- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
selam canım, nasılsın? ben gelemiyorum yüzüm yok hala diyete başlayamadım maalesef. yani bu gün başladım diyorum yine akşam bırakıyorum. bu günde aynı, bakalım akşam devam edersem yazmaya başlayacağımgünaydın canım nerelerdesin
bezelye kızartmasını dün yazdım caım resminide koydum bildiğin kızartmalardan değil sağlıklı cinsinden
Ben tartımı bildirmeyi unuttumCUMA & PAZARTESİ TARTISI
moni 95>>?
@Zhre_88,4 >>?
sara_28 80>>?
Aylin42Konya 61,8 >>?
Antepia27 101,3 >>?
Pamukprncess 63 >>?
ozlemkartal 95,5>>?
obezzto 80,7 >>80.5
60kiloyum 82,4 >>?
Efser 89,1 >>?
phalanx 70,5>>?
hedef56 77,7 >>?
aeben 69,5 >>?
gezegenfeza 72,5>>?
divinity 69,3 >>?
yasom7272 ? >>?
vorones ?>>?
gitsinkilolar01 ? >>?
Y Ya habibi 92>>?
K krankenschwester 67,8>>?
G gulsahhh01 63,5>>?
O optumkibbye 56,9>>?
Esmahan38 71>>?
Wydra 63,8>>?
G guziss35 76,2>>?
@Musabinannesi 61,6 >>?
IKokunhuzur
Ben daha sabahtan 1.5 litre su içtim :)Aaa alıcam sopayı elime artık neredesiniz
ne menü var ortada ne kilo bildirimi ne paylaşım
bu cuma süper sonuçlar gelecek, kilo veremeyeni yakarım.
diğer arkadaşların emeklerini çöpe atmak yok.
sular en az 2,5 litreye tamamlansın.
her gün spor ve ya yürüyüş mutlaka istiyorum.
menüler kaçamaksız ve düzenli olacak.
selam canım, nasılsın? ben gelemiyorum yüzüm yok hala diyete başlayamadım maalesef. yani bu gün başladım diyorum yine akşam bırakıyorum. bu günde aynı, bakalım akşam devam edersem yazmaya başlayacağım
Moni kendi adıma söyleyecek olursam tekrar sahalara dönmene hem senin adına hem de takım adına çok sevindim.çünkü bir takımda her ne kadar yarışmacı kendi iradesine sahip olsa da ondan sonraki itici güç kaptandır. Hatta kaptanın motive olması ve bunu takıma yansıtması 2x etkilidir ki bunun meyvesini de cuma günü göreceğimize eminim..
Senin sağlık problemleri döneminde bu görevi ziyadesiyle yerine getiren altın kızlara da ayrıca teşekkür ederim.hepsi ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar
Cuma : 61.8
Bugün : 61.3
Fark : -500
72.4
-100 gr
Yaşasın kurallar ! Ay şaka gibi ama kaçamak yapacağım zaman aklıma burası geliyor kendimi geri çekiyorum günlük su miktarını yazacağım diye yanımda su taşımaya başladım ve bu sabah kaseme barbunya salatası koyuyordum 4 kaşık koydum baktım bi koyduğum kadar da geriye kaldı hepsini alıyım aman artmasın diyordum ki aklıma burası geldi 8 kaşık barbunya salatası nasıl yazarım dedim koydum dolaba kalanıEvett eski bir kuralı hortlattım sayenizde..
GÜNDE EN AZ 5 MESAJ YAZMAK ZORUNLUDUR...
bu çok güzel, ne mutlu ki amacımıza ulaşıyoruz.Yaşasın kurallar ! Ay şaka gibi ama kaçamak yapacağım zaman aklıma burası geliyor kendimi geri çekiyorum günlük su miktarını yazacağım diye yanımda su taşımaya başladım ve bu sabah kaseme barbunya salatası koyuyordum 4 kaşık koydum baktım bi koyduğum kadar da geriye kaldı hepsini alıyım aman artmasın diyordum ki aklıma burası geldi 8 kaşık barbunya salatası nasıl yazarım dedim koydum dolaba kalanıgerçekten başlarken beni bu kadar motive edeceğini tahmin etmezdim bu grubun minnettarım
Yaşasın kurallar ! Ay şaka gibi ama kaçamak yapacağım zaman aklıma burası geliyor kendimi geri çekiyorum günlük su miktarını yazacağım diye yanımda su taşımaya başladım ve bu sabah kaseme barbunya salatası koyuyordum 4 kaşık koydum baktım bi koyduğum kadar da geriye kaldı hepsini alıyım aman artmasın diyordum ki aklıma burası geldi 8 kaşık barbunya salatası nasıl yazarım dedim koydum dolaba kalanıgerçekten başlarken beni bu kadar motive edeceğini tahmin etmezdim bu grubun minnettarım
fatmacım oğluna geçmiş olsun.Canım cuma günü başlıyor oğlum hastaydı c.tesi Kıbrıs tan oğlumun biri geldi bugün temizlik gezme biraz yoğunum canim
fatmacım oğluna geçmiş olsun.
bugünkü kilonu mutlaka yaz.
düzenli menü ve paylaşım bekliyorum senden
cumaya da en en az eksi 1 ona göre. hiçbir bahane kabul etmiyorum.
Bitti şükürcanım nerelerdesin düğününüz bitmedimi
bu çok güzel, ne mutlu ki amacımıza ulaşıyoruz.
emeklerimizin boşa gitmediğini görmek çok güzel.
ha şöyle ya ne güzel bu motivasyonunu hiç bozma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?