- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
Gunaydin canimmHayırlı sabahlar olsun buz pisti olan ankaradan
Enişteye selamlar.
Beni örnek ver bak bırda 10 yıldır olan ablalar varmış de
Dünden beri düşünüyorum bizlerAntepia27 Fatmanın iyiliğini istediğimizden kilo vermesini istiyoruz ve bu konuda onu destekliyoruz desteklemeye çalışıyoruz ancak kilo vermek işi önce kişinin kafasında bitmeli kendisi bunu gerçekten istemeli ama gerçekten istemeli herkes kilo vermek güzel görünmek sağlıklı olmak ister ama bunu sadece istemek yetmez gerçekten istemeli ve buna karar vermeli kişi ki çıktığı yolda önüne çıkacak engellere daha rahat karşı koyabilsin yoksa önüne çıkacak ilk engelde ucundan alayım bir kereden birşey olmaz gibi akıl çeldirici şeylere bir kere kapılırsa çıktığı yoldan başlamadan döner kişi ama gerçekten bu sefer tamam der azimli kararlı disiplinli vede sabırlı olursa ne davetler partiler nede gelen misafirler çocuklar anneler babalar gidilen piknikler yemekler geziler diyetinizi bozmanıza engel olmaz hep söylüyorum gördüğünüz bütün o muhteşem yemeklerin tadını zaten biliyorsunuz bugüne kadar yediniz de ne oldu hiç bir şey kilo olmaktan başka bir işe yaramadı sizi bugüne hazırladı oysa şimdi yemezseniz DUR demesini bilirseniz en azından seneye bugün çok daha güzel çok daha zayıf çok çok daha sağlıklı olacaksınız ve aynadaki görüntünüzle gurur duyacaksanız ve şimdi size ye bir seferden birşey olmaz diyenler ağızları kulaklarında vaaaay beeeee nasıl yaptın ne yaptın da böyle güzel oldun diyecekler bunları duymaya değmez mi hepsini geçtim sağlığınızı geri kazanacaksınız buna değmez mi çünkü kiloluyum ama sağlıklıyım diyen en büyük yalanı söyler şöyle ki bugün hasta olmayabilirsiniz ama kilolu olduğumuz sürece hepimiz kanser şeker tansiyon kalp hastası adayıyız nolur bunları unutmayalım dün ne yediysek yedik dün dünde kaldı bugün yeni bir gün ve bugün sağlığımız için bir adım atalım ve sağlıklı beslenmeye başlayalım hadi kızlar biz kadınlar güçlüyüz istersek başarırız...............................
çok doğru canım, gönlüne sağlıkDünden beri düşünüyorum bizlerAntepia27 Fatmanın iyiliğini istediğimizden kilo vermesini istiyoruz ve bu konuda onu destekliyoruz desteklemeye çalışıyoruz ancak kilo vermek işi önce kişinin kafasında bitmeli kendisi bunu gerçekten istemeli ama gerçekten istemeli herkes kilo vermek güzel görünmek sağlıklı olmak ister ama bunu sadece istemek yetmez gerçekten istemeli ve buna karar vermeli kişi ki çıktığı yolda önüne çıkacak engellere daha rahat karşı koyabilsin yoksa önüne çıkacak ilk engelde ucundan alayım bir kereden birşey olmaz gibi akıl çeldirici şeylere bir kere kapılırsa çıktığı yoldan başlamadan döner kişi ama gerçekten bu sefer tamam der azimli kararlı disiplinli vede sabırlı olursa ne davetler partiler nede gelen misafirler çocuklar anneler babalar gidilen piknikler yemekler geziler diyetinizi bozmanıza engel olmaz hep söylüyorum gördüğünüz bütün o muhteşem yemeklerin tadını zaten biliyorsunuz bugüne kadar yediniz de ne oldu hiç bir şey kilo olmaktan başka bir işe yaramadı sizi bugüne hazırladı oysa şimdi yemezseniz DUR demesini bilirseniz en azından seneye bugün çok daha güzel çok daha zayıf çok çok daha sağlıklı olacaksınız ve aynadaki görüntünüzle gurur duyacaksanız ve şimdi size ye bir seferden birşey olmaz diyenler ağızları kulaklarında vaaaay beeeee nasıl yaptın ne yaptın da böyle güzel oldun diyecekler bunları duymaya değmez mi hepsini geçtim sağlığınızı geri kazanacaksınız buna değmez mi çünkü kiloluyum ama sağlıklıyım diyen en büyük yalanı söyler şöyle ki bugün hasta olmayabilirsiniz ama kilolu olduğumuz sürece hepimiz kanser şeker tansiyon kalp hastası adayıyız nolur bunları unutmayalım dün ne yediysek yedik dün dünde kaldı bugün yeni bir gün ve bugün sağlığımız için bir adım atalım ve sağlıklı beslenmeye başlayalım hadi kızlar biz kadınlar güçlüyüz istersek başarırız...............................
