Canim tesekkur ederim buyuk ihtimal su dicem fakat emzirdigim icin o suda gidiyor yani azaltmis durumdayim zaten suyu omceye goree.. bugun daha az ictim hemen sutumu etkiliyorTuzlu yeme
Tatlı yeme
Turşu yeme
Bakliyat az ye
Yeşil çay, maydanoz suyu, ısırgan çayı iç
Tabiki bebeği etkiler mi bilmem, araştır
Merhaba sevgili takımım
Şu anda yeğenimin doğum gününden yazıyorum dikkat etmeye çalıştım çok şükür
Menü veriyorum
Sabah
2 dlm civarında k.ekmegi
Peynir
Zeytin
Yumurta
Domates
Ara
Çeyrek nar
1-2 lokma peynir k.ekmegi
Öğle
Et köftesi
Salata
Ara
2-3 ceviz
Akşam
5-6 küçük sıkım çiğ köfte
Salata
1icli kofte
Yarım fırında sigara boregi şeklinde ıspanaklı börek
Yinede çok şükür ucuz atlattım inşallah
Merhaba sevgili takımım
Şu anda yeğenimin doğum gününden yazıyorum dikkat etmeye çalıştım çok şükür
Menü veriyorum
Sabah
2 dlm civarında k.ekmegi
Peynir
Zeytin
Yumurta
Domates
Ara
Çeyrek nar
1-2 lokma peynir k.ekmegi
Öğle
Et köftesi
Salata
Ara
2-3 ceviz
Akşam
5-6 küçük sıkım çiğ köfte
Salata
1icli kofte
Yarım fırında sigara boregi şeklinde ıspanaklı börek
Yinede çok şükür ucuz atlattım inşallah
Bugünkü menüm
Sabah
Bir haslanmıs yumurta, peynir, zeytin, domates, bir dilim ekmek
Ara: bir ayva
Akşam: fırında balık,biraz beyaz lahana turşusu
Su: 2 litre
Spor: yok
Bugünkü menü
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 k.k beyaz peynir
6 zeytin
2 dİlim tam tahıllı ekmek
Çay, biraz yeşillik
Ara 1 mandalina
Öğlen
1 kase kemik suyuna şehriye çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt,salata
Ara 1 elma Türk kahvesi
Akşam
1 büyük kase 2 k.k beyaz peynir ile salata
1 kase yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 1 portakal 2 una kepekli greissuno 2 tane.moni
İyi akşamlar hanımlar bugün hiç giremedim kk ya yine hastanedeydim. Malesef graves hastasıymışım. Bağışıklık sistemiyle alakalı bir çeşit tiroid hastalığımış. Bu ay bebek çalışmalarına başlama planımız vardı ama artık imkansız. Bir yandan sağlık olsun napalım diyorum diğer yandan da zaman geçiyor. Hayırlısı artık.
Öyle canım öyle ama işte içim bi cız etti. Vardır Allah’ın bi bildiği.Geçmiş olsun canım önemli olan sağlık gerisi Allahın takdiri
Tabiki önce sağlık canım.İyi akşamlar hanımlar bugün hiç giremedim kk ya yine hastanedeydim. Malesef graves hastasıymışım. Bağışıklık sistemiyle alakalı bir çeşit tiroid hastalığımış. Bu ay bebek çalışmalarına başlama planımız vardı ama artık imkansız. Bir yandan sağlık olsun napalım diyorum diğer yandan da zaman geçiyor. Hayırlısı artık.
Amin canım sağol.Tabiki önce sağlık canım.
Allah şifa versin
mügeye sakın takılma derim. bir başlayınca bırakamıyorsun. geçen yıl kışın 6 ayda 12 kiloyu müge anlı izleyerek aldım. nasıl oldu, evi taşıdık arkadaş ile yürüyüş için buluşma noktası ayarlayamadık veya üşendim ypksa şimdi bal gibi yürüyüoruz. kış soğuk bir de tam yürüyüş saati 10da müge anlı başlıyordu tabi ben de rahat etmeyi tercih ettim. elimde çay karşımda müge anlı , çayın yanında ne yesem modu...sonra gelsin kilolalar. bir de kız kardeşim öğretmen benden önceki yıl o takmıştı çok saçma geliyordu ne işin var böyle programlarla diyordum ki tenefüste merak ediyor interneyten açıp müge izliyordu. o da o yıl çok kilo aldı. bence bir ortak pskolijik alt yapısı var hem kilo almanın hem müge izlemenin. yani sen bişey başaramıorsun ama o suçluları bulup çıkartıyor ve sen mutlu oluyorsun. ama bu arada tv karşısında kilo alarak mutsuz olmaya devam ediyorsun. benimki tecrübe...hiç bulaşma derim . ben bu yıl 5 dk bile izlemicem diye karar aldım, şükür izlemiyorumhava müge anlıyı açıp izlemelikben daha şimdiden 1.5 litre suyumu iki kupa yeşil çayımı bir kupa sade nescafemi içtim öğle olmuş gram aç değilim galiba mide yavaştan küçülüyor
Bugünün menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 çeri domates
1 salatalık
5 tane siyah zeytin
Öğle
3 tane yaprak sarma
1 tane kuru patlıcan dolması
Salata
1 dilim muhallebi
Akşam
Ton balıklı salata
Su
3200 litre
Spor
10000 adım
Diğerleri maalesef yok reglimden dolayı ancak yürüyebildim o da zorla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?