- 4 Aralık 2018
- 895
- 842
- 103
- 31
Aslında gayet güzel yiyorsun.
Öyleyse 1 hafta kadar yeme şeklini değiştir, sabah 1 yumurta, domates, salatalık, yeşillik, peynir, zeytin, 1 dilim siyah ekmek ye.
Öğlen çorbanı yine iç, yanına keten tohumu eklenmiş yoğurt ye.
Ara öğünde kuruyemiş deyil 1 porsiyon meyva ye.
Akşam detay vermemişsin
1 porsiyon et ve türevleri, bol limonlu salata ve yine yoğurt ye.
Bakalım nasıl olacak
HosbuldumÖğle ve akşamına bi süre proteinler kat ve yogurt ekle . Kilo verimin devam edecektir
Hoşgeldin bu arada
Içinde limon yoksa banada uyar guzelmis aslindaHosbuldumsabahlari ac karnina soda yogurt limon ve pul biber karisimi iciyorum
1 dilim börek canım çekti yedimakşam dengelemem lazım
veeeeeee diyetisyenden geldim hanımlarçok sevinçliyim kilo almadığım gibi bir kilo vermişim ve hepsi yağdan gitmiş bu demek oluyorki benim tartım bozulmuş dietisyenime dedim dört kilo fazla gösteriyor diye hemen at onu dedi veeeeeee doğum gününe kadar 68-69 olursun inşallah dedi ben bu hafta kilo almadım ya dahada almam dedim gülüştük yaniiiiii şimdi ben 80 kiloyum oleeeeeeeeeeeeeeeey bu iki günde azmi dikkat gösterecem cumaya kadar 79 u ucundan görürmüyüm bilmiyorum ama bu bile çok güzel yaaaaaa bu demektirki takımda benim yüzümden zor durumda kalmayacak buna ayrıca seviniyorum bugünden itibaren spora başlıyorum eminim daha fazla gidecek kilolar
Ayy canım harikasın kutlarım cooooook sevindim
Hosgeldin aramizaHosbuldumsabahlari ac karnina soda yogurt limon ve pul biber karisimi iciyorum
Ahhhh sahte sahte profil girmiz aramizaReklam İçerikli Mesaj
Senin menuye bakinca ben abartmisim yemekte bugun sanki canimKahvaltı
1 bardak çay
1 dilim ekmek
1 parça peynir
Azıcık yumurta
Öğlen
Yoğurtlu brokoli
Akşam 16.00
1 patlıcan
2 lahana
1 biber (küçük) dolma
1 kase yoğurt
Spor
2 km yürüyüş
20 dk eliptik bisiklet
Bacak hareketleri
Sen emziren annesin cnm çok yememissin gayet iyi.Bideee firinda un kurabiyesi yaptim sicacik ama daha yemedim
Belki bir iki tanecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?