Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun canım

Az olmuş ama canım afiyet olsun

Çok güzel olmuş menün canım benim afiyet olsun

bide diğer takımları yenmek için herkesin zayıflaması mı lazım belli bir ortalama mı lazım biz kaçıncı sıradayız bu hafta ???
evet canım herkesin kilo verip güzel bi yüzde yapmamız lazım. biz takım olarak başarılı, imrenilen bir takımız her hafta derecemiz oluyor. geçen hafta şanssız bir dönemdi ve derece yapamadık. bu hafta telafi edicez inş.

geçmiş olsun canım.

moni cim doktor ne dedi gelde bi haber ver merak ediyorum seni
dahiliye doktoru yaptırdığı romatizmal testler temiz çıkınca romatoloji ye yönlendirdi, kapsamlı baksın yine de dedi. doktor randevusuz çalışmıyormuş o yüzden bugün muayene olamadım. ortopedi doktorum da omuz mr ı istedi. ne yaptıklarını onlar da bilmiyo sanırım.
özel ve üniversite hastanesi olmasına rağmen muayene etmemişti dahiliyeci sadece tansiyonumu ölçmüştü, bugun zaten kontrol hiç yerinden bile kalkmadı. test sonuçlarına bakıp yönlendirdi .
ortopedi doktoru uzman ve normal den 2,5 kat daha pahalı olmasına rağmen o da muayene etmemişti, bugün de testlere bakıp temiz çıkmış. omuz mr ı çekelim dedi yolladı.
ve ben muayene ve testlere bir ton para bayıldım.

Canim guzel menu

Allah iyilerle karşılaştırsın diye boşuna demiyorlar özel olması bişeyi değiştirmiyor malesef alanında uzman ve vicdanlı olmaları gerekli inşallah bir an önce doğru teşhisi koyup uygun tedaviyi uygulayacak doktoru bulursun canım benim Allahım Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah

Menün güzel canım sadece börek gözüme battı ama onuda sporla eritirsin afiyet olsun

Canım oğlumun yediği bir böreğin artaniydi bir lokma kadar di
Bugün araba bugün en güzel yanı iradeli olmamdi dedim eşime
Okadar çok sevdiğim tatlılara pastalara vs.hayir dedim ki çok mutlu oldum uzun zamandır böyle olmamıştı tabii bundan takımım etkisi çok büyük şuanda bin pişman likla gelip cumaya ne yapacağım stresi de olabilir di ay çok mutlu yum

Ayy canım inşallah sıkıntı nin çaresi bulunur tekrar geçmiş olsun

Canim guzel menu

Teşekkürler canım benim

Hep böyle ol canım beraber başaracaz yeterki bizi bırakma ve kendine verdiğin sözü tut fatmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…