Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkesi boş ver canım önemli olan senin ne hissettiğin hiç kimse bir çocuğu annesi kadar düşünemez ayrıca bende sosyalleşmesi açısından kreşe verilmesi taraftarıyım anneanne babaanne tabiki iyi bakar ama çokda şımartırlar sonra sen sıkıntı yaşarsın benim fikrim böyle canım

Kaldıki devir tek maaşla geçinemeyecek kadar zor çalışman gerekiyorsa çalışacaksın tek çalışan anne sen değilsin bu yüzden kendini suçlu hissetme hissetirenlerede yüz verme unutma herkes akıl verir ama ekmek vermez

D
Doğru söze ne denir, bir annanne olarak simarttigimi düşünmüyorum, ama çocuklarımdaki kadar katı deyilim. Haliyle şımarıyorlar.
Biryandanda çok üzülüyorum, benim 3 çocukta okuldan 1 sene önce anaokuluna gittiler, torunlar , büyük 3 yaşında, küçük 2,5 yaşında başladı. Soğukta, karda kışta evinde sıcacık yatması gerekirken abla kardeş elele sokağa çıkıyorlar

Günaydın canım bugün nasılsın
Bugün daha iyiyim çok şükür.
Dün mobilyalarım geldi. Birde kurulursa yerleştirmeye başlıycam. Heryer tıka basa dolu. Her odayı düzenleyip kalabalıkları atmam lazım. Ondan sonra daha iyi olurum inşallah.

senin çok iyi bir anneanne olduğuna eminim ama çocukların iyi bir kreşte donanımlı bir öğretmen eşliğinde çok daha iyi yetişecekleri görüşündeyim canım ayrıca torunlarına kıyamam gözümün önüne geldiler de elele kardeşler kıyamam ama hayat şartları canım her şey istediğimiz gibi olmuyor malesef şartlara uymak zorunda kalıyoruz ne yazık ki

Allah kolaylık versin canım ev yerleştirme çok zor bizatihi yaşıyorum ama bitince güzel olacak bu sıkıntılara değecek inşallah

Ah canım ya bu akıl verenler mükemmel anne zaten. Yardıma 1 gün bakmaya kimse gelmez ama herkes fikirmatik maşallah. Kimseyi kafana takma. Herkes kendi çocuğu için en mükemmel annedir. İşten geldiğinde çocuğunla kaliteli zaman geçirirsin. Çalışmaktan başka çaren yoksa ne yapacaksın 10 aylık olmuş bile maşallah. Merak etme bu zor günlerde geçiyor herşey güzel olacak

bugünkü diyetisyen kontrolüm iyi geçti ama malum ödemler yine vardılar ne yazık ki ancak sevindirici tarafı 1 kilo yağ yakmış olmam listem değişti ve bu hafta kalori hesabı yapmadan yiyecekmişim ve listemde neler yokki kuru erikler kıtırunolar etimekler et tavuk balık kuru baklagil sınırsız ne varki canım hiçbişey yemek istemiyor iki lokma yesem midem tamam diyor ya midem küçüldü yada midem rahatsız bugün yarım kase çorbayı içemedim düşünün yani

Zaten burda özellikle şart, çocukların almanca öğrenmesi için.

Cumartesi düğünden çıktık, küçük pesimize takıldı. Yol uzun, uyumasın diye çaba gösterdik.
Mcdonald 'dan alacaz uyuma dedik, uyutmadik
Oraya vardık, eşim spariş veriyor, eine kleiner pommes ( 1 küçük patates kızartması) dedi
Torun arkadan mudahele ediyor nein grosse pommes( hayır büyük patates kızartması) diyor.

Yani anaokulu işe yarıyor. Çocuklar basit konuşmaları anlayayip konuşabiliyor

Canim ben oğlumu 3 aylıkken bırakıp ise başladım raporumun bittiği hafta beni aradılar bittiği gün gel ise basla dediler okadar zor oldu ki benim için eğer gelmem desem işten çıkaracaklar bebeğim çok küçük nasıl bırakıp gideceğim diye ağlayıp duruyordum ve ben tam ise başlayacağım oğlumun alerji oldugu çıktı ortaya çok zor olmuştu şimdi 20 aylık oldu çok şükür evde bakicimiz var çok şükür çok iyi bakıyor memnunum ondan ama çok zor

inşallah canım ya

ben evde bakıcıya nedense güvenemiyorum yaşlılar zaten bakamaz gençler de azami miktara çalışmaz benim için ideali kreş

Hayırlı akşamlar herkese

Salı menüm

Sabah: 1 bardak elma sirkeli ballı sıcak su

Kahvaltı : 1 yumurta
Peynir -5 zeytin
Turp

Ara : yarım lt yeşil çay

Akşam : 2 tabak pırasa yemeği

Yarım ayva 1 portakal

Su:2 lt
Spor yok moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…