Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm

Sabah
1 dilim peynir
1 bardak nar çayı
1 haşlanmış yumurta
Yarım dilim tam buğday ekmeği

Öğle
Limonlu salata
Tavuk kızartması (Tavada kendi yağında kızardı harici yağ koymadım)

Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 kase naneli ve sarımsaklı cacık
Yarım dilim tam buğday ekmeği

Ara
Yarım elma
1 haşlanmış yumurta

3 litre su içildi

Sporlar
47 dk kardiyo
10 dk kickbox
Bugün hiç yürümemişim resmen 5000 adım

Saracim afiyet olsun ama bu şalgam suyu nerden çıktı kuzum içme bak odem yapıyor onlar sporuda yapma dinlen güzelce güzel bir ihlamur elma karanfil zencefil kaynat iç limonlu.gecmis olsun tekrardan.

Ay ne bileyim yasocum canım çekti şalgam suyunu grip olduğumdan heralde ekşi şeyler istiyor canım

ballı portakalı ıhlamur çayı yaptım kendime onu içecem birazdan

Evett gelelim Antepia27 fatmacim sana .... ben senin durumunu en eski bilenlerdenim sende bende birbirimizi çoğu insandan daha iyi taniyoruz fatmacim çok uzun zamandır diyet yapiyorsun biliyorum ve bu seni ciddi anlamda strese sokuyor artık ve umutsuzluğa düşüp tekrar kalkmaya çalıştıkça daha çok batıyorsun şimdi senden bir ricam var yılbaşına kadar listeden cik yılbaşına kadar kendini bir dinlendir spora devam tabii bu sürede kendini yormadan şok diyetler yapmadan uzun soluklu ama bedenini yormadan sağlıklı beslenmeyi kafana yerleştir lütfenn. Sana garanti veriyorum 6 ay sonra 70 olacan ama kendini hiçç saçma şeylere yoneltmeyecenn. Sana nacizane onerim buu

Takimdaki yeni arkadaslar kendimi tanitayim nerden cikti bu kadin gelmis menu yorumluyor demesin.
46 yaşında evli 1 çocuk devlet memuruyum .
Takımda yeni mezun oldum ama verecek 4 5 kilom daha var yani 60 kilo olabilirsem mutlu olacam.
Tekrardan aramıza hgdiniz umarım uzun soluklu bikmadan kilolarinizi verip mutlu olursunuz.

İyi akşamlar hanımlar.

Sabah; sahanda 2 yumurta, bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 5 adet zeytin, 3 cherry domates ve yarım çarleston biber.

Sabah bu kadar yiyince öğlen acıkmadım zaten kahvaltıyı da 11’ e doğru yapmıştım. Dolayısıyla öğle menüsü yok.

Akşam; 1 kase bal kabaklı, kerevizli çorba, 3 kaşık tavuk sote, ve 4-5 kaşık kadar köpoğlu.

Suyu 2 lt kadar içtim ama 3ü bulur yatana kadar.

Kahveyi çok fazla içtim bugün sayamadım bile. Spor yok ama en az 10 kat merdiven inip çıktım bi de çarşıya bisikletle gittim. Gerçi ben işe, misafirliğe falan da bisikletle gidiyorum hep. Birazdan yine bi ablama gidicem tabii ki bisikletle Spor yerine geçer bence, geçmeli, geçsin lütfen

Bugün spora başlayacaktım ama gribim çok ilerledi sinüzitimde çok fena çok halsizim işten eve geldim anca çorba Salata yapabildim koltuğa yığıldım oturuyorum
gecmiş olsun.tartı için de ayrıyeten sevindim

yasocan

Bugün hiç uğrayamadım kızlar sorry

Bugünkü menüm biraz karışık
Sabah 08.30
Bir parça peynir, yarım dilim ekmek, bir hurma

Saat 11.00
Üç biber ķızartmasi, bir yumurta, peynir, üç çatal patates salatası, zeytin, domates, bir dilim ekmek

Ara: türk kahvesi, bir muz

Akşam: kapuska, yoğurt, bir dilim ekmek

Su: 2 litre
Spor: 7000 adım+3 mil leslie+60 mekik

Bugünkü menüm
Kahvaltım
2 dilim köy ekmeği arasına 1 k.k köy peyniri lise tost
1 haşlanmış yumurta

Ara 1 mandalina

Öğlen
3 ızgara et köftesi
1 parça ızgara tavuk
1 kase yoğurt,salata
1 dilim köy ekmeği
1 dilim börek

Ara kahve,

Akşam
1 tabak zeytinyağlı bamya

Ara 1 elma, beyazçay 1 dilim zencefil.

Tereyaglami margarinlemi yaptin neden sert oldu ? Kuzum kolay bişey aslında denemekten vazgeçme 1 2 kötü olur 3 cusu güzel olur devam.yada tarifin iyi degil
Aslinda tarifsiz yaptim kafama gore
Tereyagi ve biraz sivi yag 1 kabartma tozu pudra sekeri ve alabildigi kadar un.
Cok sertti .. Bi dahaki sefere tekrar denerim

Afiyet olsun canım güzel bir gün gecirmissin

Galiba haklısın canım Mayıs tan beri diyette yım çok şükür 15 kilo verdim
Gerçekten bazen strese giriyorum
Listeden çıkınca bırakıp daha fazla alnaktanda korkuyorum
Bakalım kaptanim ne diyecek
moni

Sen listeden çıkmakmı istiyorsun ama o zaman hiç dikkat etmezsin fatmam bunu sende biliyorsun

Hani menü yazacaktın niye böyle yapıyorsun bazen yazmak herşeyi daha iyi anlamak için iyi bir yoldur sende hatalarını görürsün ve kendini toparlarsın olmazmı canım ben senin kilo vermeni çok istiyorum sende iste nolur

yasom7272 Bacımmm bence fatmayı şu an listeden çıkarın 1-2 ay sonra 10 kilo artıyla gelir . Buna eminim malesef . Fatmayı tanıyalı 5-6 yıl belki daha fazla oldu malesef gidiş gelişlerini iyi bilirim
moni Bence çıkarmayın.

Fatma burda karar senin ama benim tavsiyem. Ekmekli ! Diyetisyen menüsü senin çaren . Senin aska az yemeli diyet yapmaman lazım çünki gece direk mutfaga gidiyorsun .

Sana liste yapabilirim uyarım dersen?

Fatmayı sizin kadar iyi tanımıyorum ama aynı fikirdeyim lisedeyken bile bu durumdayken liste dışı hiç dikkat etmeyecektir bencede listede kalmalı

Fatmayı sizin kadar iyi tanımıyorum ama aynı fikirdeyim lisedeyken bile bu durumdayken liste dışı hiç dikkat etmeyecektir bencede listede kalmalı
Kızlar ben fatmanın biraz dinlenmesi için dedin zaten uzun bir süreden bahsetmiyom 2 hafta tabiki siz haklı olabilirsiniz sadece strese girip saçma diyetler yapmasını engellemek için nacizane fikrimdi .

Sarammmm ay nasıl mutlu oldum artıların yalancıymış
Ay inşallah fatmanınkilerde foss diye iner..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…