Adana kebabı demeyeydin iyiydi, yemeyeli baya uzun zaman oldu
Yok ya ne yapacakHe valla dedim lavaş dedim ama avuç içi kadardı kilo yaparmı sence
Geçmiş olsun canımDün büyük ogllani doktora götürdüm boğazlar fena valla onla ugrasiyom
Canımcım şöyle, okumaya başladığın kitabın adını sayfa sayıısnı yazarını yazıyorsun bende listeye ekliyorum.Ablam ben bin nasıl kayıt olabilirim bende çok istiyorum kitap okumak kafam dağılır belki
Hedef kilon mezuniyetle ilgili, o kiloya ulaşmadan mezun olamıyorsun. İlk mezuniyet kilonu yüksek tutup. Sonrsında 58 e düşebilirsin.hedef kilom 58 ama ne zamana kadar bu süreç ????????
Al sana kekoff harika görünüyorşu yeşillikleri yıkama işi olmasa her öğün salata yerim ama biraz tembelim işte
Ağrı kalmadı çünkü ne zamandır jillian yapmıyorumen son geçen haftaydı sanırım yapmıstım.. Onun yerine leslie yapıyorum yine.sanki benim yaşıma daha uygun gibi
Burada hava berbat, tam evde oturup kek yeme havası
Yoksa ben de çok severim açık havada yürümeyi..
Paylaşımn ve kilo vermene bağlı. Yani tamamen senle alakalı.zaten ne zaman kalıcı olacağım belli bile değil :))
İvit bencedeMoni o emoji beni benden aldı
Ne çok şey anlatıyor, ne kaa anlamlı bir emoji bir bilsen..
Yani kitap yazılır o emoji üzerine, o kadar derin bir mevzusu var
Rabbim gönlüne ferahlık versin canımteşekkür ederim bu aralar inanılmaz sabırsızım dua edin eşimle beraber çok stresli zamanlardan geçiyoruz var bu çok düşürüyor modumu
Hedefini 65 e çekersen en erken 73 le mezun olabilirsin.moni cim ben hedefimi 70 den 65 çıkardım bu durumda mezuniyet kilomda değişir değilmi bu durumda kaç kiloda mezun olurum
Hedefini 65 e çekersen en erken 73 le mezun olabilirsin.
Amin kaptancığım teşekkürlerRabbim gönlüne ferahlık versin canım
Yok alışkanlık o. Yapılır neden yapılmasın 40 çok büyük bir yaş değil. Asıl 30 yaş sonrası kas kaybetmemek için direnç egzersizleri yapmak gerekiyor.off harika görünüyorşu yeşillikleri yıkama işi olmasa her öğün salata yerim ama biraz tembelim işte
Ağrı kalmadı çünkü ne zamandır jillian yapmıyorumen son geçen haftaydı sanırım yapmıstım.. Onun yerine leslie yapıyorum yine.sanki benim yaşıma daha uygun gibi
Burada hava berbat, tam evde oturup kek yeme havası
Yoksa ben de çok severim açık havada yürümeyi..
Avokado yok ama peynir ve ceviz vardı bundan sonra daha sık salata yapacağım baya tok tutuyoruuuuhhhh harika görünüyor avokado da koydun mu o salataya ovvvv ağzım sulandı resmen)
1 yaş daha mı ağır ooo yazık bebişlere. Hepsinin aynı anda olması kötü oluyor. Sağ bacak sol bacak sol kol iğne yapıldı çocuğu nerden tutacağımızı şaşırdıkoyy yavruya kıyamam 2 ay aşısı o kadar ağır olmuyor zaten korkmabeni şimdiden bir yaş aşısının korkusu sardı bakalım ne yapacağız :)
teşekkür ederimoohh eline sağlık
Yok canım yaa işin esprisiydi o merak etmeCanın mı çekti hakkını helal et
120053 adım mı??Bugünün menüsü
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
Öğle
2 tane mercimek köfte
2 yaprak marul
Çeyrek porsiyon salata
Akşam
1 kase mantar çorbası
Chia tohumlu tam tahıllı sandviç ekmeği arasına 1 dilim süzme peynir, 2 çeri domates, 1 yaprak marul, 2 dilim salatalık
Ara
Yarım mandalina
3 yemek kaşığı yoğurt
Su
3200 litre
Spor
20 dakika eliptik
120053 adım
(Kardiyo olmamasının nedeni regl olduğumdan dolayı hafif sporlara yöneldim)
Not: Reglimin ilk günü olduğundan dolayı bugün nerdeyse hiç giremedim hem sancı hem sınav kağıdı hem wendy derken
Kitap okuma postuna ancak sınavlardan sonra katılırım şimdi de okuyorum kitap ama çok sayfa okuyamadığımdan saymıyorum onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?