- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
Canimm harikasinnn bayildim iradene hep boyle devam etsinCanım oğlumun yediği bir böreğin artaniydi bir lokma kadar di
Bugün araba bugün en güzel yanı iradeli olmamdi dedim eşime
Okadar çok sevdiğim tatlılara pastalara vs.hayir dedim ki çok mutlu oldum uzun zamandır böyle olmamıştı tabii bundan takımım etkisi çok büyük şuanda bin pişman likla gelip cumaya ne yapacağım stresi de olabilir di
:)mügeye sakın takılma derim. bir başlayınca bırakamıyorsun. geçen yıl kışın 6 ayda 12 kiloyu müge anlı izleyerek aldım. nasıl oldu, evi taşıdık arkadaş ile yürüyüş için buluşma noktası ayarlayamadık veya üşendim ypksa şimdi bal gibi yürüyüoruz. kış soğuk bir de tam yürüyüş saati 10da müge anlı başlıyordu tabi ben de rahat etmeyi tercih ettim. elimde çay karşımda müge anlı , çayın yanında ne yesem modu...sonra gelsin kilolalar. bir de kız kardeşim öğretmen benden önceki yıl o takmıştı çok saçma geliyordu ne işin var böyle programlarla diyordum ki tenefüste merak ediyor interneyten açıp müge izliyordu. o da o yıl çok kilo aldı. bence bir ortak pskolijik alt yapısı var hem kilo almanın hem müge izlemenin. yani sen bişey başaramıorsun ama o suçluları bulup çıkartıyor ve sen mutlu oluyorsun. ama bu arada tv karşısında kilo alarak mutsuz olmaya devam ediyorsun. benimki tecrübe...hiç bulaşma derim . ben bu yıl 5 dk bile izlemicem diye karar aldım, şükür izlemiyorum
Canimm harikasinnn bayildim iradene hep boyle devam etsin
moni kaptanim cok gecmis olsunn insallah tez zamanda saglikla ilgili hic bir sorunun kalmaz
hadi inşallah sen sabah tahlil falan diyodun son durum ne60,8 kg ile mezun olabilirsin canım
Diyetisyenin birebir listesiAfiyet olsun canım ekmekler biraz fazla gibi ne dersin
geçmiş olsun canım.
allah kabul etsinveee jillian yapılır
şimdi , duş, diş fırçala,namaz, yüz maskesi ardından yüz serumu gözlere göz serumu uygulayıp yatacam:)))
amin inşallah, Allah razı olsun.Allah iyilerle karşılaştırsın diye boşuna demiyorlar özel olması bişeyi değiştirmiyor malesef alanında uzman ve vicdanlı olmaları gerekli inşallah bir an önce doğru teşhisi koyup uygun tedaviyi uygulayacak doktoru bulursun canım benim Allahım Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah
inşallah canım sağolasınCanım oğlumun yediği bir böreğin artaniydi bir lokma kadar di
Bugün araba bugün en güzel yanı iradeli olmamdi dedim eşime
Okadar çok sevdiğim tatlılara pastalara vs.hayir dedim ki çok mutlu oldum uzun zamandır böyle olmamıştı tabii bundan takımım etkisi çok büyük şuanda bin pişman likla gelip cumaya ne yapacağım stresi de olabilir di ay çok mutlu yum
Ayy canım inşallah sıkıntı nin çaresi bulunur tekrar geçmiş olsun
Teşekkürler canım benim
teşekkür ederim canımCanimm harikasinnn bayildim iradene hep boyle devam etsin
moni kaptanim cok gecmis olsunn insallah tez zamanda saglikla ilgili hic bir sorunun kalmaz
kolumda tutulma olmuştu onunla igili 2 ayrı doktora gitmiştim. tahlillerim iyi çıktı ama yinede romatolojiye yönlendirdi dahiliyeci. ortopedici de mr istedi, henüz çektirmedim bakalım.hadi inşallah sen sabah tahlil falan diyodun son durum ne
Hadi geçmiş olsun bundan sonra böyle sağlıklı menülerle gel canım benim
Diyetisyenin birebir listesi
Gecen hafta fırça yedim ne eksik ne fazla dedi
Aynen bundan boyle daha saglikli menuler olacakreglimde de rahatliyim spora tam gaz devam bu arada sabah leslie mil de yapmistim onu unutmusum yazmayi. Kardiyo calistigimdan onu spordan saymadim sanirim
çok geçmiş olsun inşallah önemsiz bişeydirkolumda tutulma olmuştu onunla igili 2 ayrı doktora gitmiştim. tahlillerim iyi çıktı ama yinede romatolojiye yönlendirdi dahiliyeci. ortopedici de mr istedi, henüz çektirmedim bakalım.
inşallah canım sağolasınçok geçmiş olsun inşallah önemsiz bişeydir
| - | - | + | + | + | + | . |
| - | - | - | + | - | - | . |
| + | + | + | + | + | + | . |
| m | m | m | m | m | m | m |
| + | - | - | - | - | - | . |
| - | + | + | + | + | - | . |
| + | - | + | + | + | + | . |
| - | + | + | + | - | - | . |
| - | + | + | - | + | - | . |
| - | - | - | - | - | - | . |
| - | - | - | + | + | + | . |
| - | - | + | + | + | - | . |
Y Ya habibi | - | + | - | - | - | - | . |
K krankenschwester | + | + | + | + | + | + | . |
G gulsahhh01 | + | + | + | + | + | - | . |
O optumkibbye | + | + | + | + | + | + | . |
| - | + | + | + | + | + | . |
G guziss35 | - | - | - | + | + | - | . |
@Musabinannesi | - | - | - | - | + | - | . |
| + | + | - | + | + | + | . |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?