Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hedef kilom 58 ama ne zamana kadar bu süreç ????????

merhabalar canlarım ben sabahtan beri yoktum pazara falan gittim bahaneyle baya yürüyüş yaptım alışverişten ziyade ama baya baya yürüdüm yürümek gerçekten çok iyi bi aktivite benim için :) 5 km yürüyüş yapmışım 7412 adım atmışım bence bu adım s ayısı doğru çünkü evden çıkarken aldım üstüme telefonu öncesinse antredeydi baya iyi geldi bir buçuk litre su içtim yürürken

Eki Görüntüle 2216562
İnşallah haklısın dün çok az oldu bugün daha iyi besleniyorum. Kendime süper bir salata hazırladım akşama da balık var
Spor nasıl gidiyor ağrı kaldı mı
off harika görünüyorşu yeşillikleri yıkama işi olmasa her öğün salata yerim ama biraz tembelim işte

Ağrı kalmadı çünkü ne zamandır jillian yapmıyorumen son geçen haftaydı sanırım yapmıstım.. Onun yerine leslie yapıyorum yine.sanki benim yaşıma daha uygun gibi

Burada hava berbat, tam evde oturup kek yeme havası

Yoksa ben de çok severim açık havada yürümeyi..

Bende çarşıya, pazara, gezmeye, işe giderken bisikletle giderim çok rüzgar varsa ya da çok yağmurluysa yürürüm. İnsan kendini daha dinç hissediyor

buradada öyle canım ama evde bi oturursam kesin bişeyler yerdim

bu arada vakit erkenken menümü yazayım :)

kahvaltı ---
1 haşlanmış yumurta
4 çeri
5 zeytin
2 kk peynir

öğle

bir kase tavuk çorbası bir dilim ekmek

akşam

bir tabak kuru fasulye
bir kase pilav
acı biber turşusu
bir adet taze turp

yine akşam yemeğim sağlam oldu :)
gün içinde 3 litre su sabahtan iki kupa sade nescafe üç kupa yeşil çay
beş km yürüyüş
bence bu gün herşey gayet iyi

Dün büyük ogllani doktora götürdüm boğazlar fena valla onla ugrasiyom
canım öncelikle çok geçmiş olsun ;( ben öyle durumlarda bir tatlı kaşığı tarçın toz tarçın bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı bi çay bardağı ılıksuya karıştırıp içerim 7 den yetmişe herkese faydalı denemeni öneririm şifa olsun

oyy yavruya kıyamam 2 ay aşısı o kadar ağır olmuyor zaten korkma beni şimdiden bir yaş aşısının korkusu sardı bakalım ne yapacağız :)

Menümü yazayim
Sabah: 1 adet haslanmis yumurta,3 adet sivri biber, 3 adet ceri domates,5 adet zeytin, 1 dilim kepek ekmegi.

Öğlen: 1 findak dibek kahvesi yaninda 3 adet kuru kayisi.

Aksam: 150 grm tavada tavuk gogusu yaninda salata.. ve suya devam

İyi akşamlar canlar bugün buraya uğrayamadım spora gittim geldim oğlum hasta mı olacak diş mi çıkarıyor anlamadım inanılmaz huysuz bi saniye oturtmuyor elinden tutup gezdiriyor tüm Evi ağlaya ağlaya

Menü veriyorum
Sabah
2-3 dlm tam buğday kepek ekmeği
Peynir
Zeytin
Domates
Yumurta

Ogle
2 hs yumurta

Aksam
Mantarlı tavuk
Marul
1 kase mercimek çorbası

Yoğurt kürü yapmadım dahA

Şu 2 lt civarında

Spor
20dk yürüyüş
30 dk koşu bandı
20 dk bisiklet
20 dk kardio

moni

İyi akşamlar canlar bugün buraya uğrayamadım spora gittim geldim oğlum hasta mı olacak diş mi çıkarıyor anlamadım inanılmaz huysuz bi saniye oturtmuyor elinden tutup gezdiriyor tüm Evi ağlaya ağlaya

Allah sabır versin canım hem en zor hem en tatlı zamanları güle güle büyüt kuzunu canim

Afiyet olsun canım güzel menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…