Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar ben fatmanın biraz dinlenmesi için dedin zaten uzun bir süreden bahsetmiyom 2 hafta tabiki siz haklı olabilirsiniz sadece strese girip saçma diyetler yapmasını engellemek için nacizane fikrimdi .
Yaseminim o iki hafta fatmanın en az 3-4 ayına malolur çok iyi biliyorum malesef .
Yinede kendi kararı ...

Sabah çorba seviyorsun ona bişi demiyorum , öğlen niye sadece kavurma yedin salata yokmuydu ? Sebze etin hazmını kolaylaştırır
Akşamda şalgam içmişsin ben onu ağzıma aldım ı tuzlu su içiyormuş gibi oluyorum . Bu ödemli durumunlarda içme bence .

Afiyet şifa olsun diyelim

Sağol bitanem çok haklısın bugün saçma bir gün oldu öğlende salata yapamadım canım akşama yaptım şalgam suyunu bir daha içmeyecem haklısın ödemlerle uğraşırken kendi işimi zorlaştırıyorum

Arada aklima geliyor takıma karsi sorumluluklarimi getiremedim
Ama bir yandanda çok korkuyorum hiçbir izin bana yaramadı az uz kilo almadan donmuyorum 10-15 kilo aldım 98 gittim 115 geldim
Bakalım son söz kaptanimin

Canım sende bacını çok iyi tanıyorsun ve haklısın aslında şu günlerde çok müsait in ogluslarim Ocak sonu Şubat başı gelucek onlar gelince özel yemekler davetler hiç müsait olmam
Kaptanim onay verirse Ocak sonuna kadar kalıp spora devam Edip sağlıklı beslenme ile devam etmek istiyorum
Bir yandanda ya listeyi zor durumda koyarsam diye düşünüyorum
Bilmiyorum canım bakalım cuma günü kaptanim a birakacagom karari

[gelucek ="yasom7272, post: 58200767, member: 668569"]Kızlar ben fatmanın biraz dinlenmesi için dedin zaten uzun bir süreden bahsetmiyom 2 hafta tabiki siz haklı olabilirsiniz sadece strese girip saçma diyetler yapmasını engellemek için nacizane fikrimdi .[/QUOTE]

Canım inan cço haklısın 2 hafta değil 2 ay gidersem bilmiyorum

Sarammmm ay nasıl mutlu oldum artıların yalancıymış
Ay inşallah fatmanınkilerde foss diye iner..

Ayy inşallah canım dikkat ediyorum bakalım cumaya ne gelicem

Yaseminim o iki hafta fatmanın en az 3-4 ayına malolur çok iyi biliyorum malesef .
Yinede kendi kararı ...

Ama 99 bir adım kala gidersem birdaha nezaman bu kadar yaklaştırın 20 yıldır 2. Kez bu kadar yaklaştım

Rabbim güç kuvvet irade sabır azim versin hepimize
Çok teşekkürler canım

Fatma 3+3 bir diyet bul kendine her öğün 2 dl ekmekli olan . Ve sebze salatalarınıda bol bol yap ye .
Listen vardır elbet

Var canım hayatımız diyet olunca bir sürü liste var
Yasomun dediği gibi sabırlı sakin dediğin gibi sağlıklı ve yiyerek gitmeliyim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…