Mimar kuzum dönmüşsün aramıza menülerde sağlıklı olmus masallahKahvaltı
1 bardak çay
1 dilim ekmek
1 parça peynir
Azıcık yumurta
Öğlen
Yoğurtlu brokoli
Akşam 16.00
1 patlıcan
2 lahana
1 biber (küçük) dolma
1 kase yoğurt
Spor
2 km yürüyüş
20 dk eliptik bisiklet
Bacak hareketleri
Döndüm.Çok teşekkürlerMimar kuzum dönmüşsün aramıza menülerde sağlıklı olmus masallah
Hgdin cnm aramıza uyarı yapayim böyle yoğurt limon sabah aç karnına yapmayın midenizi mahvedersiniz.aksam tamam yapinHosbuldumsabahlari ac karnina soda yogurt limon ve pul biber karisimi iciyorum
Kurabiye yemezseniz aradaki farkı kapatırız benceSenin menuye bakinca ben abartmisim yemekte bugun sanki canim
Tesekkur ederim ablacimSen emziren annesin cnm çok yememissin gayet iyi.
Wallaa tadina baktim berbat yapmisim .Kurabiye yemezseniz aradaki farkı kapatırız bence
Ama ben daha çok zengin tutamıyorum menüyü normalim bu :)Tatlim cok az geldi bana menun .. aniden kiko verip sonra jojo efektiyle kilo alirsin daha cok...
Sabah kahvaltini zengin yapabilirdjn ve aralara sebze ceviz gibi atistirmaliklar dagitsaydin cok guzel olurdu
Canım galiba siz bilgisayardan giriş yapıyorsunuz ben telefon kullandığım için de sizin ekranlarda yan yana çıkıyorcanım bişey rica edebilirmiyim senden senin için zor olmayacaksa menünü alt alta yazsan okumasıda anlamasıda daha kolay olur o zaman
bu arada afiyet olsun menün güzel
Döndüm.Çok teşekkürler
Canım galiba siz bilgisayardan giriş yapıyorsunuz ben telefon kullandığım için de sizin ekranlarda yan yana çıkıyorbilgisayarım arızalı şu an tamir olunca istediğiniz gibi görebilirsiniz yakın zamanda
Afiyet olsun cnm :)Ama ben daha çok zengin tutamıyorum menüyü normalim bu :)
Vay beceriksiz vayyyWallaa tadina baktim berbat yapmisim .
Beceremiyorum ben bu isi yencek gibi degiller zaten
Saracim afiyet olsun ama bu şalgam suyu nerden çıktı kuzum içme bak odem yapıyor onlar sporuda yapma dinlen güzelce güzel bir ihlamur elma karanfil zencefil kaynat iç limonlu.gecmis olsun tekrardan.Bende menümü yazayım
Sabah saat 10.00
Bir kase ezo gelin çorbası
Öğle saat 13.00
Bir tabak çoban kavurma
Ara saat 16.00
Bir tane kefirli yoğurt
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemiş
Akşam 19.00
Bir büyük tabak tavuk suyu çorbası
Salata
Şalgam suyu
Ara saat 22.00
Bir bardak zerdeçallı süt
Su 2 litre spor yok
aeben Antepia27 gezegenfeza yasom7272
Afiyet olsun kahvaltı yapmayarak günü kurtardım diye düşünmüşsün cnm ama hata etmişsin kahvaltı günün en önemli öğünü kahvaltı yapsaydın öğlen belki sadece mantı yerdin tatlıya gerek kalmazdı .Merhaba ben bugün yazamadım annemin misafiri vardı bugün orda yiyeceğimi bildiğim için kahvaltı yapmadan gittim annemde bir kase yalancı mantı(yufkalı tavuklu) ve bir dilim Kıbrıs tatlısı yedim maalesefakşama nohut yemeği ve pilav var pilavı yemeyeceğim nohut yoğurt olarak dengelemeyi düşünüyorum bugün fena iştahım açıktı yine tek tesellim yarın spora başlıyor olmam
Gercekten olmamis cok sertti bolemedim bileVay beceriksiz vayyykuzum bu tür şeyleri aksama bırakmadan ölçüyle yerseniz hiçbişey olmaz ama akşam yemeyin . Eminim çok guzel olmuştur bende tarçınlı pek severim küçük küçük yyapardim birzamanlar.
Esmahancim menün zayıf az yiyerek kilo verirsin ama geri çok kolay alırsın o yüzden menüyü zenginlestir.İyi akşamlar can hatunlar :) bu günkü menümü paylaşayım sizlerle Kahvaltı. 2 dilim peynir. 5 zeytin. 3 çeri domates. Şekersiz sade nescafe. Öğlen. Bir kase mercimek çorbası. 1 dilim ekmek. Akşam. Bolca salata Gün boyu 2 litre su bol yeşilçay ve iki kupa büyük dukan birası :)
Saracim gecmis olsun canimBugün spora başlayacaktım ama gribim çok ilerledi sinüzitimde çok fena çok halsizim işten eve geldim anca çorba Salata yapabildim koltuğa yığıldım oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?