Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar hanımlar bugün hiç giremedim kk ya yine hastanedeydim. Malesef graves hastasıymışım. Bağışıklık sistemiyle alakalı bir çeşit tiroid hastalığımış. Bu ay bebek çalışmalarına başlama planımız vardı ama artık imkansız. Bir yandan sağlık olsun napalım diyorum diğer yandan da zaman geçiyor. Hayırlısı artık.

Bugünkü menü
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 k.k beyaz peynir
6 zeytin
2 dİlim tam tahıllı ekmek
Çay, biraz yeşillik

Ara 1 mandalina

Öğlen
1 kase kemik suyuna şehriye çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt,salata

Ara 1 elma Türk kahvesi

Akşam
1 büyük kase 2 k.k beyaz peynir ile salata
1 kase yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek

Ara 1 portakal 2 una kepekli greissuno 2 tane. moni

Esmahan38 canim bu konuda tek degilsin canim bizde dun kres bakmaya gittik insallah listeye girerim bebegin sosyallesmesi icin anaokulu kres cok daha iyi olucaktir onlar icin canim ..
Ben 7. 8 ayda haftada bir iki defa verip ise baslamayi dusunuyorum 12 aylik oldugunda da tum gun istiyorum benim de zor cunku malesef 3 mesai veriyorlar
Bbilmiyoru bebegim gunde 10 saat kadar kreste kalicak , kafamda sorular acikcasi Allah yardimcimiz olsun
Tuzlu yeme
Tatlı yeme
Turşu yeme
Bakliyat az ye
Yeşil çay, maydanoz suyu, ısırgan çayı iç
Tabiki bebeği etkiler mi bilmem, araştır
Canim tesekkur ederim buyuk ihtimal su dicem fakat emzirdigim icin o suda gidiyor yani azaltmis durumdayim zaten suyu omceye goree.. bugun daha az ictim hemen sutumu etkiliyor
maydonoz anne sutunu kesiyor , emziren annelerde var burda adacayi da ayni sekilde sutu keser .. tuzlularda tuketmiyorum aslinda aram pek yoktur .
Menumde bir kac gun degisiklik yapicam sonra karsilastiririm

Yarin sabah ebe arkadasim gelicek hastaneden onunla konusurum bu konuyu ona gore hersey yemek serbest aslinda maydanoz ve adacayi haric , yesil cayda icemiyorum suan da az bir miktarda olsa
kafein iceriyor tein degilmiydi o ya ..
Tesekkur ederim kizlar cevaplar icin.

Son düzenleme:
Merhaba sevgili takımım
Şu anda yeğenimin doğum gününden yazıyorum dikkat etmeye çalıştım çok şükür
Menü veriyorum
Sabah
2 dlm civarında k.ekmegi
Peynir
Zeytin
Yumurta
Domates

Ara
Çeyrek nar
1-2 lokma peynir k.ekmegi

Öğle
Et köftesi
Salata

Ara
2-3 ceviz

Akşam
5-6 küçük sıkım çiğ köfte
Salata
1icli kofte
Yarım fırında sigara boregi şeklinde ıspanaklı börek

Yinede çok şükür ucuz atlattım inşallah

moni

Menün güzel canım sadece börek gözüme battı ama onuda sporla eritirsin afiyet olsun

Afiyet olsun canım ekmekler biraz fazla gibi ne dersin

Geçmiş olsun canım önemli olan sağlık gerisi Allahın takdiri

Tabiki önce sağlık canım.
Allah şifa versin

Bugünün menüsü

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 çeri domates
1 salatalık
5 tane siyah zeytin

Öğle
3 tane yaprak sarma
1 tane kuru patlıcan dolması
Salata
1 dilim muhallebi

Akşam
Ton balıklı salata

Su
3200 litre

Spor
10000 adım
Diğerleri maalesef yok reglimden dolayı ancak yürüyebildim o da zorla.

Sabah
Yarım dilim kaşar, 1 dilim küflü peynir
2 dilim pastırma
5 chery domates
1 orta boy salatalık ( Türkiye standardına göre)

Öğle
1 hamburger

Akşam
Yarım dilim ananas
Yarım portakal
1 yk nar
2 kaşık yoğurt
1 yk fındık ile meyva salatası

Su 2 lt
Bitki çayına devam
Spor yok

Bugün koşuşturmacadan doğru düzgün bişey yiyemedim.

Sabah; iki dilim tam tahıllı ekmek arası kaşarlı, çedarlı tost.

Öğlen; bir fincan sütlü kahve

Akşam, bir kase tarhana çorbası.

12.088 adım eve gidene kadar 15 bin olur . Su 2 lt bu da yatana kadar 3 olır.

Akşam kesin acıkıtım bir bardak süt içerim ya da bir tane muz yerim.

hava müge anlıyı açıp izlemelik ben daha şimdiden 1.5 litre suyumu iki kupa yeşil çayımı bir kupa sade nescafemi içtim öğle olmuş gram aç değilim galiba mide yavaştan küçülüyor
mügeye sakın takılma derim. bir başlayınca bırakamıyorsun. geçen yıl kışın 6 ayda 12 kiloyu müge anlı izleyerek aldım. nasıl oldu, evi taşıdık arkadaş ile yürüyüş için buluşma noktası ayarlayamadık veya üşendim ypksa şimdi bal gibi yürüyüoruz. kış soğuk bir de tam yürüyüş saati 10da müge anlı başlıyordu tabi ben de rahat etmeyi tercih ettim. elimde çay karşımda müge anlı , çayın yanında ne yesem modu...sonra gelsin kilolalar. bir de kız kardeşim öğretmen benden önceki yıl o takmıştı çok saçma geliyordu ne işin var böyle programlarla diyordum ki tenefüste merak ediyor interneyten açıp müge izliyordu. o da o yıl çok kilo aldı. bence bir ortak pskolijik alt yapısı var hem kilo almanın hem müge izlemenin. yani sen bişey başaramıorsun ama o suçluları bulup çıkartıyor ve sen mutlu oluyorsun. ama bu arada tv karşısında kilo alarak mutsuz olmaya devam ediyorsun. benimki tecrübe...hiç bulaşma derim . ben bu yıl 5 dk bile izlemicem diye karar aldım, şükür izlemiyorum

MENÜM
çöre otu yağı+alıç sirkesi

SABAH
1,5 kibrit kutusu kadar kek+çeyrek servis tabağı kadar krep+3 badem (hamur işini daha sofraya oturmadan atıştırınca kendime çok kızdım ve kendimi kahvaltı yapmış saydım yoksa daha yımırta mımırta yiyecektim)

ÖĞLEN
2 kase bamya yemeği+ 1 bardak kefir+1/2 kase et suyu+3 yk et kavurma+1/2 geryfurt

AKŞAM
5 yk mantar sote+4 yk lor peyniri 1 tatlı kaşığı tulum peyniri

SPOR

60 dk yürüyüş (henüz jillian yok, yaparsam eklerim)

GÜN BOYU

1 Türk kahvesi+1 maden suyu+1 beyaz çay

Öğlenin biraz ağır olmuş ama akşam dengelemişsin canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…