Haklısın canım öğleyle akşamı yer değiştirmiş olsaydın iyiydi
Iyi aksamlar benim kilim sabit 63.5
Ya ben okadar dikkat ediyorum neden kilo veremiyorum anlamıyorum çalışıyorum tüm gün koşturmaca akşam oğlumla ilgileniyorum yine hareket var ama ben kilo veremiyorum son 3 haftadır 1 kilo veremedim
Bugünkü menumu
Sabah 1 bardak limonlu ılık su
1 yumurta domates salatalık 1 dilim beyaz peynir 1 parça kepek ekmeği
Ara
1 turk kahvesi 1 fincan yeşil çay
Öğlen
2 kaşık pilav
2 kaşık barbunya
Yoğurt
Ara
1 kahve
1 kase yoğurt
1 dilim pasta
Akşam
Salata
3 litre su
Spor zumba yapacagim
yok canım maalesef emmiyor 6. ayında bıraktı ne yaptıysam içmedi sağdım onu da almadı şimdi sofrada biz ne yersek o da eşlik ediyoremiyor değil mi
canım sana şöyle söyleyeyim hem diş çıkarma hemde yürüme aşamasında olan bi afacanım var yemeği 5 te yedim akşam ve evin içinde koşa koşa 80 tur attık resmen bence bu da spordan sayılmalı
bu gün nette bişey okudum uygulayıp uygulamama arasında kaldım ....
defne yaprağını yeşil çay gibi demleyip içmek yağ yakımına yardımcı oluyormuş aranızda duyan yada deneyen var mı ? eğer doğruysa komşunun ağacına musallat olacağım da
aslında telefonumun adım sayar özelliği var ama güvenilmez onlara çünkü sağa sola dönünce onuda adımdan sayıyorBi adım sayarla adımlarınızı takip etseniz aslında bilirsiniz kaç adım attığınızı ona da göre de zaten ne kadar kalori yaktığınızı anlarsınız.
en güzeli benim için plates bandıyla çalışmak düzenli yapıyordum da bu günlerde durum sıkıntılı benim ejderya uyuduğunda spor yerine dinlenmeyi tercih ediyorum :)Yağ yakımına yardımcı olur da bi anda olacağını düşünmüyorum ya da tek başına etkili olacağınız düşünmüyorum. Düzenli kullanım şart bir de spor. Yağ yakımına hızlandırıcıdır ancak yağ yakmak için sporla pimi çekmelisiniz önce.
aslında telefonumun adım sayar özelliği var ama güvenilmez onlara çünkü sağa sola dönünce onuda adımdan sayıyoren güzeli aktif yürüyüş hava güzel olsa bebek arabasına atıp kilometrelerce yürümek iyi oluyorda maalesef havalar kötü antalyayı sel aldı resmen ;(
en güzeli benim için plates bandıyla çalışmak düzenli yapıyordum da bu günlerde durum sıkıntılı benim ejderya uyuduğunda spor yerine dinlenmeyi tercih ediyorum :)
bide şeymiş çok su içme isteği uyandırıyormuş ben sabah gidip ağaçtan biraz yaprak toplayayım bi deneyeyim eğer işe yarars a burdan paylaşırımYağ yakımına yardımcı olur da bi anda olacağını düşünmüyorum ya da tek başına etkili olacağınız düşünmüyorum. Düzenli kullanım şart bir de spor. Yağ yakımına hızlandırıcıdır ancak yağ yakmak için sporla pimi çekmelisiniz önce.
Hmmm ona yapcak bişey yok işte aşağı yukarı yuvarlamak gerekir o zaman. Ben telefondan adımlarımı takip etmediğimden ona yorum yapamam işte. Şöyle de yapabilirsiniz 1 dakikada kaç adım adıyorsunuz? bunu ölçün ona göre de koşuşturduğunuz anları ona ekleyin.
Ben dışarıda spor yapmayı sevmiyorum. Spor yaparken rahat şeyler giymeyi seviyorum kapalı bi insan olduğumdan da bu dışarda mümkün olmuyor ben de evde bi o yana bi bu yana gidip geliyorum hedef sayıma gelene kadar. kulaklıkları da takıyorum oh miis
link atarsan sevinirimSpor tarzını değiştir. Vücud belli bir kalıba alışınca kendini korumaya alıyor. Ben de öyleydim nerdeyse 1 ay aynı kiloda kaldım sonra spor tarzımı değiştirdim. 11 gündür farklı bir tarzda spor yapıyorum ve şimdiden 3 kilo kilo verdim. 66dan 63e düştüm. Şuan yağ yakımına odaklı 1 aylık bi programı yapıyorum. Benzer bir program yapabilirsiniz sizde. Ya da isterseniz yaptığım programın videosunu da buraya atabilirim.
Çok iyi olur çünkü kilo veremiyorumSpor tarzını değiştir. Vücud belli bir kalıba alışınca kendini korumaya alıyor. Ben de öyleydim nerdeyse 1 ay aynı kiloda kaldım sonra spor tarzımı değiştirdim. 11 gündür farklı bir tarzda spor yapıyorum ve şimdiden 3 kilo kilo verdim. 66dan 63e düştüm. Şuan yağ yakımına odaklı 1 aylık bi programı yapıyorum. Benzer bir program yapabilirsiniz sizde. Ya da isterseniz yaptığım programın videosunu da buraya atabilirim.
aslında leslie değilde tiffany rothe var zenci bir hatun bi ara ona takmıştım yine başlayabilirim aslındaHafif sporlar da deneyebilirsiniz leslie gibi
Ahah evet oda olabilir aksaklıklar yapıyorum bendeinşallah kural ihlalinden elenmem
canım menün güzel.Ben de menümü yazayım
Sabah
Chia tohumlu tam tahıllı sandviç ekmeği arasına 1 yaprak marul, 1 çeri domates, 1 dilim beyaz peynir
Öğle
1 yumurtalı 1 domatesli menemen
2 çay bardağı şekersiz siyah çay
3 tane siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
Akşam
Tavuklu salata
Ara
1 mandalina
Küçük bir ayvanın yarısı
1 kase yoğurt
1 kupa yeşilçay
(Bunların hepsi tek bir arada değil dağınıklar)
Su
3600 litre
Spor
2-3 saat ev temizliği süpürmeydi silmeydi yıkamaydı falan hepsi dahil
10500 adım
Geçmişi okudum da en az 5 mesaj sınırı geldi tahminen o kadar atıyorum dün bugün hariç olabilir. Bu aralar kızım çok huzursuz. (Kızım resimdeki kedi) Hem onlan ilgilen hem sınav haftasına giriyorum. 12 sınıfa sınav kağıdı hazırlamam gerekiyor. Ancak bu saatlerde gelebiliyorum ben. O yüzden gün içerisinde giremem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?