Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya bu çörekleri yağının faydası var mı? Tadı berbat bişey nasıl tüketiyorsun canım? Bende var içeyim dedim ilk denemeden sonra dolap bekliyor
insülin direnci için bir arkadşa dr önermişti polikistik overe de iyi diye biliyorum. 82 kiloyu da gördüm ve sanırım bu çörek otu yağı ve yrüyüşlerim sayesinde insülin seviyem hep en makul seviyedeydi. bence faydalı. sabah 1 tatlı kaşığı içiyorum. içemezsen kahvaltıda peynirin üzerine ekleyip tüketebilirsin

MENÜM

Çörek otu yağı+alıç sirkesi

SABAH
2 yumurta+10 dilim patates kızartması+roka+ıspanak+limon ile salata+1 dilim ekmek+3 kaymaklı kayısı+3 zeytin

ÖĞLEN
brokoli çorba+salata+1 dilim tulum peyniri+1 muz

İKİNDİ
1 cennet hurması+6 zeytin+1 bardak süt ile kahve+2 kaymaklı kayısı

AKŞAM
çay tabağı büyüklüğünde mayalı hamurdan yapılmış 3 adet kıymalı hamur kızartması+1 bardak ayran

SPOR
60 dk yürüyüş+25 dk jillian

GÜN BOYU
2 maden suyu+1 yeşil çay+1 ıhlamur+1 türk kahvesi

@gezegenfeza @aeben divinity

Var canım hayatımız diyet olunca bir sürü liste var
Yasomun dediği gibi sabırlı sakin dediğin gibi sağlıklı ve yiyerek gitmeliyim inşallah
Fatmacim hepimiz senin kilo vermeni çok istiyoruz temennimiz bu yanlız çocuklar geldi davetler olacak dediğin an benim gene içim çiz etti izne o dönemde ayrılma esas ye yeme demiyoruz sadece kontrollü ye tabaklarını küçült 3 tabak degil 2 tabak ye ama şok diyet yapma.@aeben bacimin dediği gibi

Hedef super menü kilo almak için yapiyon demi bu listeyi kız bu nasıl birgün kizarmalar hamurişleri kaymaklu kaysilar

gittiğin ortamı düşünecek olursan gayet dikkat etmişsin.

tavsiyem yarın süt yoğurt ayran ağırlıklı beslenmen bugün baya kuru beslenmişsin. hem ödemin de gider

Hedef super menü kilo almak için yapiyon demi bu listeyi kız bu nasıl birgün kizarmalar hamurişleri kaymaklu kaysilar

ben de yavaş yavaş yoldan çıktığımın farkındayım
benim oğlanlar dün hamur kızartması istedi. sabah hamur kızartacaktım mayalı hamur yapmaya üşendim dedim patates kızrtayımhamuru da öğlen yoğurup akşama kızarttıkvalla sporu da canım pek istemedi ama 21:00 dan sonra bak jillian ımı yaptım bu hamurların yağ olarak değil kas olarak gelemsini cenabı Allahtan niyaz ediyorum

Ya bugün daha uyanırken böyle olacağını düşünerek başladım güne dışarda özellikle de annemin evinde irade konusunda büyük sıkıntı yaşıyorum mesela detoks yapacağım evde hiç zorlanmadan süper gidiyor ama dışarı çıktım veya misafir geldi diyelim tüm irade dağılıyor

Anladım deneyeceğim inşallah bi kez daha

bu çok güzel bir haber

Hep yorumla ablacim sen menuleri coknguzel seyler duyuyoruz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…