Yaseminim o iki hafta fatmanın en az 3-4 ayına malolur çok iyi biliyorum malesefKızlar ben fatmanın biraz dinlenmesi için dedin zaten uzun bir süreden bahsetmiyom 2 hafta tabiki siz haklı olabilirsiniz sadece strese girip saçma diyetler yapmasını engellemek için nacizane fikrimdi .
Valla enişten pek hoş bakıyo ama bakim dur
Sabah çorba seviyorsun ona bişi demiyorum , öğlen niye sadece kavurma yedin salata yokmuydu ? Sebze etin hazmını kolaylaştırırBende menümü yazayım
Sabah saat 10.00
Bir kase ezo gelin çorbası
Öğle saat 13.00
Bir tabak çoban kavurma
Ara saat 16.00
Bir tane kefirli yoğurt
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemiş
Akşam 19.00
Bir büyük tabak tavuk suyu çorbası
Salata
Şalgam suyu
Ara saat 22.00
Bir bardak zerdeçallı süt
Su 2 litre spor yok
aeben Antepia27 gezegenfeza yasom7272
Menünnn ???iyi akşamlar kızlar
gezegenfeza divinity 50 dk tempolu yürüyüş
Tamam cnm haklisiniz ben yanlış düşünmüş olabilirim .Yaseminim o iki hafta fatmanın en az 3-4 ayına malolur çok iyi biliyorum malesef.
Yinede kendi kararı ...
Sabah çorba seviyorsun ona bişi demiyorum , öğlen niye sadece kavurma yedin salata yokmuydu ? Sebze etin hazmını kolaylaştırır
Akşamda şalgam içmişsin ben onu ağzıma aldım ı tuzlu su içiyormuş gibi oluyorum . Bu ödemli durumunlarda içme bence.
Afiyet şifa olsun diyelim
Sarammmm ay nasıl mutlu oldum artıların yalancıymış
Ay inşallah fatmanınkilerde foss diye iner..
Geçmiş olsunBugün spora başlayacaktım ama gribim çok ilerledi sinüzitimde çok fena çok halsizim işten eve geldim anca çorba Salata yapabildim koltuğa yığıldım oturuyorum
Allah iyiliğini versin düşündüğün manada değil tam tersi ne çok tele bakıyorsun diye ters ters bakıyor
Sen listeden çıkmakmı istiyorsunama o zaman hiç dikkat etmezsin fatmam bunu sende biliyorsun
Hani menü yazacaktın niye böyle yapıyorsun bazen yazmak herşeyi daha iyi anlamak için iyi bir yoldur sende hatalarını görürsün ve kendini toparlarsın olmazmı canım ben senin kilo vermeni çok istiyorum sende iste nolur
yasom7272 Bacımmm bence fatmayı şu an listeden çıkarın 1-2 ay sonra 10 kilo artıyla gelir . Buna eminim malesef . Fatmayı tanıyalı 5-6 yıl belki daha fazla oldu malesef gidiş gelişlerini iyi bilirim
moni Bence çıkarmayın.
Fatma burda karar senin ama benim tavsiyem. Ekmekli ! Diyetisyen menüsü senin çaren . Senin aska az yemeli diyet yapmaman lazım çünki gece direk mutfaga gidiyorsun.
Sana liste yapabilirim uyarım dersen?
Sarammmm ay nasıl mutlu oldum artıların yalancıymış
Ay inşallah fatmanınkilerde foss diye iner..
Yaseminim o iki hafta fatmanın en az 3-4 ayına malolur çok iyi biliyorum malesef.
Yinede kendi kararı ...
Fatmanurrr bacım seni o kadar iyi tanıyorumki beğenilerinden bile anladımki yorulmuş ara vermek istiyorsun, karar senin canım diyet yap diye silah dayıyacak değilim LAKİN 99 BU KADAR YAKLAŞMIŞKEN TEKRAR 110 olmandan yana değilim !
Allah iyiliğini versin düşündüğün manada değil tam tersi ne çok tele bakıyorsun diye ters ters bakıyor
Fatma 3+3 bir diyet bul kendine her öğün 2 dl ekmekli olan . Ve sebze salatalarınıda bol bol yap ye .
Listen vardır elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?