MENÜM
çöre otu yağı+alıç sirkesi
SABAH
1,5 kibrit kutusu kadar kek+çeyrek servis tabağı kadar krep+3 badem (hamur işini daha sofraya oturmadan atıştırınca kendime çok kızdım ve kendimi kahvaltı yapmış saydımyoksa daha yımırta mımırta yiyecektim)
ÖĞLEN
2 kase bamya yemeği+ 1 bardak kefir+1/2 kase et suyu+3 yk et kavurma+1/2 geryfurt
AKŞAM
5 yk mantar sote+4 yk lor peyniri 1 tatlı kaşığı tulum peyniri
SPOR
60 dk yürüyüş (henüz jillian yok, yaparsam eklerim)
GÜN BOYU
1 Türk kahvesi+1 maden suyu+1 beyaz çay
Bugün koşuşturmacadan doğru düzgün bişey yiyemedim.
Sabah; iki dilim tam tahıllı ekmek arası kaşarlı, çedarlı tost.
Öğlen; bir fincan sütlü kahve
Akşam, bir kase tarhana çorbası.
12.088 adım eve gidene kadar 15 bin olur . Su 2 lt bu da yatana kadar 3 olır.
Akşam kesin acıkıtım bir bardak süt içerim ya da bir tane muz yerim.
60,8 kg ile mezun olabilirsin canımmoni ben kalıcı olmaya kesin niyetliyimde dedikki kaldım grupta kaç kiloyla mezun oluyorum başlangıç 72 güncel 70 bu sabahki tartım hedefim 58
Sabah
Yarım dilim kaşar, 1 dilim küflü peynir
2 dilim pastırma
5 chery domates
1 orta boy salatalık ( Türkiye standardına göre)
Öğle
1 hamburger
Akşam
Yarım dilim ananas
Yarım portakal
1 yk nar
2 kaşık yoğurt
1 yk fındık ile meyva salatası
Su 2 lt
Bitki çayına devam
Spor yok
evet canım herkesin kilo verip güzel bi yüzde yapmamız lazım. biz takım olarak başarılı, imrenilen bir takımız her hafta derecemiz oluyor.bide diğer takımları yenmek için herkesin zayıflaması mı lazım belli bir ortalama mı lazım biz kaçıncı sıradayız bu hafta ???
geçmiş olsun canım.İyi akşamlar hanımlar bugün hiç giremedim kk ya yine hastanedeydim. Malesef graves hastasıymışım. Bağışıklık sistemiyle alakalı bir çeşit tiroid hastalığımış. Bu ay bebek çalışmalarına başlama planımız vardı ama artık imkansız. Bir yandan sağlık olsun napalım diyorum diğer yandan da zaman geçiyor. Hayırlısı artık.
dahiliye doktoru yaptırdığı romatizmal testler temiz çıkınca romatoloji ye yönlendirdi, kapsamlı baksın yine de dedi. doktor randevusuz çalışmıyormuş o yüzden bugün muayene olamadım. ortopedi doktorum da omuz mr ı istedi. ne yaptıklarını onlar da bilmiyo sanırım.
Canim guzel menuMerhaba sevgili takımım
Şu anda yeğenimin doğum gününden yazıyorum dikkat etmeye çalıştım çok şükür
Menü veriyorum
Sabah
2 dlm civarında k.ekmegi
Peynir
Zeytin
Yumurta
Domates
Ara
Çeyrek nar
1-2 lokma peynir k.ekmegi
Öğle
Et köftesi
Salata
Ara
2-3 ceviz
Akşam
5-6 küçük sıkım çiğ köfte
Salata
1icli kofte
Yarım fırında sigara boregi şeklinde ıspanaklı börek
Yinede çok şükür ucuz atlattım inşallah
dahiliye doktoru yaptırdığı romatizmal testler temiz çıkınca romatoloji ye yönlendirdi, kapsamlı baksın yine de dedi. doktor randevusuz çalışmıyormuş o yüzden bugün muayene olamadım. ortopedi doktorum da omuz mr ı istedi. ne yaptıklarını onlar da bilmiyo sanırım.
özel ve üniversite hastanesi olmasına rağmen muayene etmemişti dahiliyeci sadece tansiyonumu ölçmüştü, bugun zaten kontrol hiç yerinden bile kalkmadı. test sonuçlarına bakıp yönlendirdi .
ortopedi doktoru uzman ve normal den 2,5 kat daha pahalı olmasına rağmen o da muayene etmemişti, bugün de testlere bakıp temiz çıkmış. omuz mr ı çekelim dedi yolladı.
ve ben muayene ve testlere bir ton para bayıldım.
Menum :
Sabah 5:00
1 bardak kefir , 2 ceviz , 1 kraker ve kűflu peynir 1 tutam dereotu
12:00
zaytinyagli bamya yemegi , portakalli ispanak salatasi .
16:30 sebze corbasi ve salata
2 litre su
2 fincan emzirme cayi
30 dk Yoga
Tesekkur ederim canim yarindan itibaren corba yogunluklu denicem umarim ise yararMenün çok güzel canım afiyet olsun
Öğlenin biraz ağır olmuş ama akşam dengelemişsin canım afiyet olsun
Menün güzel canım sadece börek gözüme battı ama onuda sporla eritirsin afiyet olsun
özel ve üniversite hastanesi olmasına rağmen muayene etmemişti dahiliyeci sadece tansiyonumu ölçmüştü, bugun zaten kontrol hiç yerinden bile kalkmadı. test sonuçlarına bakıp yönlendirdi .
ortopedi doktoru uzman ve normal den 2,5 kat daha pahalı olmasına rağmen o da muayene etmemişti, bugün de testlere bakıp temiz çıkmış. omuz mr ı çekelim dedi yolladı.
ve ben muayene ve testlere bir ton para bayıldım.
Canim guzel menu
Tesekkur ederim canim yarindan itibaren corba yogunluklu denicem umarim ise yarar
veee jillian yapılır
şimdi , duş, diş fırçala,namaz, yüz maskesi ardından yüz serumu gözlere göz serumu uygulayıp yatacam:)))
Canım oğlumun yediği bir böreğin artaniydi bir lokma kadar di
Bugün araba bugün en güzel yanı iradeli olmamdi dedim eşime
Okadar çok sevdiğim tatlılara pastalara vs.hayir dedim ki çok mutlu oldum uzun zamandır böyle olmamıştı tabii bundan takımım etkisi çok büyük şuanda bin pişman likla gelip cumaya ne yapacağım stresi de olabilir di ay çok mutlu yum
Ayy canım inşallah sıkıntı nin çaresi bulunur tekrar geçmiş olsun
Teşekkürler canım benim
Her şey dengelemek içindi. Bugünle yerli malı haftası olayına son vermiş oluyorum sevinçliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?