insülin direnci için bir arkadşa dr önermişti polikistik overe de iyi diye biliyorum. 82 kiloyu da gördüm ve sanırım bu çörek otu yağı ve yrüyüşlerim sayesinde insülin seviyem hep en makul seviyedeydi. bence faydalı. sabah 1 tatlı kaşığı içiyorum. içemezsen kahvaltıda peynirin üzerine ekleyip tüketebilirsinYa bu çörekleri yağının faydası var mı? Tadı berbat bişey nasıl tüketiyorsun canım? Bende var içeyim dedim ilk denemeden sonra dolap bekliyor
Fatmacim hepimiz senin kilo vermeni çok istiyoruz temennimiz bu yanlız çocuklar geldi davetler olacak dediğin an benim gene içim çiz etti izne o dönemde ayrılma esas ye yeme demiyoruz sadece kontrollü ye tabaklarını küçült 3 tabak degil 2 tabak ye ama şok diyet yapma.@aeben bacimin dediği gibiVar canım hayatımız diyet olunca bir sürü liste var
Yasomun dediği gibi sabırlı sakin dediğin gibi sağlıklı ve yiyerek gitmeliyim inşallah
Allah rahmet etsinAyyy kafaya bak düzelteyimannesi yahu kaynımın kv si
Hedef super menüMENÜM
Çörek otu yağı+alıç sirkesi
SABAH
2 yumurta+10 dilim patates kızartması+roka+ıspanak+limon ile salata+1 dilim ekmek+3 kaymaklı kayısı+3 zeytin
ÖĞLEN
brokoli çorba+salata+1 dilim tulum peyniri+1 muz
İKİNDİ
1 cennet hurması+6 zeytin+1 bardak süt ile kahve+2 kaymaklı kayısı
AKŞAM
çay tabağı büyüklüğünde mayalı hamurdan yapılmış 3 adet kıymalı hamur kızartması+1 bardak ayran
SPOR
60 dk yürüyüş+25 dk jillian
GÜN BOYU
2 maden suyu+1 yeşil çay+1 ıhlamur+1 türk kahvesi
@gezegenfeza @aebendivinity
gittiğin ortamı düşünecek olursan gayet dikkat etmişsin.Benin dünki menüm pek olmadı sabah bi tel aldık eltimin anneSi rahmetli olmuş köye gittik cenazeye .
Sabah
1,5 dl ekmek
Mantarlı Omlet
Domates
Peynir
Ara
1 avuç üzüm ,lenlebi, fındık karışımı
Öğlen
1 lokum
Yr. Kıymalı pide
Ara:
Yine kuruyemiş karışımindan
1-2 yudum şu asitli şeylerden.( eşim kendine alıken banada almış kapagıda yoktu,eşim kırılmasın diye içtim o yudumlarıda.
Akşam
1 kase yeşil mercimek
Avuç içi kadar sucuk ekmek.
Spor yok
Suda 1 lt kadar anca dılarda olunca wc sorun olsun istemiyorum ...
Bu hafta sabit kalıcam sanırım menülerim tam olmadı . Regl şişliğide var bakalım ...
Hedef super menükilo almak için yapiyon demi bu listeyi kız bu nasıl birgün kizarmalar hamurişleri kaymaklu kaysilar
Afiyet olsun kahvaltı yapmayarak günü kurtardım diye düşünmüşsün cnm ama hata etmişsin kahvaltı günün en önemli öğünü kahvaltı yapsaydın öğlen belki sadece mantı yerdin tatlıya gerek kalmazdı .
Ayrıca nohut basit karbonhidrattır yani 5 6 kaşığı 2 dilim ekmek demektir yoğurt değilde salatayla nohut ye bari.
Anladım deneyeceğim inşallah bi kez dahainsülin direnci için bir arkadşa dr önermişti polikistik overe de iyi diye biliyorum. 82 kiloyu da gördüm ve sanırım bu çörek otu yağı ve yrüyüşlerim sayesinde insülin seviyem hep en makul seviyedeydi. bence faydalı. sabah 1 tatlı kaşığı içiyorum. içemezsen kahvaltıda peynirin üzerine ekleyip tüketebilirsin
Başınız sağolsun canım.Günaydın bacılar karlı bir ankara sabahından . Rahmeti üzerimize olsun inşallah
bu çok güzel bir haberveeeeeee diyetisyenden geldim hanımlarçok sevinçliyim kilo almadığım gibi bir kilo vermişim ve hepsi yağdan gitmiş bu demek oluyorki benim tartım bozulmuş dietisyenime dedim dört kilo fazla gösteriyor diye hemen at onu dedi veeeeeee doğum gününe kadar 68-69 olursun inşallah dedi ben bu hafta kilo almadım ya dahada almam dedim gülüştük yaniiiiii şimdi ben 80 kiloyum oleeeeeeeeeeeeeeeey bu iki günde azmi dikkat gösterecem cumaya kadar 79 u ucundan görürmüyüm bilmiyorum ama bu bile çok güzel yaaaaaa bu demektirki takımda benim yüzümden zor durumda kalmayacak buna ayrıca seviniyorum bugünden itibaren spora başlıyorum eminim daha fazla gidecek kilolar
Hep yorumla ablacim sen menuleri coknguzel seyler duyuyoruz sendenTakimdaki yeni arkadaslar kendimi tanitayim nerden cikti bu kadin gelmis menu yorumluyor demesin.
46 yaşında evli 1 çocuk devlet memuruyum .
Takımda yeni mezun oldum ama verecek 4 5 kilom daha var yani 60 kilo olabilirsem mutlu olacam.
Tekrardan aramıza hgdiniz umarım uzun soluklu bikmadan kilolarinizi verip mutlu olursunuz.
Cok azimlisim canim super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?