gidecek kilolar
Tebrikler canımveeeeeee diyetisyenden geldim hanımlarçok sevinçliyim kilo almadığım gibi bir kilo vermişim ve hepsi yağdan gitmiş bu demek oluyorki benim tartım bozulmuş dietisyenime dedim dört kilo fazla gösteriyor diye hemen at onu dedi veeeeeee doğum gününe kadar 68-69 olursun inşallah dedi ben bu hafta kilo almadım ya dahada almam dedim gülüştük yaniiiiii şimdi ben 80 kiloyum oleeeeeeeeeeeeeeeey bu iki günde azmi dikkat gösterecem cumaya kadar 79 u ucundan görürmüyüm bilmiyorum ama bu bile çok güzel yaaaaaa bu demektirki takımda benim yüzümden zor durumda kalmayacak buna ayrıca seviniyorum bugünden itibaren spora başlıyorum eminim daha fazla gidecek kilolar
Şu karışık bilmeceler gibi olmuş
Ama hemen farketmissin, ben anlamamıştım
Onun halası, benim babamın kaynanası
Çok güzel bir haberveeeeeee diyetisyenden geldim hanımlarçok sevinçliyim kilo almadığım gibi bir kilo vermişim ve hepsi yağdan gitmiş bu demek oluyorki benim tartım bozulmuş dietisyenime dedim dört kilo fazla gösteriyor diye hemen at onu dedi veeeeeee doğum gününe kadar 68-69 olursun inşallah dedi ben bu hafta kilo almadım ya dahada almam dedim gülüştük yaniiiiii şimdi ben 80 kiloyum oleeeeeeeeeeeeeeeey bu iki günde azmi dikkat gösterecem cumaya kadar 79 u ucundan görürmüyüm bilmiyorum ama bu bile çok güzel yaaaaaa bu demektirki takımda benim yüzümden zor durumda kalmayacak buna ayrıca seviniyorum bugünden itibaren spora başlıyorum eminim daha fazla gidecek kilolar
Harika
Çok sevindim
Tebrikler canımboşuna stres yapmışsın bak. Bende bu hafta takımın ortalamasını yükseltmek istiyorum yaa birkaç haftadır hiç veremiyorum kilo üstüne bi de yarım kilo almışım
Çok güzel bir haber
Tartı tavsiyesi istersen Eki Görüntüle 2214662
Tefalin bu tartısında ben çok memnüm
Tatlim cok az geldi bana menun .. aniden kiko verip sonra jojo efektiyle kilo alirsin daha cok...Günaydın canlarım dün akşam menümü paylaşmadan uyumuşum kusuruma bakmayın enerjim ne kadar tükendiyse artık oğlum sağolsun :). Hemen paylaşıyorum:). Kahvaltı. 1 dilim ekmek - bir kk peynir - beş zeytin - şekersiz kahve bir fincan. Öğle - Bir kase tarhana çorbası bol su. Akşam - Bir porsiyon istavrit bol yeşillik salatası. Gün içinde 2,5 litre su bi kaç bardak yeşilçay:)
Coook sevindim guzelimm , harikasin devam boyleveeeeeee diyetisyenden geldim hanımlarçok sevinçliyim kilo almadığım gibi bir kilo vermişim ve hepsi yağdan gitmiş bu demek oluyorki benim tartım bozulmuş dietisyenime dedim dört kilo fazla gösteriyor diye hemen at onu dedi veeeeeee doğum gününe kadar 68-69 olursun inşallah dedi ben bu hafta kilo almadım ya dahada almam dedim gülüştük yaniiiiii şimdi ben 80 kiloyum oleeeeeeeeeeeeeeeey bu iki günde azmi dikkat gösterecem cumaya kadar 79 u ucundan görürmüyüm bilmiyorum ama bu bile çok güzel yaaaaaa bu demektirki takımda benim yüzümden zor durumda kalmayacak buna ayrıca seviniyorum bugünden itibaren spora başlıyorum eminim daha fazla gidecek kilolar
Basiniz sagolsun , Mekani cennet olsun insallah canimBenin dünki menüm pek olmadı sabah bi tel aldık eltimin anneSi rahmetli olmuş köye gittik cenazeye .
Sabah
1,5 dl ekmek
Mantarlı Omlet
Domates
Peynir
Ara
Öğlen
1 lokum
Yr. Kıymalı pide
Ara:
Akşam
1 kase yeşil mercimek
Spor yok
Coook sevindim guzelimm , harikasin devam boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?