Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Spor tarzını değiştir. Vücud belli bir kalıba alışınca kendini korumaya alıyor. Ben de öyleydim nerdeyse 1 ay aynı kiloda kaldım sonra spor tarzımı değiştirdim. 11 gündür farklı bir tarzda spor yapıyorum ve şimdiden 3 kilo kilo verdim. 66dan 63e düştüm. Şuan yağ yakımına odaklı 1 aylık bi programı yapıyorum. Benzer bir program yapabilirsiniz sizde. Ya da isterseniz yaptığım programın videosunu da buraya atabilirim.

canım sana şöyle söyleyeyim hem diş çıkarma hemde yürüme aşamasında olan bi afacanım var yemeği 5 te yedim akşam ve evin içinde koşa koşa 80 tur attık resmen bence bu da spordan sayılmalı

Bi adım sayarla adımlarınızı takip etseniz aslında bilirsiniz kaç adım attığınızı ona da göre de zaten ne kadar kalori yaktığınızı anlarsınız.

Yağ yakımına yardımcı olur da bi anda olacağını düşünmüyorum ya da tek başına etkili olacağınız düşünmüyorum. Düzenli kullanım şart bir de spor. Yağ yakımına hızlandırıcıdır ancak yağ yakmak için sporla pimi çekmelisiniz önce.

Bi adım sayarla adımlarınızı takip etseniz aslında bilirsiniz kaç adım attığınızı ona da göre de zaten ne kadar kalori yaktığınızı anlarsınız.
aslında telefonumun adım sayar özelliği var ama güvenilmez onlara çünkü sağa sola dönünce onuda adımdan sayıyor en güzeli aktif yürüyüş hava güzel olsa bebek arabasına atıp kilometrelerce yürümek iyi oluyorda maalesef havalar kötü antalyayı sel aldı resmen ;(

en güzeli benim için plates bandıyla çalışmak düzenli yapıyordum da bu günlerde durum sıkıntılı benim ejderya uyuduğunda spor yerine dinlenmeyi tercih ediyorum :)

Hmmm ona yapcak bişey yok işte aşağı yukarı yuvarlamak gerekir o zaman. Ben telefondan adımlarımı takip etmediğimden ona yorum yapamam işte. Şöyle de yapabilirsiniz 1 dakikada kaç adım adıyorsunuz? bunu ölçün ona göre de koşuşturduğunuz anları ona ekleyin.
Ben dışarıda spor yapmayı sevmiyorum. Spor yaparken rahat şeyler giymeyi seviyorum kapalı bi insan olduğumdan da bu dışarda mümkün olmuyor ben de evde bi o yana bi bu yana gidip geliyorum hedef sayıma gelene kadar. kulaklıkları da takıyorum oh miis

bide şeymiş çok su içme isteği uyandırıyormuş ben sabah gidip ağaçtan biraz yaprak toplayayım bi deneyeyim eğer işe yarars a burdan paylaşırım

ben parkta yapıyordum yazın sabah erken saatlerde açık havada yapılınca daha güzel olur aslında ama rahat olmakta önemli tabi

link atarsan sevinirim

Çok iyi olur çünkü kilo veremiyorum

CUMA & PAZARTESİ TARTISI

moni 95>>95

@Zhre_88,4 >>88
sara_28 80>>79,5
Aylin42Konya 61,8 >>61,3
Antepia27 101,3 >>?
Pamukprncess 63 >>63
ozlemkartal 95,5>>95,5
obezzto 80,7 >>80.5
60kiloyum 82,4 >>83
Efser 89,1 >>88,9
phalanx 70,5>>68,8
hedef56 77,7 >>76,9
aeben 69,5 >>?
gezegenfeza 72,5>>72,4
divinity 69,3 >>68,8

yasom7272 ? >>64,8
vorones ?>>?
gitsinkilolar01 ? >>?
Y Ya habibi 92>>?
K krankenschwester 67,8>>67,2
G gulsahhh01 63,5>>63,5
O optumkibbye 56,9>>58,5
Esmahan38 71>>70,8
Wydra 63,8>>63,3
G guziss35 76,2>>76
@Musabinannesi 61,6 >>61,1
IKokunhuzur 75>>74,6

Antepia27
aeben
vorones

gitsinkilolar01
Y Ya habibi

KİLOLARINI HALA BİLDİRMEYEN HATUN KİŞİLER E HADİİİ
bugün bu kilolar yazılacak

canım menün güzel.
paylaşıma gelince senin paylaşımın gayet yeterli.
menü eksiğin yok, kilo bildirim eksiğin de yok.

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltı yapmak istemedi canım
4 yemek kaşığı Yoğurtlu kereviz salatası
4 yemek kaşığı barbunya salatası
1 tane minik kuru biber dolması

Ara
1 kırmızı elma

Öğlen
Sebze graten
4 yemek kaşığı barbunya salatası

Akşam
4 tane çok çok az yağda pişmiş köfte
Bir tane kırmızı biber tavada köfteyle beraber öldürdüm
Salata
Birkaç tane acı biber turşusu
Bugün barbunya yediğim için hiç ekmek yemedim

Spor yoktu bugün
Su 1.5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…