Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynı şeyleri onlar yapsa burunlarindan getirirdik
Ayyy hemde nasilll yapmadigimi birakmazdim

sara_28 canim benim bizim soyliceklerimizi hepsini toplayip birden aoylemissin gonlune saglik ,

Antepia27 Fatmacim merhaba seni tanimiyorum fakat bende arkadaslarla ayni dusuncedeyim burda amacimiz aslinda yarismak degil birbirimize destek olup daha saglikli olabilmek adina zayifmak ..
Istersen basaricaginaa eminim hersey senin elinde x

günaha girip girmeme kararını sen vereceksin sadece şunu düşün yedikten sonra pişman olacak keşke yemeseydim diyeceksen yeme ama yok boş veeer bir kerden bişey olmaz diyenlerdensen ye ama tartıya çıktığında sonuçlarına katlanırsın listede olmadığın için takımı kötü etkilemezsin ama kendine çok büyük kötülük edersin karar senin

sabah yazdıklarım hepimiz için geçerli sadece Fatma için değil sağlığımız için istersek başarırız kilolu olmak kader değil istersek bundan sonraki yaşamımızı daha sağlıklı ve daha fit geçirebiliriz bu bizim elimizde

yarın umarım kimse artı gelmez kendimiz için takımı da düşünmek zorundayız hele listede olan hanımlar sorumluluğumuz çok büyük lütfen farkında olalım

Böyle durumlarda ben kendime 2 seçenek sunuyorum.
Ya yiyip karşı tarafı mutlu edeceğim, yada yemeyip kendim mutlu olacağım.
1 defa yersen ısrarlar diğer günlerde devam edecektir. Ama herdefasinda reddedersen bi süre sonra ısrar etmekten vazgeçecekler

Kizlar bugun ki tartima gore 300 gr vermisim emzirip oyke tartildim ozellikle buda benim taktigim
6 haftada dogumla beraber beri 15 kg gitti
Makesef bir cogu da odemdi

son 5 kg da versem tum digumda aldiklarim gidicek .
Sonra da bide dogum kontrol hapinin aldirdigi kilolar kaliyor . Insallah onkarda yavas yavas gider eski kiloma donerim hep beraber insallah ..

Son düzenleme:
Canim bir kez yedigin zaman geri hep gelir yarin tartiya ciktigin zaman sen uzulursun , istersen kendi ekmegini gotur yaninda , acik acik soyle onceden israr etmemesi gerektigini , kv de anlayisli olucaktir zaten

Canim bir kez yedigin zaman geri hep gelir yarin tartiya ciktigin zaman sen uzulursun , istersen kendi ekmegini gotur yaninda , acik acik soyle onceden israr etmemesi gerektigini , kv de anlayisli olucaktir zaten

Ben yedikten sonra pişman olurum, tartıya çıkınca mutsuz da olurum. O yüzden en güzeli yarın sabah klasik rutinim. Kahvaltıdan sonra pazara gidip balık alıp eve gelip temizleyip, pişirmeye hazırlarım

Gerçekten çok teşekkür ederim tam da istediğim cevaplar, tam da istediğim motivasyon

Teşekkürler canım
Tanitayim kendimi Antep te yasiyorum
46 yaşındayım 4 oğlum var
Gördüğüm en yüksek kilo 147
2015 te 137 kilo ile 7. Takıma geldim
Geçen ocakta 98 ile 7. Takımdan izne ayrıldım 49.5 kilo vermiştim çok şükür
İzinden sonra 118 kadar çıktım 112 kilo ile 10.takimda devam etmek istedim burda 2015 te yola beraber çıktığımız arkadaşlarla buluştuk sağolsun kaptanim bize takımın kapılarını açtı
Spor yapıp diyet yapıp kaytarmak gibi saçma bir düzensizlik içindeyim
İnşallah toparlanıp devam ediyor um canim

inankenschwester post: 58206904, member: 912779"]Canim sporun cok guzel

Kizlar ben bugun spor yapamicam biraz once yuruyusten geldim 40 dk kadar bebegimle yuruduk cok uykusuzum hic enerjim yok bugun spora [/QUOTE]

Kolay gelsin canım

Şu an o kiloda olmak için neler vermezdim

Cok memnun oldumm canimm

Şu an o kiloda olmak için neler vermezdim
Canim benimmm verirsin vericez insallah
.. 1 yil once ben 49-52 kg lar arasinda gidiyordum aniden dogum kontrol hapiyla ani kilolar aldim ...
6 hafta kullandim biraktim ustune hamile oldugumu ogrendim ,
Korunmama ragmen , hapta suc yok ben yedim aslinda istahliydim hic olmadigim kadar ... kiyafetler dolapta alisveris yapmiyorum zayifkicam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…