Aminnn ablacımRabbim hayirlisiyla sonunu getirsin kuzum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısısara_28 ve isteyen herkese...
Aminnn ablammm inan ki RABBIM aklımdan hiç çikarmiyo ama inanıyorum ki en kısa zamanda sendende güzel haberler alıcaz INŞAALLAHAmin canım sağol artık hamilesin ve haöikekwtşn duası kabul olur o yüzden banada dua et olurmu zaten etmişsin de yinede arada da olsa unutma
Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve güle güle büyütmeyi nasip etsin canım
yaseminn doverim seniiiSevgili kaptanım umarım yazdıklarıma kızmamışsındır takimin kaptanı benmiyim senmisin diyebilirsin eğer böyle bir düşünce olursa çok üzülürüm bazen tutamıyorum kendimi bir abla bir annebir arkadas edasıyla yazıyorum çünkü bu dertten muzdarip lik çekmiş biriyim ve herkesin sağlığına kavuşması cani gönülden istiyorum eğer bundan rahatsızlık duyarsanki öyle hisettim beni uyar lütfen.
Cok zor bir surec rabbim yardımcınız olsun..Bende bekledim çok şimdi oturup telefonu alamıyorum bile bide ikisi pes peşe olduAminnn ablammm inan ki RABBIM aklımdan hiç çikarmiyo ama inanıyorum ki en kısa zamanda sendende güzel haberler alıcaz INŞAALLAH
Aminnn ablammm inan ki RABBIM aklımdan hiç çikarmiyo ama inanıyorum ki en kısa zamanda sendende güzel haberler alıcaz INŞAALLAH
Ben burda paylamıştım gördün mü bilmiyorum.O mu acaba saram?Kırmızı tsirtlü bayan.Linkini atsana sana zahmet
Arkadaşlar kusuruma bakmayin özellikle yeni gelen arkadaşlar kimsenin kalbini kırmadan üzmeden biseyler yazmak istiyorum kiloyu kendiniz için vereceksiniz ne benim için nede başkaları için bakıyorum menülere hiç kimse gerçekten kilo vermek için burda degil hergun bahaneleri var hergun bahane olmaz haftada bir ödül tamam ama hergun olmaz yok buraya gittim yemek zorundaydım buraya gittim almak zorundaydım ha yediniz bari dengelemeye çalışın hepimizin önüne neler geliyor yemiyoruz yada sadece tadına bakıp bırakıyoruz yapmayın böyle açıkçası bu durumdan hiçte hoşnut degilim burayı sanal olarak görebilirsiniz bir tuşla herşey biter kapatırsınız bidahada gelmezsiniz ama kilo sorununuzda sizle gelir kimse burda kimsenin kötü olmasını istemiyor kimsenin bir çıkarı yok para almiyoz sadece aynı dertten muzdaribiz ve bizi bizden başkası anlamiyor gerçekten kilo vermek istiyorsanız burda olun lütfenn sanal olarak düşünmeyin. Hakkınızı helal edin kirdiysamda ama içimdeki duygular bunlar.
boynum kıldan ince nusa
geçmiş olsun. bal, zencefil ve limon üçlüsünü dene. bol bol ıhlamur.Arkadaşlarım ben bu aralar bogazlarinda sıkıntım çok yutkunamiyorum agrim var doktora gidemiyorum esim işinden dolayı insanın ses telleri agrirmi sanki sesim ağrıyor.ama grip değilim
gecmis olsun canim. doktora mutlaka git ihmal etmeArkadaşlarım ben bu aralar bogazlarinda sıkıntım çok yutkunamiyorum agrim var doktora gidemiyorum esim işinden dolayı insanın ses telleri agrirmi sanki sesim ağrıyor.ama grip değilim
gecmis olsun canimmutlu pazarlar herkeseburada hava çok kasvetli. sabah baş ağrısıyla uyandım. regl gelecek bugün yarın hem de dün akşam çok hapşurdum. sanırım hasta olacağım. az önce ağrıkesici içtim.
| - | - | . | . | . | . | . |
| + | + | . | . | . | . | . |
| + | - | . | . | . | . | . |
| - | + | . | . | . | . | . |
| + | - | . | . | . | . | . |
Y Ya habibi | - | + | . | . | . | . | . |
K krankenschwester | + | + | . | . | . | . | . |
G gulsahhh01 | - | - | . | . | . | . | . |
O optumkibbye | + | - | . | . | . | . | . |
G guziss35 | - | - | . | . | . | . | . |
@Musabinannesi | - | - | . | . | . | . | . |
Ablam ben hamileyken tiroid prolemi çektim boğazından biyopsi yaptılar oyundur bogazimda ağrı var tahliler temiz çıktı ama nedendir bilmiyom bu aralar yine azdigecmis olsun canim. doktora mutlaka git ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?