Evet biliyorum onu da onun yaptığı her videoyu 3 set şeklinde yapmak gerektiğinden hemen sıkılıyorum onda. Aynı hareketleri sürekli yapmayı sevmiyorum 2 hafta kadar yaptım o hatundan ama 3 set şeklinde yapmadım
hedef kilom 58 ama ne zamana kadar bu süreç ????????canım senin durum biraz farklı. diskalifiye olan üye olduğun için öncelikle paylaşım alanında oylama başlatmam gerekiyor ve diğer kaptan arkadaşlarımın evet oyu kullanması gerekiyor . bir kaptan bile hayır derse listeye katılamıyorsun. Bol paylaşıma devam edersen , menülerinde eksik olmaz ve kilo verirsen oylamayı başlatırım.
bu arada takıma geliş kilon : 72
hedef kilon: 68 mi?
zaten ne zaman kalıcı olacağım belli bile değil :))Ahah evet oda olabilir aksaklıklar yapıyorum bende
off harika görünüyorEki Görüntüle 2216562
İnşallah haklısın dün çok az oldu bugün daha iyi besleniyorum. Kendime süper bir salata hazırladım akşama da balık var
Spor nasıl gidiyor ağrı kaldı mı
Burada hava berbat, tam evde oturup kek yeme havasımerhabalar canlarımben sabahtan beri yoktum pazara falan gittim bahaneyle baya yürüyüş yaptım alışverişten ziyade ama baya baya yürüdüm yürümek gerçekten çok iyi bi aktivite benim için :) 5 km yürüyüş yapmışım 7412 adım atmışım bence bu adım s ayısı doğru çünkü evden çıkarken aldım üstüme telefonu öncesinse antredeydi baya iyi geldi bir buçuk litre su içtim yürürken
Moni o emoji beni benden aldı
Bende çarşıya, pazara, gezmeye, işe giderken bisikletle giderim çok rüzgar varsa ya da çok yağmurluysa yürürüm. İnsan kendini daha dinç hissediyormerhabalar canlarımben sabahtan beri yoktum pazara falan gittim bahaneyle baya yürüyüş yaptım alışverişten ziyade ama baya baya yürüdüm yürümek gerçekten çok iyi bi aktivite benim için :) 5 km yürüyüş yapmışım 7412 adım atmışım bence bu adım s ayısı doğru çünkü evden çıkarken aldım üstüme telefonu öncesinse antredeydi baya iyi geldi bir buçuk litre su içtim yürürken
mutlaka menü istiyorum.
buradada öyle canım ama evde bi oturursam kesin bişeyler yerdimoff harika görünüyorşu yeşillikleri yıkama işi olmasa her öğün salata yerim ama biraz tembelim işte
Ağrı kalmadı çünkü ne zamandır jillian yapmıyorumen son geçen haftaydı sanırım yapmıstım.. Onun yerine leslie yapıyorum yine.sanki benim yaşıma daha uygun gibi
Burada hava berbat, tam evde oturup kek yeme havası
Yoksa ben de çok severim açık havada yürümeyi..
aynen öyle vallahiBende çarşıya, pazara, gezmeye, işe giderken bisikletle giderim çok rüzgar varsa ya da çok yağmurluysa yürürüm. İnsan kendini daha dinç hissediyor
uuuuhhhh harika görünüyor avokado da koydun mu o salataya ovvvv ağzım sulandı resmenEki Görüntüle 2216562
İnşallah haklısın dün çok az oldu bugün daha iyi besleniyorum. Kendime süper bir salata hazırladım akşama da balık var
Spor nasıl gidiyor ağrı kaldı mı
canım öncelikle çok geçmiş olsun ;( ben öyle durumlarda bir tatlı kaşığı tarçın toz tarçın bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı bi çay bardağı ılıksuya karıştırıp içerim 7 den yetmişe herkese faydalı denemeni öneririm şifa olsunDün büyük ogllani doktora götürdüm boğazlar fena valla onla ugrasiyom
oyy yavruya kıyamam 2 ay aşısı o kadar ağır olmuyor zaten korkmaGünaydın
Bugün 2.ay aşısını oldu bebeğim. Ateş düşürücü vermedim kontrol ediyorum hep kucağımda.
Pazartesi menüm :
Sabah : 1 yumurta
Ara : rezene çayı
Öğle - akşam : ıspanaklı yayla çorbası + 1 dilim ekmek
8:00 : 1 kibrit kutusu fıstıklı helva
3 lt su
moni
oohh eline sağlıkTeşekkür ederim abla
Fırsat bulamadım ama artık dikkat edeceğim gece süt sağarken başım döndü. Bugün somon balığı aldım fırında pişireceğim mis gibi.
İyi akşamlar canlar bugün buraya uğrayamadım spora gittim geldim oğlum hasta mı olacak diş mi çıkarıyor anlamadım inanılmaz huysuz bi saniye oturtmuyor elinden tutup gezdiriyor tüm Evi ağlaya ağlaya
Menümü yazayim
Sabah: 1 adet haslanmis yumurta,3 adet sivri biber, 3 adet ceri domates,5 adet zeytin, 1 dilim kepek ekmegi.
Öğlen: 1 findak dibek kahvesi yaninda 3 adet kuru kayisi.
Aksam: 150 grm tavada tavuk gogusu yaninda salata.. ve suya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?