Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Mimar kuzum dönmüşsün aramıza menülerde sağlıklı olmus masallah

canım bişey rica edebilirmiyim senden senin için zor olmayacaksa menünü alt alta yazsan okumasıda anlamasıda daha kolay olur o zaman

bu arada afiyet olsun menün güzel
Canım galiba siz bilgisayardan giriş yapıyorsunuz ben telefon kullandığım için de sizin ekranlarda yan yana çıkıyor bilgisayarım arızalı şu an tamir olunca istediğiniz gibi görebilirsiniz yakın zamanda

İyi akşamlar can hatunlar :) bu günkü menümü paylaşayım sizlerle Kahvaltı. 2 dilim peynir. 5 zeytin. 3 çeri domates. Şekersiz sade nescafe. Öğlen. Bir kase mercimek çorbası. 1 dilim ekmek. Akşam. Bolca salata Gün boyu 2 litre su bol yeşilçay ve iki kupa büyük dukan birası :)

Amin bitanem sağol

Döndüm.Çok teşekkürler

Hoşgeldin canım

Yok tatlım bende telefondan yazıyorum ama olsun sana nasıl kolay geliyorsa öyle yap

Bende menümü yazayım

Sabah saat 10.00
Bir kase ezo gelin çorbası

Öğle saat 13.00
Bir tabak çoban kavurma

Ara saat 16.00

Bir tane kefirli yoğurt
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemiş

Akşam 19.00

Bir büyük tabak tavuk suyu çorbası
Salata
Şalgam suyu

Ara saat 22.00
Bir bardak zerdeçallı süt

Su 2 litre spor yok

aeben Antepia27 gezegenfeza yasom7272

Merhaba ben bugün yazamadım annemin misafiri vardı bugün orda yiyeceğimi bildiğim için kahvaltı yapmadan gittim annemde bir kase yalancı mantı(yufkalı tavuklu) ve bir dilim Kıbrıs tatlısı yedim maalesef akşama nohut yemeği ve pilav var pilavı yemeyeceğim nohut yoğurt olarak dengelemeyi düşünüyorum bugün fena iştahım açıktı yine tek tesellim yarın spora başlıyor olmam

Wallaa tadina baktim berbat yapmisim .
Beceremiyorum ben bu isi yencek gibi degiller zaten
Vay beceriksiz vayyy kuzum bu tür şeyleri aksama bırakmadan ölçüyle yerseniz hiçbişey olmaz ama akşam yemeyin . Eminim çok guzel olmuştur bende tarçınlı pek severim küçük küçük yyapardim birzamanlar.

Saracim afiyet olsun ama bu şalgam suyu nerden çıktı kuzum içme bak odem yapıyor onlar sporuda yapma dinlen güzelce güzel bir ihlamur elma karanfil zencefil kaynat iç limonlu.gecmis olsun tekrardan.

Afiyet olsun kahvaltı yapmayarak günü kurtardım diye düşünmüşsün cnm ama hata etmişsin kahvaltı günün en önemli öğünü kahvaltı yapsaydın öğlen belki sadece mantı yerdin tatlıya gerek kalmazdı .
Ayrıca nohut basit karbonhidrattır yani 5 6 kaşığı 2 dilim ekmek demektir yoğurt değilde salatayla nohut ye bari.

Esmahancim menün zayıf az yiyerek kilo verirsin ama geri çok kolay alırsın o yüzden menüyü zenginlestir.
Mesela sabah yumurta ye o yediklerinin yaninda öğlen corba yanina sebze yemegi ekle yoğurtla aksam protein li bişey salatayla ayrıca öğlen 3 dilim ekmek yemissin farkındasın demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…