Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Al sana kek

Bugünkü menüm

Uyanınca
Limonlu ılık su

Kahvaltı
1 dilim süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz
2 çeri domates
1 dilim çavdarlı ekmek

Ara
1 ananaslı aktivia
Yarım paket karabuğdaylı ince galeta (15 gram)

Ara
Sade türk kahvesi
1 hurma

Akşam
1 tabak karnabahar
Salata
1 dilim çavdarlı ekmek

Ara
1 kupa yeşil çay

Su: 2,5 litre
Spor: 45 dk yürüyüş

Yok alışkanlık o. Yapılır neden yapılmasın 40 çok büyük bir yaş değil. Asıl 30 yaş sonrası kas kaybetmemek için direnç egzersizleri yapmak gerekiyor.
uuuuhhhh harika görünüyor avokado da koydun mu o salataya ovvvv ağzım sulandı resmen )
Avokado yok ama peynir ve ceviz vardı bundan sonra daha sık salata yapacağım baya tok tutuyor
oyy yavruya kıyamam 2 ay aşısı o kadar ağır olmuyor zaten korkma beni şimdiden bir yaş aşısının korkusu sardı bakalım ne yapacağız :)
1 yaş daha mı ağır ooo yazık bebişlere. Hepsinin aynı anda olması kötü oluyor. Sağ bacak sol bacak sol kol iğne yapıldı çocuğu nerden tutacağımızı şaşırdık
oohh eline sağlık
teşekkür ederim

Bugünün menüsü

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık

Öğle
2 tane mercimek köfte
2 yaprak marul
Çeyrek porsiyon salata

Akşam
1 kase mantar çorbası
Chia tohumlu tam tahıllı sandviç ekmeği arasına 1 dilim süzme peynir, 2 çeri domates, 1 yaprak marul, 2 dilim salatalık

Ara
Yarım mandalina
3 yemek kaşığı yoğurt

Su
3200 litre

Spor
20 dakika eliptik
120053 adım
(Kardiyo olmamasının nedeni regl olduğumdan dolayı hafif sporlara yöneldim)

Not: Reglimin ilk günü olduğundan dolayı bugün nerdeyse hiç giremedim hem sancı hem sınav kağıdı hem wendy derken
Kitap okuma postuna ancak sınavlardan sonra katılırım şimdi de okuyorum kitap ama çok sayfa okuyamadığımdan saymıyorum onları

120053 adım mı??

Müthüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…