- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
ödemdir o korkmaTarti da artidayim moralim buzuldu
Odem zaten tatlim. Yaklasik 4 litre tuketiyorum zaten daha ne olsunödemdir o korkmabol bol su iç
Odem zaten tatlim. Yaklasik 4 litre tuketiyorum zaten daha ne olsun
evet canım ama maalesef çok az 4 ay analık izini oda ik ay doğumdan önce iki ay doğumdan sonra 6 aydır ücretsiz izin kullanıyorum o da bitti maalesef tek maaş çok zor bir aydır kafayı yicem bakıcı mı kreş mi diye dün bi pedegog arkadaşım saçmalama en iyi bakıcı anneanne babaanne olmasına rağmen onlarda çocuklarla oyun oynamıyorlar çok ilgi alaka yok çizgi film izlesin akşama kadar istiyorsan evde bırak bakıcıya dedi ..... en azından evde oturup bunalmaktansa kreşte yaşıtlarıyla oynar sosyalleşmesi açısından çok iyi olur dedi
en nihayetinde ben ayrılmak istemiyorum ama günümüz koşuları malum alım gücü çok kısıtlı oluyor tek maaş olunca mecburum çalışmaya ....
üzerimdeki çevre baskısı benim psikolojimi bozacak bu gidişle sanki çocuğu terk edecekmişim gibi hissettiriyorlar psikolojik olarak bir tane bile destekçim yok ......
herkes felaket senaryoları yazıyor ....
Günaydın
Tuzlu yemeOdem zaten tatlim. Yaklasik 4 litre tuketiyorum zaten daha ne olsun
Doğru söze ne denir, bir annanne olarak simarttigimi düşünmüyorum, ama çocuklarımdaki kadar katı deyilim. Haliyle şımarıyorlar.Herkesi boş ver canım önemli olan senin ne hissettiğin hiç kimse bir çocuğu annesi kadar düşünemez ayrıca bende sosyalleşmesi açısından kreşe verilmesi taraftarıyım anneanne babaanne tabiki iyi bakar ama çokda şımartırlar sonra sen sıkıntı yaşarsın benim fikrim böyle canım
Kaldıki devir tek maaşla geçinemeyecek kadar zor çalışman gerekiyorsa çalışacaksın tek çalışan anne sen değilsin bu yüzden kendini suçlu hissetme hissetirenlerede yüz verme unutma herkes akıl verir ama ekmek vermez
Bugün daha iyiyim çok şükür.Günaydın canım bugün nasılsın
D
Doğru söze ne denir, bir annanne olarak simarttigimi düşünmüyorum, ama çocuklarımdaki kadar katı deyilim. Haliyle şımarıyorlar.
Biryandanda çok üzülüyorum, benim 3 çocukta okuldan 1 sene önce anaokuluna gittiler, torunlar , büyük 3 yaşında, küçük 2,5 yaşında başladı. Soğukta, karda kışta evinde sıcacık yatması gerekirken abla kardeş elele sokağa çıkıyorlar
Bugün daha iyiyim çok şükür.
Dün mobilyalarım geldi. Birde kurulursa yerleştirmeye başlıycam. Heryer tıka basa dolu. Her odayı düzenleyip kalabalıkları atmam lazım. Ondan sonra daha iyi olurum inşallah.
Ah canım ya bu akıl verenler mükemmel anne zaten. Yardıma 1 gün bakmaya kimse gelmez ama herkes fikirmatik maşallah. Kimseyi kafana takma. Herkes kendi çocuğu için en mükemmel annedir. İşten geldiğinde çocuğunla kaliteli zaman geçirirsin. Çalışmaktan başka çaren yoksa ne yapacaksın 10 aylık olmuş bile maşallah. Merak etme bu zor günlerde geçiyor herşey güzel olacakevet canım ama maalesef çok az 4 ay analık izini oda ik ay doğumdan önce iki ay doğumdan sonra 6 aydır ücretsiz izin kullanıyorum o da bitti maalesef tek maaş çok zor bir aydır kafayı yicem bakıcı mı kreş mi diye dün bi pedegog arkadaşım saçmalama en iyi bakıcı anneanne babaanne olmasına rağmen onlarda çocuklarla oyun oynamıyorlar çok ilgi alaka yok çizgi film izlesin akşama kadar istiyorsan evde bırak bakıcıya dedi ..... en azından evde oturup bunalmaktansa kreşte yaşıtlarıyla oynar sosyalleşmesi açısından çok iyi olur dedi
en nihayetinde ben ayrılmak istemiyorum ama günümüz koşuları malum alım gücü çok kısıtlı oluyor tek maaş olunca mecburum çalışmaya ....
