Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet tatlim keske degistirseydin cok iyi olurdu

Canim gecmis olsn disci den hoslanmiyorsan doktorunu deegistirmeyi bir dene belki ise yarar ne dersin ? Ben cok severim dis doktoruna gitmeyi ,eli cok hafif ..

yok canım maalesef emmiyor 6. ayında bıraktı ne yaptıysam içmedi sağdım onu da almadı şimdi sofrada biz ne yersek o da eşlik ediyor
Bizde ayni sebebten savas veriyoruz , 6 haftalik , arabada maxi cosiden cikartip emzirem imkansiz diye sutu sagip ozel anne ucuna benzeyen biberonla verdim , aglamasin gereksiz hava yutmasin diye
Simdi cok diretiyor emmiyor bende bardakla kasikla veriyorum anne sutunu emene kadar.. agiz kaslarini calistirmasi lazim bildigin tembel cikti oglum
Bu gece emdi bakalim bugunler az yazabiliyorum 5 defa girmemin imkani yok cok zor geciyor inanin ,

teşekkürler..jillian mı acaba dedim ama değilmiş.ben de çok çabuk sıkılıyorum o yüzden arada farklı bir şey denemek iyi oluyor. fakat gel gelelim yine dönüp dolaşıp leslieye geri dönüyorum :) kadınla gönül bağım var bir türlü kopamıyorum :)

bu devirde disçiden korkan mı kalmıs yahu? Çocuk doğurmuş güçlü kadınsın ne diye korkuyorsun dişçiden uyuşturduktan sonra derin derin nefes al rahatla.ben bu teknikle disçi koltuğunda kendimi o kadar salarım ki uykum gelir bazen.o da iyi değil tabii :)

geçmiş olsun canım

leslieyle benimde gönül bağım var kopamıyorum

kaç kere diş ameliyatı olmama rağmen bende hala korkarım diş doktorundan

Fena değil fulyam tarhanaların biraz fazla olmuş fakat başka karbon almamışsın, kestane şekerleride orda sırıtıyor bilesin

Daha iyi olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…