- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Ameliyat olup da tekrar eski kilosuna dönenlere çok üzülüyorum.Bahsettiğin kişiye de ayrıca üzüldüm.Rabbim şifa ve irade gücü versin.Bende 22 kilo aldım ve psikolojim bozulmuştu.Psikiyatra bile gittim tedavi aşamasında da buraya geldim.Geceleri 2-3 kere uyanıp abur cubur tıkabasa yiyip yatıyordum.Ama hepsi bitti çok şükür.Başkasının kendisine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz.Ben kendime yaptım ve uğraşarak bu günlere geldim.Herkesin önce kendi istemesi,çabalaması ve azmetmesi gerekiyor.Yasomumda dediği gibi biz ne dersek diyelim ne yazarsak yazalım hepsi boşa.İş kendinde bitiyorCanım sen azimli bir bayansın ve sağlığın için kilo veriyorsun ameliyat sebebin olmuş sadece bizim burda bir kişi var oda 180 kilo civarıydı ameliyat oldu ama ilk seferde 30 - 40 kilo verdi sonra eski yemesine geri döndü verdiği kiloyu da aldı geçenlerde felç geçirdi günlerce yoğun bakımda kaldı şimdi iyi ama hiç ameliyat olmuş gibi değil demem o ki ameliyat falan bahane kişi kendi isteyecek kilo vermeyi
Aynen bütün söylediklerine katıloyorum.Kısa ve öz anlatmışın eline sağlık cnmAylin42Konya canim benm daha öncede bu konuya değinmiştik ameliyat olmak çözüm değil tabiki morbit obez ve ciddi saglik sorunu varsa tm ama mide genişleyen bir organ ameliyat olsanda yiyorsan kilo alırsın insanlarda soyle bir kanı var ameliyat olunca yemek yiyemeyecem ve kilo verecem 6 ay yiyemezsin sonra gene aynı ameliyat oluncada diyet yapiyorsun spor yapiyorsun yoksa kimse ac kalarak zayıflamıyor. Emek olmadan basariyada ulaşamıyorsun kısaca insanların kafasındaki yanlış düşünceyi silmek lazim.
masallah subhanallahAblam Geçmişi okuyup çıkıyorum sizleri özlüyorumçok şükür RABBIM'IN izniyle güzel haberler aldım şimdi sıra ulturasona geldi onu bekliyorum heyecanla
hosgeldin canim kendini tanitirmisin.İyi akşamlarbende yeni katıldım aranıza
donem donem olabiliyor canimBu arada kızlar bende iki lokma yesem doyuyorum hiç acıkmıyorum arada acıksam bile bir lokmayla doyuyorum aslında yemek istiyorum ama midem kabul etmiyor hastamı oluyorum midemdemi sorun var bilmiyorum midem şiş gibi şimdi yeni uyandım sofradan yeni kalkmış gibiyim buda bana normal gelmiyor hayrolsun inşallah
donem donem olabiliyor canim
esin hakli canim.İnşallah geçicidir canım
Eşimde bu sabah ısrarla endoskopi yaptıralım diyor bebek tedavisi öncesi bu işleri halledelim diyor oda haklı bilmiyorum ya
Ben burda paylamıştım gördün mü bilmiyorum.O mu acaba saram?Kırmızı tsirtlü bayan.Linkini atsana sana zahmetDün leslinin yeni bir videosunu buldum 20 dakikalık koşmalı falan bayağı ter attırıyor bundan sonra sabah akşam onu yapacam sizede tavsiye ederim
Sen kimseyi incitmensinki abla üzerine alınan alınsın alinmisalar seni hiç tanimiyolar demektirSevgili kaptanım umarım yazdıklarıma kızmamışsındır takimin kaptanı benmiyim senmisin diyebilirsin eğer böyle bir düşünce olursa çok üzülürüm bazen tutamıyorum kendimi bir abla bir annebir arkadas edasıyla yazıyorum çünkü bu dertten muzdarip lik çekmiş biriyim ve herkesin sağlığına kavuşması cani gönülden istiyorum eğer bundan rahatsızlık duyarsanki öyle hisettim beni uyar lütfen.
Aminnn monim benim ALLAH c.c. razı olsunmasallah subhanallah
cok sevindim
rabbim tamamina erdirip saglicakla kucagina versin insallah.
| . | . | . | . | . | . | . |
Y Ya habibi | . | . | . | . | . | . | . |
K krankenschwester | . | . | . | . | . | . | . |
G gulsahhh01 | . | . | . | . | . | . | . |
O optumkibbye | . | . | . | . | . | . | . |
G guziss35 | . | . | . | . | . | . | . |
@Musabinannesi | . | . | . | . | . | . | . |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?