üzerimdeki çevre baskısı benim psikolojimi bozacak bu gidişle sanki çocuğu terk edecekmişim gibi hissettiriyorlar psikolojik olarak bir tane bile destekçim yok ......
Inşallah, yeter artık bıktık deyilmiAllah kolaylık versin canım ev yerleştirme çok zor bizatihi yaşıyorumama bitince güzel olacak bu sıkıntılara değecek inşallah
Zaten burda özellikle şart, çocukların almanca öğrenmesi için.senin çok iyi bir anneanne olduğuna eminim ama çocukların iyi bir kreşte donanımlı bir öğretmen eşliğinde çok daha iyi yetişecekleri görüşündeyim canım ayrıca torunlarına kıyamam gözümün önüne geldiler de elele kardeşler kıyamam ama hayat şartları canım her şey istediğimiz gibi olmuyor malesef şartlara uymak zorunda kalıyoruz ne yazık ki
Canim ben oğlumu 3 aylıkken bırakıp ise başladım raporumun bittiği hafta beni aradılar bittiği gün gel ise basla dediler okadar zor oldu ki benim için eğer gelmem desem işten çıkaracaklar bebeğim çok küçük nasıl bırakıp gideceğim diye ağlayıp duruyordum ve ben tam ise başlayacağım oğlumun alerji oldugu çıktı ortaya çok zor olmuştu şimdi 20 aylık oldu çok şükür evde bakicimiz var çok şükür çok iyi bakıyor memnunum ondan ama çok zorevet canım ama maalesef çok az 4 ay analık izini oda ik ay doğumdan önce iki ay doğumdan sonra 6 aydır ücretsiz izin kullanıyorum o da bitti maalesef tek maaş çok zor bir aydır kafayı yicem bakıcı mı kreş mi diye dün bi pedegog arkadaşım saçmalama en iyi bakıcı anneanne babaanne olmasına rağmen onlarda çocuklarla oyun oynamıyorlar çok ilgi alaka yok çizgi film izlesin akşama kadar istiyorsan evde bırak bakıcıya dedi ..... en azından evde oturup bunalmaktansa kreşte yaşıtlarıyla oynar sosyalleşmesi açısından çok iyi olur dedi
inşallah canım yaAh canım ya bu akıl verenler mükemmel anne zaten. Yardıma 1 gün bakmaya kimse gelmez ama herkes fikirmatik maşallah. Kimseyi kafana takma. Herkes kendi çocuğu için en mükemmel annedir. İşten geldiğinde çocuğunla kaliteli zaman geçirirsin. Çalışmaktan başka çaren yoksa ne yapacaksın 10 aylık olmuş bile maşallah. Merak etme bu zor günlerde geçiyor herşey güzel olacak
ben evde bakıcıya nedense güvenemiyorum yaşlılar zaten bakamaz gençler de azami miktara çalışmaz benim için ideali kreşCanim ben oğlumu 3 aylıkken bırakıp ise başladım raporumun bittiği hafta beni aradılar bittiği gün gel ise basla dediler okadar zor oldu ki benim için eğer gelmem desem işten çıkaracaklar bebeğim çok küçük nasıl bırakıp gideceğim diye ağlayıp duruyordum ve ben tam ise başlayacağım oğlumun alerji oldugu çıktı ortaya çok zor olmuştu şimdi 20 aylık oldu çok şükür evde bakicimiz var çok şükür çok iyi bakıyor memnunum ondan ama çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?