saol monicim. umarım hasta olmam. zaten regl benim ağır geçiyor. ikisi bir çok ağır olurgecmis olsun canim
Goruldugu uzere menuler cogunlukla verilmemis.
moni - - . . . . . @Zhre_ - - . . . . . sara_28 # # . . . . . @Aylin42Konya - - . . . . . @Antepia27 - - . . . . . @Pamukprncess # - . . . . . @ozlemkartal - # . . . . . @obezzto # - . . . . . 60kiloyum - - . . . . . Efser - - . . . . . phalanx - # . . . . . @hedef56 # # . . . . . aeben - - . . . . . @gezegenfeza - - . . . . . divinity - - . . . . . yasom7272 - - . . . . . @vorones - - . . . . . @gitsinkilolar01 - - . . . . . Y Ya habibi - # . . . . . K krankenschwester # # . . . . . @gulsahhh01 - - . . . . . @optumkibbye # - . . . . . Esmahan38 - # . . . . . @Wydra # # . . . . . G guziss35 - - . . . . . @Musabinannesi - - . . . . . IKokunhuzur # # . . . . .
[th]21-28 ARALIK MENÜ BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
[tr]
[/tr]
mutlu pazarlar herkeseburada hava çok kasvetli. sabah baş ağrısıyla uyandım. regl gelecek bugün yarın hem de dün akşam çok hapşurdum. sanırım hasta olacağım. az önce ağrıkesici içtim.
Ablam ben hamileyken tiroid prolemi çektim boğazından biyopsi yaptılar oyundur bogazimda ağrı var tahliler temiz çıktı ama nedendir bilmiyom bu aralar yine azdi
Bugünkü menum
Yediklerim ı sayma dim
Sabah 7 de dayanamayıp bir minik kahvaltı yaptım zira saat 10da kahvaltıya devetliydim
9da tadımlık bişey
Saat 10da başlayan kahvaltı
Saat 1de kabak tatlısı ikramı
Saat 2de çocuklara yemek koyarken biraz biraz tavuk yedim
Saat 6da eşim balık getirdi biraz ondan yedim
Üstüne Ciss yedim
Doymadim 7.30 da zeytin ekmek yedim
Yani öğün bile yapmadan ne bulursam yemiş oluyorum.
Mecburi yürüyüş 1 saat oldu zira arabam çalışmadı
Jillian da yapmadım ona da geri baslicam inşallah
Yarın söz 3 ana öğün 1 ıkindi öğünü dışında ağzıma bisey atmicam
Hedefcim oncelikle artik listedesin hatirlatayim.MENU
Çörek otu yağı +Alıç sirkesi
SABAH
1 cennet hurması.1 bardak süt
ÖĞLE
3 köfte kadar tavuk
1 simit
1 d.tulum peyniri
8 zeytin
1 yk kaymak 1 yk bal
AKŞAM
2 kase şehriye çorba
Turşu
8-10 istavrit
1 halka tatli
SPOR
95 dk yürüyüş
GÜN BOYU
1 yeşil çay 1 beyaz çay 1 türk kahvesi
@gezegenfezaaeben
Zaten yemiyorum kuzum ilk 3 ay yasaklarimdan çoğu şey sıkıntılı diye tüketmiyorum yememe çok dikkat ediyorum ALLAH'IN izniyleHercai91 canm sakin benim gibi tursuyu fazla kaçırma çok zor oluyo valla
menünün hatalı olduğunu ve hataları her öğünde yaptığının farkındasın zaten fulyacım. lütfen daha dikkatli menülerle toparlan, su miktarını arttırmaya gayret etmelisin. güzel bir eksi bekliyorum .moni
cumartesi menüm
sabah
füme etli omlet
peynir
domates salatalık
1 çk erik reçeli
1 tk nutella
1,5 cevizli haşhaşlı çörek
öğlen
5 küçük köfte
2 dilim domates, 2 dilim kornişon
2 yk pilav
1 parça kuşbaşılı pide
1 bardak ayran
akşam
1 tabak karidesli makarna
avakadolu brokoli salatası
1 tk nutella
ara
8 küçük kestane
1 lt su (suyum çok çok az oldu farkındayım)
70 dk yürüyüş
menüm bol karbolu maalesef
Takımı ayakta tutuyorsun abla sen olmazsan olmazArkadaşlar kusuruma bakmayin özellikle yeni gelen arkadaşlar kimsenin kalbini kırmadan üzmeden biseyler yazmak istiyorum kiloyu kendiniz için vereceksiniz ne benim için nede başkaları için bakıyorum menülere hiç kimse gerçekten kilo vermek için burda degil hergun bahaneleri var hergun bahane olmaz haftada bir ödül tamam ama hergun olmaz yok buraya gittim yemek zorundaydım buraya gittim almak zorundaydım ha yediniz bari dengelemeye çalışın hepimizin önüne neler geliyor yemiyoruz yada sadece tadına bakıp bırakıyoruz yapmayın böyle açıkçası bu durumdan hiçte hoşnut degilim burayı sanal olarak görebilirsiniz bir tuşla herşey biter kapatırsınız bidahada gelmezsiniz ama kilo sorununuzda sizle gelir kimse burda kimsenin kötü olmasını istemiyor kimsenin bir çıkarı yok para almiyoz sadece aynı dertten muzdaribiz ve bizi bizden başkası anlamiyor gerçekten kilo vermek istiyorsanız burda olun lütfenn sanal olarak düşünmeyin. Hakkınızı helal edin kirdiysamda ama içimdeki duygular bunlar.
Canim gecmis olsunArkadaşlarım ben bu aralar bogazlarinda sıkıntım çok yutkunamiyorum agrim var doktora gidemiyorum esim işinden dolayı insanın ses telleri agrirmi sanki sesim ağrıyor.ama grip değilim
Habibecim geçmiş olsun muhtemelen tiroidit olmussun yani troid iltihabi carpinta varsa asiri yorgunluk coraspirin al gunde 2 defa ve odem yapici seyler yeme mesela tursu gibi nekadar sevsende.Ablam ben hamileyken tiroid prolemi çektim boğazından biyopsi yaptılar oyundur bogazimda ağrı var tahliler temiz çıktı ama nedendir bilmiyom bu aralar yine azdi
moni
cumartesi menüm
sabah
füme etli omlet
peynir
domates salatalık
1 çk erik reçeli
1 tk nutella
1,5 cevizli haşhaşlı çörek
öğlen
5 küçük köfte
2 dilim domates, 2 dilim kornişon
2 yk pilav
1 parça kuşbaşılı pide
1 bardak ayran
akşam
1 tabak karidesli makarna
avakadolu brokoli salatası
1 tk nutella
ara
8 küçük kestane
1 lt su (suyum çok çok az oldu farkındayım)
70 dk yürüyüş
menüm bol karbolu maalesef
Tesekkurler ablacimGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?