Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cannimm gunaydin

Bu yazidan sonra ben motivasyon doluyum iyiki burdayim

DÜNKÜ MENÜM

SABAH
2 Haş yumurta+1 dilim peynir+yeşillik 8 zeytin+1 dilim ekmek

ÖĞLEN
5 kaşık pırasa+5 yk kıymalı makarna+1 bardak kefir+1 mis minik dilm kek 6 badem 10 dut urusu)

İKİNDİ
1 muz+1 bardak süt ile kahve

AKŞAM
150 g. et ve tavuk karışık ızgara+2 bardak ayran+1 üçgen dilim lavaş+3 yk bulgur pilavı

SPOR
95 dk yürüyüş (60dk gündüz yürüdüm akşam yemek fazla kaçınca biraz daha yürüdüm)

GüN BOYU
2 maden suyu+1 beyaz çay+1 türk kahvesi

ne güzel :)) Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

hemen çarşamba balkon konuşmamı bırakıp kaçayım.
tahliller çıktı nihayet bugün kontrolüm var. tüm gün uğrayamayabilirim
cumaya son 2 aman azami dikkat
güzel haberlerle gelirsin inşallah moni

hava müge anlıyı açıp izlemelik ben daha şimdiden 1.5 litre suyumu iki kupa yeşil çayımı bir kupa sade nescafemi içtim öğle olmuş gram aç değilim galiba mide yavaştan küçülüyor
Valla ben kendime bu günlerde geçecek bahar gelecek diye telkin veriyorum devamli :) şunun şurasında yeni bir seneye kaç gün kaldı degil mi?

ne güzel :)) Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

güzel haberlerle gelirsin inşallah moni
amin canım amiinnn inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ama bu gün o öpücük sesiyle uyanmam kafamı kaldırınca bana beşiğinden ayyyy diye seslenmesi sevmesi galiba bütün yağlarım eridi

maden suyu ve beyaz çayı karıştırıp iç bence çok etkili olacak menünde bence çok ideal

Bebeğine geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim
Oğlum da 1 yaş aşısı ateş yapmamıştı. Her bebekte yapmıyor. Şimdiki aşılar hiç yapmıyor merak etme kuzum. Kızım ateşlenmedi çok şükür 2 ay aşısını atlattık. Ateş düşürücü vermedim ateşi çıkmadan aşının etkisi azalmasın diye.

ayy inşallah yaa bide o tarihte işe başlamış olacağım en çok o ürpertiyor beni ;(

Valla ben kendime bu günlerde geçecek bahar gelecek diye telkin veriyorum devamli :) şunun şurasında yeni bir seneye kaç gün kaldı degil mi?
Evet bende nisan ayını bekliyorum. O zamana kadar ne dışarı çıkmak ne de alışveriş içimden geliyor. Kış uykusu olayını nasıl ayılara kaptırmışız çok mantıklı bence :) kışları uyuyup yazları hiç uyumadan yaşamak güzel olurdu

Allah çalışan annelere yardım etsin çok zor. Keşke izinler daha uzun olsa, bebek 2 yaşına gelene kadar olmalı.
evet canım ama maalesef çok az 4 ay analık izini oda ik ay doğumdan önce iki ay doğumdan sonra 6 aydır ücretsiz izin kullanıyorum o da bitti maalesef tek maaş çok zor bir aydır kafayı yicem bakıcı mı kreş mi diye dün bi pedegog arkadaşım saçmalama en iyi bakıcı anneanne babaanne olmasına rağmen onlarda çocuklarla oyun oynamıyorlar çok ilgi alaka yok çizgi film izlesin akşama kadar istiyorsan evde bırak bakıcıya dedi ..... en azından evde oturup bunalmaktansa kreşte yaşıtlarıyla oynar sosyalleşmesi açısından çok iyi olur dedi
en nihayetinde ben ayrılmak istemiyorum ama günümüz koşuları malum alım gücü çok kısıtlı oluyor tek maaş olunca mecburum çalışmaya ....
üzerimdeki çevre baskısı benim psikolojimi bozacak bu gidişle sanki çocuğu terk edecekmişim gibi hissettiriyorlar psikolojik olarak bir tane bile destekçim yok ......
herkes felaket senaryoları yazıyor ....

Ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…