Aynı şeyleri onlar yapsa burunlarindan getirirdikBenimkide ayni sekildeTurkcesi olsa benimle okucak yani hatta suan bile tepemde bebege beni sikayet ediyor
Kimden yanasın gezegen bacımAynı şeyleri onlar yapsa burunlarindan getirirdik
Dünden beri düşünüyorum bizlerAntepia27 Fatmanın iyiliğini istediğimizden kilo vermesini istiyoruz ve bu konuda onu destekliyoruz desteklemeye çalışıyoruz ancak kilo vermek işi önce kişinin kafasında bitmeli kendisi bunu gerçekten istemeli ama gerçekten istemeli herkes kilo vermek güzel görünmek sağlıklı olmak ister ama bunu sadece istemek yetmez gerçekten istemeli ve buna karar vermeli kişi ki çıktığı yolda önüne çıkacak engellere daha rahat karşı koyabilsin yoksa önüne çıkacak ilk engelde ucundan alayım bir kereden birşey olmaz gibi akıl çeldirici şeylere bir kere kapılırsa çıktığı yoldan başlamadan döner kişi ama gerçekten bu sefer tamam der azimli kararlı disiplinli vede sabırlı olursa ne davetler partiler nede gelen misafirler çocuklar anneler babalar gidilen piknikler yemekler geziler diyetinizi bozmanıza engel olmaz hep söylüyorum gördüğünüz bütün o muhteşem yemeklerin tadını zaten biliyorsunuz bugüne kadar yediniz de ne oldu hiç bir şey kilo olmaktan başka bir işe yaramadı sizi bugüne hazırladı oysa şimdi yemezseniz DUR demesini bilirseniz en azından seneye bugün çok daha güzel çok daha zayıf çok çok daha sağlıklı olacaksınız ve aynadaki görüntünüzle gurur duyacaksanız ve şimdi size ye bir seferden birşey olmaz diyenler ağızları kulaklarında vaaaay beeeee nasıl yaptın ne yaptın da böyle güzel oldun diyecekler bunları duymaya değmez mi hepsini geçtim sağlığınızı geri kazanacaksınız buna değmez mi çünkü kiloluyum ama sağlıklıyım diyen en büyük yalanı söyler şöyle ki bugün hasta olmayabilirsiniz ama kilolu olduğumuz sürece hepimiz kanser şeker tansiyon kalp hastası adayıyız nolur bunları unutmayalım dün ne yediysek yedik dün dünde kaldı bugün yeni bir gün ve bugün sağlığımız için bir adım atalım ve sağlıklı beslenmeye başlayalım hadi kızlar biz kadınlar güçlüyüz istersek başarırız...............................
Yarın için herkese başarılar dilerim
Ayyy gönlü güzel kardeşim ne güzel yazmissin yüreğine sağlık
Çok haklısın canım
Mende iyiyim çok şükür strese girdiren ödemmis şimdi daha iyiyim çok şükür sporumuda yaptım enerji m yükseldi çok şükür
Bu kadar önemsediği n için cço teşekkür ler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?