Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ameliyat olup da tekrar eski kilosuna dönenlere çok üzülüyorum.Bahsettiğin kişiye de ayrıca üzüldüm.Rabbim şifa ve irade gücü versin.Bende 22 kilo aldım ve psikolojim bozulmuştu.Psikiyatra bile gittim tedavi aşamasında da buraya geldim.Geceleri 2-3 kere uyanıp abur cubur tıkabasa yiyip yatıyordum.Ama hepsi bitti çok şükür.Başkasının kendisine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz.Ben kendime yaptım ve uğraşarak bu günlere geldim.Herkesin önce kendi istemesi,çabalaması ve azmetmesi gerekiyor.Yasomumda dediği gibi biz ne dersek diyelim ne yazarsak yazalım hepsi boşa.İş kendinde bitiyor

Aynen bütün söylediklerine katıloyorum.Kısa ve öz anlatmışın eline sağlık cnm
Ben 54.7 vki ile ameliyat olmuştum.Morbit obez yanında az kalır

donem donem olabiliyor canim

Sevgili kaptanım umarım yazdıklarıma kızmamışsındır takimin kaptanı benmiyim senmisin diyebilirsin eğer böyle bir düşünce olursa çok üzülürüm bazen tutamıyorum kendimi bir abla bir annebir arkadas edasıyla yazıyorum çünkü bu dertten muzdarip lik çekmiş biriyim ve herkesin sağlığına kavuşması cani gönülden istiyorum eğer bundan rahatsızlık duyarsanki öyle hisettim beni uyar lütfen.

Sen kimseyi incitmensinki abla üzerine alınan alınsın alinmisalar seni hiç tanimiyolar demektir

Sabah
Salatalık
Peynir
Zeytin
Çay
1 dilim bol tahilli ekmek

Ara
Şekersiz cay

Öyle
Tavuk çorbası
Küçük kase lahana turşusu
Yogurt

Ara
Bir avuç yarısı tuzlu fıstık
Çay

Akşam
Çorba
Salata.
Su 2litre

moni .......
Zre_ .......
sara_28 .......
Aylin42Konya .......
Antepia27 .......
Pamukprncess .......
ozlemkartal .......
obezzto .......
60kiloyum .......
Efser .......
phalanx .......
hedef56 .......
aeben .......
gezegenfeza .......
divinity .......
yasom7272 .......
vorones .......
gitsinkilolar01 .......
Y Ya habibi .......
K krankenschwester .......
G gulsahhh01 .......
O optumkibbye .......
Esmahan38 .......
Wydra .......
G guziss35 .......
@Musabinannesi .......
IKokunhuzur .......

[th]21-28 ARALIK MENÜ BİLDİRİMLERİ[/th]

[th]Cuma[/th]

[th]Cumartesi [/th]

[th]Pazar[/th]

[th]Pazartesi[/th]

[th]Salı[/th]

[th]Çarşamba [/th]

[th]Perşembe [/th]

[tr]

[/tr]
[tr][/tr]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…