Bi tane 3 sifir fazla ya on iki bin elli uc olacakti o yoksa yuz yirmi adim kim ben kim120053 adım mı??
Müthüşsün
Bi tane 3 sifir fazla ya on iki bin elli uc olacakti o yoksa yuz yirmi adim kim ben kim
Gunaydinnn
Yok alışkanlık o. Yapılır neden yapılmasın 40 çok büyük bir yaş değil. Asıl 30 yaş sonrası kas kaybetmemek için direnç egzersizleri yapmak gerekiyor.
Avokado yok ama peynir ve ceviz vardı bundan sonra daha sık salata yapacağım baya tok tutuyor
1 yaş daha mı ağır ooo yazık bebişlere. Hepsinin aynı anda olması kötü oluyor. Sağ bacak sol bacak sol kol iğne yapıldı çocuğu nerden tutacağımızı şaşırdık
teşekkür ederim
bizim bir yaş aşııza iki ay avr ama şimdiden korkuyorum işte bir hafta boyu ateş yüksek olacakmış ve kötü yanı banyo yaptıramayacak olmak inşallah fazla ateşlenmez benim kiYok alışkanlık o. Yapılır neden yapılmasın 40 çok büyük bir yaş değil. Asıl 30 yaş sonrası kas kaybetmemek için direnç egzersizleri yapmak gerekiyor.
Avokado yok ama peynir ve ceviz vardı bundan sonra daha sık salata yapacağım baya tok tutuyor
1 yaş daha mı ağır ooo yazık bebişlere. Hepsinin aynı anda olması kötü oluyor. Sağ bacak sol bacak sol kol iğne yapıldı çocuğu nerden tutacağımızı şaşırdık
teşekkür ederim
günaydın :)Günaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum
harikagünaydın günaydın günaydın bu sabah en mutlu olan benim ve bunu hepinize bulaştıracağımbu sabah oğlum benden önce uyanmış beşiğinde ayağa kalkmış bi baktım öpücük atıyor bana sonra kalktığımı görünce bi ayyyyyyy ayyyy diye mıkırdanmalar bi sarılmalar ben anne olmayı çok sevdim
hemen çarşamba balkon konuşmamı bırakıp kaçayım.
tahliller çıktı nihayet bugün kontrolüm var. tüm gün uğrayamayabilirim
cumaya son 2 aman azami dikkat
günaydın günaydın günaydın bu sabah en mutlu olan benim ve bunu hepinize bulaştıracağımbu sabah oğlum benden önce uyanmış beşiğinde ayağa kalkmış bi baktım öpücük atıyor bana sonra kalktığımı görünce bi ayyyyyyy ayyyy diye mıkırdanmalar bi sarılmalar ben anne olmayı çok sevdim
Saracim afiyet olsun kinoa ekmek ve protein olarak sayıyoruz unutma yanına sebze ekle cnm. 2.olarak dün öğleni dışarda yemissin adana yağlı dikkatli ye cnm diyecenki herzaman yemiyorum ama unutma onun yerine ızgara et ye optumMenümü yazayım
Sabah
Bir domates bir yeşilbiber
Bir tane zeytinyağında baharatlı yumurta
Bir dilim peynir
Bir küp kadar tahin helvası
Öğle
Bir porsiyon adana kebap
Ayran
Bir avuç içi kadar lavaş ekmek
Ara
Ananaslı activia
Akşam
Bir kase baharatlı sarımsaklı yoğurtlu kinoa
Su 2.5 litre spor 35 dakika leslie bir saat yürüyüş
moni yasom7272 @aeben
Gunaydin yasemin ablacimGünaydın okadar yoğun ki buraya bakamıyorum kusura bakmayin hepinizi kocaman optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?